LIM-leir for 5.-7. klasse – Avlyst

24. - 26. februarKjeldsund
Velkommen til LIM-leir på Kjeldsund!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om arrangementet

Starter
onsdag 24. februar 2021
Avsluttes
fredag 26. februar 2021
Sted
Kjeldsund
Aldersgruppe
Barn

Kontaktperson

Erika Lynn Solli
47 94 44 65
erika.lynn.solli@nmsu.no

Med forbehold om endringar

Velkommen på en leir med mye aktivitet!

Vet du at du kan være lys-i-mørket for noen? Har du hørt at Jesus sier at han er verdens lys? Ta med en venn og la oss bli kjent med hverandre, med mennesker i et av samarbeidslandene til NMS og med mennesker i bibelen. Blir med på LIM-leir, da vel!

Pris
Deltakaravgift: 950 kr.
Medlem i NMSU: 850 kr.
* Medlemskap i NMSU kostar 100 kr. i året

Introduksjonspris: 475 kr.
For born som er på leir med NMSU for fyrste gong

– 3. februar stig prisen med 100 kr.

Korleis får eg medlemsrabatt?

* Du må ha betalt årets medlemskap i NMSU for å få rabatt på leir.

Vil du bli medlem? Inne på sjølve påmeldinga må du klikke deg inn på «bli medlem». Der betaler du årets medlemskontingent (via ein link til nets). Når kontingenten er betalt går du tilbake og held fram med påmeldinga.

NB: Betaler du ikkje medlemskapet «der og då» vil du inne på påmeldinga få opp at du er medlem, men at du ikkje har betalt medlemskapet for det inneverande året. Det er difor viktig at du betaler medlemskapet med ein gong etter å ha klikka på «bli medlem» for at det skal bli registrert rett.

2 Er du medlem frå før, men har ikkje betalt årets medlemskontingent kan du betale giroen du har fått på SMS eller mail, av NMSU. Medlemsgiroen finn du og under medlem i venstre kolonne inne på min side. Min side finn du ved å gå inn på nmsu.no og opne menyen til høgre.

NB: Dersom du er eksisterande medlem, men har ikkje betalt årets medlemskontingent vil det ta nokre vyrkedagar før medlemskapet er registrert som betalt, etter at det faktisk er betalt. Det kan difor vere lurt å betale den, og gjere sjølve påmeldinga nokre dagar seinare. 

3 Har du betalt årets medlemskap vert rabatten trekt frå på sluttsummen.

Program

Praktisk info

Mobil/nettbrett
Vi ønsker en mobil- og nettbrettfri leir for en best mulig leir for alle deltakere, og ber om at dette legges igjen på rommene. Vi ønsker så lite som mulig skjermbruk på leiren, og håper dere voksne kan bidra til et skjermfritt miljø!

Ledere på leiren
Vi  håper å få med oss en god gjeng ledere, både ungdomsledere og voksenledere. Ønsker du å være med som leder, eller har du tips til noen som vil være med? Ta kontakt!

Reise
Hvis du skal reise med buss/båt og har prøvd å koordinere reise med andre deltakere eller ledere, gi beskjed til hovedleder som kan være behjelpelig med å koordinere henting/levering på stasjonene Kjeldsundkrysset, Myrvåglomma, Garneskrysset, eller fergekaia Hareid.

Bilder
I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMSU kan få ta bilder av deltakeren og bruke på nett, sosiale medier, eller trykk. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Nei», så hvis det er ok, med bruk av bilder må du endre dette til ja.

Spørsmål om påmelding

Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

Vert du sjuk rett før leir?

Melder du deg på ein leir i regi av NMSU har du godteke våre betalingsvilkår. Skulle du verte sjuk rett før leiren eller same dag, kan NMSU dessverre ikkje refundere innbetalt deltakaravgift. Det handlar om utgifter vi allereie har på deltakaren. Unntaket er dersom du leverer legeattest, då refunderer me heile beløpet.

Blir du sjuk dagen før, eller same dag som leiren startar, og NMSU av den grunn ikkje kan refundere deltakaravgifta kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom di eller føresette si reiseforsikring.

Koronavirus: Er det trygt å dra på leir?

NMSU følgjer myndigheitenes retningslinjer om å gjere ei risikovurdering knyta til kvart enkelt arrangement. I denne vurderinga legg vi til grunn myndigheitenes smittevernsreglar på den aktuelle staden og tidspunkt leiren skal arrangerast. Kvar enkelt leirstad har og eigne retningslinjer for smittevern som er godkjent av kommuneoverlegen lokalt, og alle leiarane får nøye innføring i desse. Vi ynskjer at våre leirer skal vere så trygge som mogleg, og vil avlyse på kort varsel dersom retningslinjer for smittevern ikkje kan overhaldast. Lurer du på noko meir? Ta kontakt med kontaktpersonen på leiren du ynskjer deg til. Kontaktinformasjonen deira finn du inne på påmeldingssida til den aktuelle leiren.

Leir i NMSU

Alle leirer i NMSU skal fyrst og fremst vere prega av våre leirverdiar:
1. Inkluderande fellesskap
2. Trygge rammer
3. Glede/leik
4. Aktivitetar som bidreg til vekst i kristen tru
5. Aktivitetar som bidreg til eit globalt perspektiv

Saman med flotte ungdomsleiarar kombinerer vi leik og moro med bibelsamlingar, song og misjonsglimt. Vi ynskjer å leggje til rette for at deltakarane skal få eit globalt perspektiv og at dei vert engasjerte til å dele tru, tid, ting og talent.

På Kjeldsund på Gurskøy i Herøy kommune møter du ei historisk perle i den Sunnmørske skjærgården, med ei koseleg peisestue, ein gapahuk der det er supert å ete matpakka, zipline og tauhuske, frisbeegolfbane, og mange kanoar som vi kan utforske området med. Om sommaren er det gode bademoglegheiter på leirstaden, og om vinteren tek vi i bruk kreativiteten, vi speler spel eller har turneringar på aktivitetsrommet, og varmar oss rundt bålet.

I løpet av ein leir på Kjeldsund vonar vi at deltakarane får treffe gamle vener og bygge nye venskap, og får gode minner for livet.


Se andre arrangementer

Globusagentleir for 2.-4. klasse

Velkommen til Globusagentleir!
11. - 12. august

Camp Kjeldsund 2022

Velkommen til Camp Kjeldsund!
12. - 14. august

Informasjon om konfirmanthelg på Stenbekk leirsted

Lag en konfirmantleir sammen med oss!
19. - 21. august

Høstleir for 5.-8. klasse

Velkommen til høstleir på Tømmernset!
2. - 4. september
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk