Høstleir på Mjuklia for 2.-5. klasse

30. okt -1. novMjuklia
Meld deg på!
Velkommen til høstleir på Mjuklia!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
fredag 30. oktober 2020
Avsluttes
søndag 1. november 2020
Sted
Mjuklia
Aldersgruppe
Barn
Meld deg på her!

Høstleir
Høstleir er en trygg og fin leir å reise på hvis man har lyst til å prøve å reise på leir uten foreldre for første gang, eller om man har vært på leir mange ganger før. Her får man god tid til å bli kjent med hverandre, dyrene som bor på Mjuklia, og ikke minst, Jesus!

Pris
Leiren koster 900,-
Om du melder deg på innen Early Bird-fristen 16.10.20 Etter dette legger vi på 100,-.

Leir på Mjuklia

Alle leirer i NMSU skal først og fremst være preget av våre leirverdier:
1. Inkluderende fellesskap
2. Trygge rammer
3. Glede/lek
4. Aktiviteter som bidrar til vekst i kristen tro
5. Aktiviteter som bidrar til et globalt perspektiv

Ved hjelp av dyktige ledere kombinerer vi lek og moro med bibeltimer, sang og misjonsfokus. Vi ønsker å legge til rette for at deltakerne skal få et globalt perspektiv og at de blir engasjert til å dele tro, tid, ting og talent.

På Mjuklia i Rennebu møter du et toppmoderne leirsted med bad på hvert rom, et fantastisk uteområde med klatretårn, to ulike zipliner, frisbeegolfbane, fjøs med mang en type dyr og en gapahuk hvor det er fantastiske forhold for å innta matpakken utendørs. Det finnes også mulighet for å skyte med luftgevær og forsøke seg på pil og bue.

Vinterstid kjøres det opp skiløyper rundt leirstedet, og på sommeren er det gåavstand til Buvatnet, hvor det er muligheter for bading, kanopadling, waterwalkers og flere beachvolleyballbaner.

Program

Kommer

Praktisk info

Hovedleder på leiren: Anne Lise Landrø
Hun vil ha med seg andre hovedledere som ønsker deltakerne velkommen!

Reise
Mjuklia ligger rett ved E6 på Berkåk. Ta av mot Mjuklia ved Shell-stasjonen, og følg skilting opp til leirstedet. På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke tilby fellesreise til denne leiren.

Bilder
I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMSU kan få bruke bilder av deltakeren. Bildene kan da brukes på nettsider, i leirbrosjyrer og på sosiale medier. Vi publiserer aldri med navn. Det er krav om aktivt samtykke. Foretar du deg ingenting på de punktene vil det bli stående på nei. Husk derfor å ta stilling til om det er greit med bilder eller ikke. På den måten får vi registrert det rett i systemet – enkelt for både deg og oss!

Mobil/nettbrett
Vi ønsker en mobil- og nettbrettfri leir, og ber om at sånt legges igjen hjemme. Dersom deltakere ønsker å ringe hjem, kan vi ledere være behjelpelige, og mamma og pappa kan også ringe hovedleder for å få kontakt.

Allergier
Kjøkkenet på Mjuklia ønsker veldig gjerne å gi deg riktig mat når du kommer på leir.
Har du mat-allergi er det derfor fint om svarer på denne når du registrerer påmeldingen din:

Du tåler ikke gluten, tåler du da hvetestivelse?

Du tåler ikke laktose, tåler du da hvitost?

Du spiser vegetar kost, spiser du da melk, fisk, egg?

Du er diabetiker, trenger du grove kornprodukter og dia sukker?

Du tåler ikke egg, kan det serveres egg til de andre?

Leirklubben Trøndelag

Leirklubben Trøndelag er et lokallag i NMSU som sponser barn som er medlemmer ved å gi de 150,- i rabatt på leirer de deltar på. I tillegg kjøper leirklubben inn spill og andre gøye aktiviteter til leirene, slik at de blir enda bedre!

Medlemskap koster kr. 100,- per år

Ønsker du å bli medlem i leirklubben å få rabatt på leiren?
Er deltakeren allerede medlem i leirklubben men ikke har betalt årets medlemsavgift?
Hvis ja: Gå til medlemsfanen i venstre kolonne (inne på deltakerens profil), og betal årets  medlemsavgiften med kort.

Er du ikke medlem, men vil bli det?
Trykk på bli medlem her inne på påmeldingen.

Ellers kan du gjøre det på denne måten
Betal 100,- inn på Vipps til nr. 599969 eller via bank til kontonummer 1506.40.31543. Husk å merke betalingen med barnets navn.

(Betaler man på denne måten må skjer registreringen av medlemskapet manuelt. Det vil derfor ta litt tid før betalingen for medlemskapet blir registrert før du melder på deltakeren)

Som medlem i Leirklubben vil man et par ganger i året få brev via post eller e-post med f.eks. leiravis og informasjon om kommende leirer. Man kan når som helst si opp medlemskapet i Leirklubben. Vi setter stor pris på alle medlemmer vi har, fordi klubben mottar støtte for alle betalende medlemmer, og bidrar til bedre og billigere leirer!

Spørsmål om påmelding

Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

Smittevern

På leiren vil det bli håndhevet smitteverntiltak som er utarbeidet for leirstedet, og som er i tråd med gjeldende råd fra myndighetene. Vi er kjent med at situasjonen kan endre seg raskt, og det vil bli løpende vurdert om ekstra tiltak må settes inn, eller noe må endres.

Dersom man har symptomer på luftveisinfeksjon eller feber når leiren skal starte må man gi beskjed, og holde seg hjemme.

Blir du syk rett før leiren?

Melder du deg på en leir i regi av NMSU har du godtatt våre betalingsvilkår. Skulle du bli syk rett før leiren eller samme dag, kan NMSU dessverre ikke refundere innbetalt deltakeravgift. Det handler om utgifter vi allerede har på deltakeren. Unntaket er hvis du leverer legeattest, da refunderer vi hele beløpet.

Blir du syk dagen før, eller samme dag som leiren starter, og NMSU av den grunn ikke kan refundere deltakeravgiften kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom din eller foresattes reiseforsikring.


Se andre arrangementer

Høstleir på Mjuklia for 2.-5. klasse

Velkommen til høstleir på Mjuklia!
30. okt -1. nov

Lederhelg for 14-18 år

Velkommen til lederhelg på Alværa!
13. - 15. november

Adventsleir for 4.-7. klasse

Velkommen til Adventsleir på Stenbekk!
20. - 22. november

Adventsleir for 2.-5. klasse

Velkommen til adventsleir på Fjelltun!
20. - 22. november
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk