Fugleleir for 4.-7. klasse

20. - 22. aprilStenbekk
Meld deg på!
Velkommen til fugleleir på Stenbekk!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
fredag 20. april 2018
Avsluttes
søndag 22. april 2018
Sted
Stenbekk
Aldersgruppe
Barn
Meld deg på her!

Kontaktperson

Ragnhild Danbolt Øygard
91728596 / 51516134
ragnhildo@nmsu.no

Går du i fjerde, femte, sjette eller sjuende klasse? Har du lyst på et eventyr utenom det vanlige? Ja så meld deg på fugleleir på Stenbekk. Ta gjerne med en venn!

På fugleleir får du være med på ringmerking av ekte ville fugler. Du får snekre din egen fuglekasse, og du kommer til å få mange nye venner.

På leiren så er temaet takknemlighet. Har du vært takknemlig noen gang? Det har jeg! Jeg er takknemlig fordi det snart er fugleleir igjen. For den flotte naturen, ren luft, venner, jobb og skole. Vi har alle mye vi kan være takknemlige over. En ting jeg er takknemlig for er at jeg har fått gå på skole. I Norge har alle rett til å gå på skole. Slik er det ikke på Madagaskar. Hvis du i tillegg er blind eller døv, er det enda vanskeligere å få utdanning. På leiren skal vi høre hva NMS gjør for barn som er blinde og døve på Madagaskar.

Hva liker du å spise til middag? Er du kresen eller alteter? Ja, da er middagen på fugleleir perfekt for deg, den skal du nemlig få komponere og tilberede selv.

Norges minste fugl fuglekongen, kommer av og til på besøk i nettene. Denne vakre fuglen veier bare litt over 5 gram. Ringen den får på foten veier derfor bare 1/30 gram. Lette saker og spennende fugler. Kanskje får vi en på leiren?

I løpet av fugleleirene på Stenbekk har vi merket over 30 forskjellige arter, og til sammen over 400 fugler. Den vanligste er kjøttmeisen, men flaggspett, svarttrost, nøtteskrike og spurveugle har vi hatt besøk av på flere leirer. Dessverre kan vi ikke bestemme hvilke fugler som kommer i nettet, men det er jo noe av det som gjør det spennende også, å ikke alltid vite.

Det er mange som ikke vet om at den finnes engang, men Jernspurven er slett ikke uvanlig. Bare vanskelig å legge merke til.

Jeg gleder meg til å møte nettopp deg på fugleleir.

Fugleleirhilsen fra Trygve

Pris: 720 kr.

Spørsmål om påmelding?
Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516156

PS: VIPPS er for tiden ute av drift som betalingsmetode på våre arrangement. Vennligst ikke bruk VIPPS ved betaling.


Se andre arrangementer

Vinterferieleir for 2.-5. klasse

Velkommen til vinterferieleir på Mjuklia!
18. - 20. februar

Lederdøgn for 7. klasse og oppover

Velkommen til lederdøgn på Fjelltun!
8. - 9. februar

Tenleir på Furutangen

Velkommen til Tenleir på Furutangen!
15. - 17. februar

Vinterleir for 2.-7. klasse

Velkommen til vinterleir på Alværa!
15. - 17. februar
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro