Bli med som frivillig

NMS U er bygget på frivillig engasjement, og setter stor pris på alle som kan tenke seg å dele av sin tid og talenter for oss. Vi har flere måter å engasjere seg i vårt arbeid, og her er noen av mulighetene.

Bli frivillig

Ta kontakt med en ansatt der du bor for mer konkret informasjon, eller send inn et spørsmål i kontaktskjemaet nederst på denne siden.

 1. Leirleder
  Vi arrangerer leirer for ulike aldersgrupper og trenger frivillige ledere. Som leder bidrar du til å gjennomføre leiren med kvalitet og gi deltakerne en god opplevelse. Du velger oppgaver som passer deg, får nye venner og blir heiet på av ledere som vil hjelpe deg til å utvikle dine talent.
 2. Formidler
  Vi trenger engasjerte personer som liker å snakke til mellomstore grupper. På våre arrangement har vi både en relevant formidling av kristen tro, samt historiefortelling fra prosjekter i NMS. Vi hjelper deg med ressurser og veiledning slik at du kan vokse i oppgaven
 3. Reiseleder på Uteam
  Vi tilbyr personer som har vært i utveksling hos oss mulighet til å være reiseledere på Uteam. Du får ansvar for planlegging og gjennomføring av en tur for en gruppe ungdommer, gjerne i samarbeid med en eller flere menigheter. Vi gir oppfølging og veiledning, og du får anledning til å bruke din erfaring og kompetanse fra året i utveksling!
 4. Styremedlem
  VI er en demokratisk organisasjon og trenger engasjerte mennesker i styrer og råd. Alle medlemmer kan velges inn i regionråd som tar beslutninger for NMS U-arbeidet i sin region. Regionrådene nominerer også representanter til landsstyre. Dersom du liker å jobbe med organisasjonsutvikling og styrearbeid er dette veldig spennende erfaringer å få med seg. Du vil lære mye om hva det vil si å drive en organisasjon, og bidra i store og små beslutninger.
 5. Medarbeider på Gjenbrukskaféen IGJEN, Oslo
  NMS driver en gjenbrukskafé i Oslo sentrum. Nærmere bestemt Sommerrogata 1, 0255 Oslo. Kaféen er av og for studenter i Oslo, og vi trenger frivillige medarbeidere. Les mer her: IGJEN GJENBRUKSKAFÉ
 6. Frivillig medarbeider på NMS Gjenbruk
  NMS har mange gjenbruksbutikker rundt omkring i Norge. Alle butikkene er drevet på frivillig innsats, og det trengs alltid flere frivillige medarbeidere. Her har du en oversikt over alle gjenbruksbutikkene våre: NMS GJENBRUK

Bli frivillig

51516100
nmsu@nms.no
LeirlederReiseleder på UteamFormidlerGjenbrukskafé i OsloGjenbruksmedarbeiderStyremedlem
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro