Adventsleir med VID for 2.-7. klasse – Leiren er full

22. - 24. novemberFurutangen Leirsted
Velkommen til adventsleir på Furutangen
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
fredag 22. november 2019
Avsluttes
søndag 24. november 2019
Sted
Furutangen Leirsted
Aldersgruppe
Barn

Velkommen til adventsleir på Furutangen leirsted på Randøy i vakre Ryfylke!

Her vil du få nye venner, det blir gassisk rebusløp, bibelsamling og misjonssamling, lesestund med kakao og boller, sporlek og mange leker både inne og på fotballbanen.

Leirlederne studerer teologi på VID Stavanger, og noen vil akkurat ha kommet tilbake fra misjonspraksis på Madagaskar. På misjonssamlingen forteller de om hvordan det er å være barn på Madagaskar, i et land som er veldig forskjellig fra Norge. De har sikkert med seg Madagaskar-snack som vi kan få smake.

Leiren begynner med oppmøte ved Fiskepirterminalen i Stavanger klokken 16.30. Båten går til leierstedet kl.16.55. Søndag er familien er velkommen til gudstjeneste kl. 12.00. Etterpå er det middag for leirdeltakerne og kirkekaffe for hele familien. Leieren avsluttes søndag kl. 13.30 med båt tilbake til Stavanger (ankomst ca. 16.00).

På leiren vil alle deltakerne bli inndelt i ei mindre gruppe, ei «hjemgruppe», med en leder som hovedansvarlig. Slik får alle deltakerne sin «egen» leder og kan føle seg trygge, og det blir lettere å bli godt kjent med de andre i hjemgruppa.

Mobilfri leir
Dette er en mobilfri leir, og vi ber om at mobilen blir igjen hjemme. Da er det mye lettere å få nye venner! Dersom noen har behov for å ringe hjem, kan dere låne telefon av en av lederne. Ved påmelding er det fint om dere oppgir telefonnummer til foresatte. Dere kan også føre opp hvem barnet ønsker å dele rom med.

Ta med
Toalettsaker, innesko, skrivesaker, Bibel, uteklær/regntøy og en miniryggsekk, et lite sitteunderlag og drikkeflaske. Så er det fint om vi kan være enige om at dere tar med maks kr 75 til kjøp av snop i kiosken, og at dere ikke tar med privat snop i tillegg. På gudstjenesten er det mulig å gi en gave til et misjonsprosjekt.

Ansvaret for leieren
Terese Bue Kessel, studieleder teologi ved VID Stavanger og Elin Knudsen, regionleder for NMSU i Stavanger, har det overordnede ansvaret for leiren. For spørsmål, vennligst kontakt elink@nmsu.no

Kontaktinformasjon
Terese Bue Kessel. E-post: terese.bue.kessel@vid.no. Telefon: +4751516232

Pris:
800 kr
650 kr for medlemmer i leirklubben.*

* Medlemskapet i leirklubben koster 100 kr. i året, og faktura for leirklubbmedlemskapet vil bli sendt ut på en egen faktura.
Ønsker du å bli med i leirklubben og få rabatten velger du: Er/vil bli medlem i leirklubben, under «medlemsrabatt»

Vil du være med på fellereise fra og til Stavanger koster det 300 kr.

Spørsmål om påmelding?
Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

PS: Det er for tiden litt utfordringer med VIPPS som betalingsmetode på våre arrangement. Vennligst ikke bruk VIPPS ved betaling.


Se andre arrangementer

Nyttårsleir 2019

For tredje gang på rad inviterer NMSU og HEKTA til NYTTÅRSLEIR! Bli med å skape tidenes avslutning på 2019, og den beste starten på 2020! Leiren er for deg som går på ungdomsskolen og vgs.
28. des -1. jan

Lederhelg

Velkommen til lederhelg på Alværa!
10. - 12. januar

Ungdomsweekend på Lønnegraf

Velkommen til Ungdomsweekend på Lønnegraf!
24. - 26. januar

Vinterleir for 2.-7. klasse

Velkommen til Vinterleir på Kjeldsund!
14. - 16. februar
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro