Camp Kjeldsund 2021

13. - 15. augustKjeldsund
Meld deg på!
Velkommen til Camp Kjeldsund!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om arrangementet

Starter
fredag 13. august 2021
Avsluttes
søndag 15. august 2021
Sted
Kjeldsund
Aldersgruppe
Familier
Meld deg på her!

Kontaktperson

Erika Lynn Solli
40406065
erika.lynn.solli@nmsu.no

Med forbehold om endringar

Velkommen på den tradisjonsrike leiren Camp Kjeldsund!

Hele familien er invitert og barn i følge med for eksempel en bestemor eller onkel er også veldig velkommen!

Camp Kjeldsund er feriedager med mening med fellesskap og noe aldersdelt program. Det blir også tid til å hoppe i sjøen og ta seg en kaffepause. Ta med slekta, ta med badetøy, og ta med en iver etter å delta i konkurranser, synge med den stemmen du har, og bidra i samtaler rundt bibeltimer. Her er det mulig å overnatte i hytter, rom, campingvogn, telt, og båter. Håper vi sees i den sunnmørske skjærgården!

Pris
Deltakaravgift
Barn under 4 år                0 kr.
Barn 4-12                           700 kr.
Ungdom 13-17                   900 kr.
Voksen                                1200 kr.

Overnatting*
Rom                                   500 kr.
Hytte                                  1200 kr.
Campingvogn/bobil        200 kr.
Båt                                      200  kr.
Telt                                     100 kr.

*Det er kun en person pr. rom/hytte/campingvogn/bobil/båt/telt som betaler for overnatting. De andre velger «bor på/i betalt…»

I NMSU ønsker vi at flest mulig barn, ungdom og familier skal få mulighet til å dra på leir. Les mer om støtteordningen vår her: https://nmsu.no/deltakerstotte/

Program

Kjem

Praktisk info

Mobil/nettbrett
Vi ønsker en mobil- og nettbrettfri leir for en best mulig leir for alle deltakere, og ber om at dette legges igjen på rommene. Vi ønsker så lite som mulig skjermbruk på leiren, og håper dere voksne kan bidra til et skjermfritt miljø!

Ledere på leiren
Vi  håper å få med oss en god gjeng ledere, både ungdomsledere og voksenledere. Ønsker du å være med som leder, eller har du tips til noen som vil være med? Ta kontakt!

Reise
Hvis du skal reise med buss/båt og har prøvd å koordinere reise med andre deltakere eller ledere, gi beskjed til hovedleder som kan være behjelpelig med å koordinere henting/levering på stasjonene Kjeldsundkrysset, Myrvåglomma, Garneskrysset, eller fergekaia Hareid.

Bilder
I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMSU kan få ta bilder av deltakeren og bruke på nett, sosiale medier, eller trykk. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Nei», så hvis det er ok, med bruk av bilder må du endre dette til ja.

Leirbrev
Hovedleder tar kontakt med leirbrev 1-2 uker før leiren.

Ofte stilte spørsmål

Korleis meld eg meg på?
Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

1 – Klikke på «Meld deg på her»-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.

2 – Logg inn på min side
Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord. Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia

3  – Inne på min side får du opp et arrangementsbilde. Under bilde viser en grønn knapp «Videre til påmelding». Trykk der.

4 – Da får du opp et bilde: Påmeldingen gjelder: «meg» eller «andre». Trykk på ditt valg. Velger du meg er personalia ferdig utfylt – trykk da lagre og du kommer rett til påmeldingskjema. Velger du andre må du fylle inn personalia og trykk lagre.

5 – Fylle ut påmeldingsskjema med dine valg. Når du er ferdig trykker du lagre.

6 – Nå kan du gå til betaling eller fortsette å melde på flere.

7 – Går du til betaling får du to valg: Kort eller e-post. Velg det som passer deg.

8 – Få bekreftelsesmail.

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt. Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du fortsatt spørsmål? Kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

__________________________________________________________________________________

Vert du sjuk rett før leir?
Melder du deg på ein leir i regi av NMSU har du godteke våre betalingsvilkår. Skulle du verte sjuk rett før leiren eller same dag, kan NMSU dessverre ikkje refundere innbetalt deltakaravgift. Det handlar om utgifter vi allereie har på deltakaren. Unntaket er dersom du leverer legeattest, då refunderer me heile beløpet.

Blir du sjuk dagen før, eller same dag som leiren startar, og NMSU av den grunn ikkje kan refundere deltakaravgifta kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom di eller føresette si reiseforsikring.

___________________________________________________________________________________

Koronavirus: Er det trygt å dra på leir?
NMSU følgjer myndigheitenes retningslinjer om å gjere ei risikovurdering knyta til kvart enkelt arrangement. I denne vurderinga legg vi til grunn myndigheitenes smittevernsreglar på den aktuelle staden og tidspunkt leiren skal arrangerast. Kvar enkelt leirstad har og eigne retningslinjer for smittevern som er godkjent av kommuneoverlegen lokalt, og alle leiarane får nøye innføring i desse. Vi ynskjer at våre leirer skal vere så trygge som mogleg, og vil avlyse på kort varsel dersom retningslinjer for smittevern ikkje kan overhaldast. Lurer du på noko meir? Ta kontakt med kontaktpersonen på leiren du ynskjer deg til. Kontaktinformasjonen deira finn du inne på påmeldingssida til den aktuelle leiren.

Leir i NMSU

Alle leirer i NMSU skal fyrst og fremst vere prega av våre leirverdiar:
1. Inkluderande fellesskap
2. Trygge rammer
3. Glede/leik
4. Aktivitetar som bidreg til vekst i kristen tru
5. Aktivitetar som bidreg til eit globalt perspektiv

Saman med flotte ungdomsleiarar kombinerer vi leik og moro med bibelsamlingar, song og misjonsglimt. Vi ynskjer å leggje til rette for at deltakarane skal få eit globalt perspektiv og at dei vert engasjerte til å dele tru, tid, ting og talent.

På Kjeldsund på Gurskøy i Herøy kommune møter du ei historisk perle i den Sunnmørske skjærgården, med ei koseleg peisestue, ein gapahuk der det er supert å ete matpakka, zipline og tauhuske, frisbeegolfbane, og mange kanoar som vi kan utforske området med. Om sommaren er det gode bademoglegheiter på leirstaden, og om vinteren tek vi i bruk kreativiteten, vi speler spel eller har turneringar på aktivitetsrommet, og varmar oss rundt bålet.

I løpet av ein leir på Kjeldsund vonar vi at deltakarane får treffe gamle vener og bygge nye venskap, og får gode minner for livet.


Se andre arrangementer

Ucamp Sommer 2021 - Avlyst

Velkommen til Ucamp sommer på Havglimt!
26. - 30. juli

Tweensleir for 5.-7. klasse

Velkommen til tweensleir på Fjordglimt!
3. - 5. august

Vann- og krepseleir for 5-8. klasse

Velkommen til vann- og krepseleir på Solsetra!
6. - 8. august

Camp Kjeldsund 2021

Velkommen til Camp Kjeldsund!
13. - 15. august
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk