Lederdøgn for 8 klasse og oppover – Avlyst

21. - 22. februarMjuklia
Velkommen til lederdøgn på Mjuklia!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om arrangementet

Starter
søndag 21. februar 2021
Avsluttes
mandag 22. februar 2021
Sted
Mjuklia
Aldersgruppe
Ungdom

Kontaktperson

Jakop Stavset
94489250
jakop.stavset@nmsu.no

Med forbehold om endringer

Lederdøgnet er for deg som ønsker å være med som leder på våre leirer, eller få ledertrening du kan bruke andre steder, som i menigheten eller andre frivillige organisasjoner. Dette vil være et døgn der vi har ledertrening, koser oss sammen og får bli kjent med hverandre.

Vi ønsker å kombinere ledertrening med praksis. Derfor vil alle få mulighet til å melde interesse for hvilken leir du ønsker praksis på. Den første muligheten vil være i forlengelsen av lederdøgnet; Vinterferieleiren.

Det er fem praksisplasser for nye ledere på hver av disse leirene:

Vinterferieleir 22.-24. februar

Tweensleir vår 5.-7. mars (praksis for 9.klasse og oppover)

Familieleir 7.-9. mai

Det er begrenset antall plasser og vi vil derfor kjøre førstemann til mølla prinsippet, når det kommer til hvilken leir du får være med på.

De som ikke får praksis nå i vinter eller vår, vil få tilbud om praksis til sommeren eller høsten. Vi vil også oppfordre dere til å ta kontakt med deres lokale menighet og høre om de har muligheter der dere kan være med som ledere, f.eks. Lys Våken, Søndagsskole, Tårnagent, eller andre oppgaver som finnes! Det er mange muligheter for å få bruke sine talenter!

Pris
300 kr.

 

Program

Info om program kommer etter hvert, men vi vil starte søndag kl. 15 og slutte mandag kl. 12.30.

Praktisk info

Ledere
Det vil bli med en god gjeng rutinerte ledere som undervisere og veiledere på kurset, og noen av disse vil også ha ansvar for å følge opp deltakerne under praksisen sin på leir.

Bilder
I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMSU kan få bruke bilder av deltakeren. Bildene kan da brukes på nettsider, i leirbrosjyrer og på sosiale medier. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Velg et alternativ», da det er krav om aktivt samtykke. Husk derfor å velge et av følgende alternativer: «Ja, NMSU kan bruke bilder av deltakeren», «Spør – NMSU kan spørre om å bruke bilder av deltakeren», og «Nei, NMSU kan ikke bruke bilder av deltakeren». På den måten får vi registrert det rett i systemet – enkelt for både deg og oss! 🙂

Allergier
Kjøkkenet på Mjuklia ønsker veldig gjerne å gi deg riktig mat når du kommer på leir.
Har du mat-allergi er det derfor fint om svarer på denne når du registrerer påmeldingen din:

Du tåler ikke gluten, tåler du da hvetestivelse?

Du tåler ikke laktose, tåler du da hvitost?

Du spiser vegetar kost, spiser du da melk, fisk, egg?

Du er diabetiker, trenger du grove kornprodukter og dia sukker?

Du tåler ikke egg, kan det serveres egg til de andre?

Du tåler ikke nøtter, kan de andre spise nøtter i samme rom som deg?

 

Spørsmål om påmelding

Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

Blir du syk rett før leir?

Melder du deg på en leir i regi av NMSU har du godtatt våre betalingsvilkår. Skulle du bli syk rett før leiren eller samme dag, kan NMSU dessverre ikke refundere innbetalt deltakeravgift. Det handler om utgifter vi allerede har på deltakeren. Unntaket er hvis du leverer legeattest, da refunderer vi hele beløpet.

Blir du syk dagen før, eller samme dag som leiren starter, og NMSU av den grunn ikke kan refundere deltakeravgiften kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom din eller foresattes reiseforsikring.

Koronavirus: Er det trygt å dra på leir?

NMSU følger myndighetenes retningslinjer om å gjøre en risikovurdering knyttet til hvert enkelt arrangement. I denne vurderingen legger vi til grunn myndighetenes smittevernsregler på det aktuelle sted og tidspunkt leiren skal arrangeres. Hvert enkelt leirsted har også egne retningslinjer for smittevern som er godkjent av kommuneoverlegen, og alle ledere får nøye innføring i disse. Vi ønsker at våre leirer skal være så trygge som mulig, og vil avlyse på kort varsel dersom retningslinjer for smittevern ikke kan overholdes. Lurer du på noe mer? Ta kontakt med kontaktpersonen på leiren du ønsker deg til. Kontaktinformasjonen deres finner du inne på påmeldingssiden til den aktuelle leiren.


Se andre arrangementer

Høstleir for 5.-8. klasse

Velkommen til høstleir på Tømmernset!
2. - 4. september

Tenleir

Velkommen til tenleir på Furutangen!
9. - 11. september

Knøtteleir for 3-7 år med følge

Velkommen til knøtteleir på Fjelltun!
23. - 24. september

Vennskapsleir for 4.-6. klasse

Velkommen til vennskapsleir på Havglimt!
3. - 5. oktober
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk