Familieleir på Alværa – Leiren er full

14. - 16. juniAlværa
Velkommen til familieleir på Alværa!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
fredag 14. juni 2019
Avsluttes
søndag 16. juni 2019
Sted
Alværa
Aldersgruppe
Barn

Kontaktperson

Helle Leivestad Kartveit
40406050
hellelk@nmsu.no

Vi er blomster i Guds hage!

Leirtemaet og temaet for alle samlingene og aktivitetene henter vi ut fra det vi har valgt som leirsang. Det handler om at vi er Guds barn, både store og små. At vi er unike og verdifulle hver for oss, men også at vi hører sammen. Alle kan ikke besitte alle egenskaper, men sammen blir vi en fargerik bukett.

I en tid hvor vi alle utfordres til å «hente ut vårt eget potensiale» i ett og alt, ønsker vi å løfte frem det frigjørende budskapet fra Bibelen om at «jeg alene» ikke behøver å «være alt» og «klare alt» på egenhånd. Å vite at vi er elsket av Gud, og å vite at både troen og livet i sin alminnelighet er noe vi må møte, fylle og løse sammen. Skjønnheten i mangfoldet.

Også på misjonsfokuset vil vi bruke dette temaet som utgangspunkt for å vise at vi i NMS sitt globale arbeid har rom for mangfoldet og for det å løfte opp både enkeltindividet og fellesskapet.

I år vil vi også lage noen egne samlinger for tenåringene, og forhåpentligvis blir det også såpass vær at de eldste kan ha leirkveld nede ved sjøen og kanskje overnatte ute i sovepose, de som ønsker.

Ole og Camilla M Ådland blir med oss i år også. Heidi Baird og Helle L Kartveit vil ha ansvar for noe av programmet sammen med Ingvald A Frøyen og Toril Lange.

Prisar
Makspris for familie er 3500 kr.*
* Det er kun en person som betaler Makspris familie. De andre i «husstanden» melder seg på som «medlem makspris familie»

Voksen: 1.100,- kr.
13-17 år: 700,- kr.
5-12 år: 500,- kr.
0-4 år: gratis (Kun påmeldingsavgift på 100 kr.)

leie av sengetøy 100

Spørsmål om påmelding?
Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516156

PS: VIPPS er for tiden ute av drift som betalingsmetode på våre arrangement. Vennligst ikke bruk VIPPS ved betaling.

 

 

Praktisk info

Årets leir blir «selvbetjent»!

Som sikkert mange har fått med seg vil Alværa være et ubetjent leirsted fra 1.mai, så det betyr at vi må engasjere en del frivillige (utenom deltakerne) til dugnad på kjøkkenet, kanskje bestille noe mat fra Lavik, og kjøpe vasketjeneste lokalt for utvasking når leiren er slutt. Vi jobber med alt dette praktiske nå og derfor har vi ikke full oversikt over kostnadene og endelig pris, men det blir uansett noe rimeligere enn det har vært. Maten skal være god, måltidene skal være en god møteplass og grillfesten på lørdagen består. Vi skal komme med mer detaljert informasjon når ting har falt på plass.

Programmet og aktivitetene vil være ganske likt med tidligere år, men vi har ønske om at vi også i år skal få lære noe nytt, og det er godt mulig at alle som ikke kan: flaggstikk, pålestikk, båtsmannsknop eller spleising av tau, – vil kunne lære ett og annet på lørdagen da KNUTER og TAU blir en av aktivitetene.

Påmelding:

Påmeldingen åpner den 4. april, og der vil dere se at dere i år betaler en påmeldingsavgift og ikke hele deltakeravgiften. Dere som er påmeldt vil få tilsendt en giro på et senere tidspunkt med den resterende summen som skal betales inn til vår lokale leirkonto som vi vil disponere for innkjøp og betaling av tjenester.

Påmeldingsavgift pr. deltaker på 100 kroner. Prisene er ellers justert litt ned fra tidligere år, og kan bli justert ytterligere når vi får oversikt. Inntil videre er de slik. (NB. Påmeldingsavgiften er inkludert)

Makspris pr.familie  3.500,-*
Det er kun en person som betaler Makspris familie. De andre i «husstanden» melder seg på som «medlem makspris familie»

Voksen                                1.100,-
Ungdom 13-17 år                 700,-
Barn5-12 år                            500,-
Barn 0-4 år                      gratis (kun påmeldingsavgift)

Vi håper at mange av dere som har vært på familieleiren tidligere blir med, men også at nye familier finner veien til Alværa og fellesskapet vi har sammen der. Spre den glade nyheten!


Se andre arrangementer

Time-out ungdomsleir - avlyst

Velkommen til Time-out ungdomsleir på Kjeldsund!
15. - 17. november

Adventsleir for 4.-7. klasse - Leiren er full

Velkommen til adventsleir på Fjelltun!
22. - 24. november

Adventsleir for 4.-7. klasse

Velkommen til Adventsleir på Stenbekk!
22. - 24. november

Adventsleir med VID for 2.-7. klasse

Velkommen til adventsleir på Furutangen
22. - 24. november
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro