Juleverkstedleir for barn 5.-10. år med følge – Avlyst

4. - 5. desemberKjeldsund
Velkommen til juleverkstedleir på Kjeldsund!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om arrangementet

Starter
lørdag 4. desember 2021
Avsluttes
søndag 5. desember 2021
Sted
Kjeldsund
Aldersgruppe
Barn

Kontaktperson

Erika Lynn Solli
47 94 44 65
erika.lynn.solli@nmsu.no

Velkommen på Juleverkstedleir på Kjeldsund!

På denne leiren skal vi kose oss sammen med julepyntlaging, julegavelaging, julegrøt, julemusikk, Jesus og misjon! Vi skal få høre litt fra NMS sitt arbeid i Spania, og om Jesus som verdas lys! Og så skal vi selvsagt leke sammen, le sammen og synge sammen slik vi pleier å gjøre på leir. Og kanskje er akkurat DU heldig og finner mandelen i grøten og får en fin premie!

Vi gleder oss masse til et leirdøgn sammen på Kjeldsund og håper at mange tar turen sammen med oss!

Leirhilsen fra hovedlederne Ragnhild og Trygve Danbolt Øygard

Priser
Barn –  550 kr.
Voksne – 650 kr.

Introduksjonstilbud: 275 kr.
For barn som er på leir med NMSU for første gang

I NMSU ønsker vi at flest mulig barn, ungdom og familier skal få mulighet til å dra på leir. Les mer om støtteordningen vår her: https://nmsu.no/deltakerstotte/

Program

*med forbehold om endringer

Lørdag

12:00 innkvartering

13.00 lunsj

14.00  Bli kjent samling

Juleverksted

17.00  Middag

18.30  Morokveld

Ca. 20.00  Kveldssamling for barna (med mat)

Kaffi og noe å bite i for de voksne

Ca. 21.30  Ord for kvelden for de voksne

Søndag

08.00  Vekking

08.30   Frokost-nistesmøring

09.30   Bibeltime

Juleverksted

11.30    matpakkelunsj

Uteaktiviteter

14:00 Pakking og rydding

14.30   Middag og avslutningsmøte

 

 

 

Praktisk info

Mobil/nettbrett 
Vi ønsker en mobil- og nettbrettfri leir for en best mulig leir for alle deltakere, og ber om at dette legges igjen hjemme eller leveres ved registrering på barneleirene, og brukes i minst mulig grad på leir med barn i følge av voksen.

Ledere på leiren 
Hovedleder håper å få med seg en god gjeng ledere og bidragsytere, både ungdomsledere og voksenledere. Ønsker du å være med som leder, eller har du tips til noen som vil være med er det bare å ta kontakt!

Reise 
Hvis du skal reise med buss/båt til leirstedet eller har prøvd å koordinere reise med andre deltakere eller ledere, gi beskjed til hovedleder som kan være behjelpelig med å koordinere henting/levering.

Bilder 
I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMSU kan få ta bilder av deltakeren og bruke på nett, sosiale medier, eller trykk. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Velg et alternativ», da det er krav om aktivt samtykke. Husk derfor å velge et av alternativene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan melder jeg meg på?
Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

1 – Klikke på «Meld deg på her»-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.

2 – Logg inn på min side
Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord. Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia

3  – Inne på min side får du opp et arrangementsbilde. Under bilde viser en grønn knapp «Videre til påmelding». Trykk der.

4 – Da får du opp et bilde: Påmeldingen gjelder: «meg» eller «andre». Trykk på ditt valg. Velger du meg er personalia ferdig utfylt – trykk da lagre og du kommer rett til påmeldingskjema. Velger du andre må du fylle inn personalia og trykk lagre.

5 – Fylle ut påmeldingsskjema med dine valg. Når du er ferdig trykker du lagre.

6 – Nå kan du gå til betaling eller fortsette å melde på flere.

7 – Går du til betaling får du to valg: Kort eller e-post. Velg det som passer deg.

8 – Få bekreftelsesmail.

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt. Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du fortsatt spørsmål? Kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

____________________________________________________________________________________

Hvordan får jeg medlemsrabatten?
Du må ha betalt årets medlemskap i NMSU for å få rabatten.

1 Vil du bli ny medlem? Inne på selve påmeldingen må du klikke deg inn på «bli medlem». Der betaler du årets medlemskontingent (via link til nets). Når kontingenten er betalt går du tilbake og fortsetter påmeldingen.

NB: Betaler du ikke medlemskapet «der og da» vil du inne  på påmeldingen få opp at du er medlem men at du ikke har betalt årets medlemskap. Det er derfor viktig at du betaler medlemskapet med en gang etter å ha klikket på «bli medlem» for at det skal bli registret riktig.

2 Er du medlem fra før, men ikke betalt årets medlemskontingent kan du betale giroen du har fått på SMS eller mail, av NMSU. Medlemsgiroen finner du også under medlem i venstre kolonne inne på min side.

NB: Hvis du er eksisterende medlem, men ikke betalt årets medlemskontingent vil det ta noen virkedager før medlemskapet er registret betalt, etter at det faktisk er betalt. Det kan derfor være lurt å betale den, og gjøre selve påmeldingen noen dager senere.

3 Har du betalt årets medlemskap blir rabatten trukket fra på sluttsummen.

______________________________________________________________________________________

Blir du syk rett før leir?
Melder du deg på en leir i regi av NMSU har du godtatt våre betalingsvilkår. Skulle du bli syk rett før leiren eller samme dag, kan NMSU dessverre ikke refundere innbetalt deltakeravgift. Det handler om utgifter vi allerede har på deltakeren. Unntaket er hvis du leverer legeattest, da refunderer vi hele beløpet.

Blir du syk dagen før, eller samme dag som leiren starter, og NMSU av den grunn ikke kan refundere deltakeravgiften kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom din eller foresattes reiseforsikring.

______________________________________________________________________________________

Leir i NMSU

Alle leirer i NMSU skal først og fremst være preget av våre leirverdier:

1. Inkluderende fellesskap

2. Trygge rammer

3. Glede/lek

4. Aktiviteter som bidrar til vekst i kristen tro

5. Aktiviteter som bidrar til et globalt perspektiv

Sammen med flotte ungdomsledere kombinerer vi lek og moro med bibelsamlinger, sang og misjonsglimt. Vi ønsker å legge til rette for at deltakerne skal få et globalt perspektiv og at de blir engasjert til å dele tro, tid, ting og talent.

På Kjeldsund på Gurskøy i Herøy kommune møter du en historisk perle i den Sunnmørske skjærgården, med en koselig peisestue, en gapahuk hvor det er supert å spise matpakka, zipline, husker, trampoliner, frisbeegolfbane, og mange kanoer som vi kan utforske området med. Om sommeren er det gode bademuligheter på leirstedet, og om vinteren tar vi i bruk kreativiteten, vi spiller spill eller har turneringer på aktivitetsrommet, og varmer oss rundt bålet.

I løpet av en leir på Kjeldsund håper vi deltakerne får treffe gamle venner og bygge nye vennskap, og få gode minner for livet.


Se andre arrangementer

Globusagentleir for 2.-4. klasse

Velkommen til Globusagentleir!
11. - 12. august

Camp Kjeldsund 2022

Velkommen til Camp Kjeldsund!
12. - 14. august

Informasjon om konfirmanthelg på Stenbekk leirsted

Lag en konfirmantleir sammen med oss!
19. - 21. august

Høstleir for 5.-8. klasse

Velkommen til høstleir på Tømmernset!
2. - 4. september
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk