Nyttårsleir 2019

28. des -1. janNMS Camp Sjusjøen
Meld deg på!
For tredje gang på rad inviterer NMSU og HEKTA til NYTTÅRSLEIR! Bli med å skape tidenes avslutning på 2019, og den beste starten på 2020! Leiren er for deg som går på ungdomsskolen og vgs.
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
lørdag 28. desember 2019
Avsluttes
onsdag 1. januar 2020
Sted
NMS Camp Sjusjøen
Aldersgruppe
Ungdom
Meld deg på her!

På nyttårsleir er det duket for blant annet nye venner, gode minner og opplevelser, ulike aktiviteter (se oversikt lenger ned), underholdningskveld, lek og moro, global formiddag, delekveld, quiz, å bli bedre kjent med Jesus gjennom undervisning og samtaler, festmiddag, fakkeltog, nyttårsgudstjeneste, fyrverkeri og mange nye gode leirminner.

Camp Sjusjøen
Du er hjertelig velkommen til Mesnali, et av leirstedene til NMS. Det ligger like ved ski-eldoradoet Sjusjøen og ca. 20 minutter med bil fra Lillehammer. Her finner vi flere overnattingsbygg med firemannsrom som har senger, dyner og puter som venter på deg. Peisestua, spisesal og møtesalen er der du vil treffe andre leirdeltakere, og utenfor er det nok av plass til å base rundt i snøen eller nyte synet av nyttårsrakettene. Husk å notere hvem du ønsker å sove på rom med i påmeldingsskjemaet, hvis du vil bo sammen med noen du kjenner fra før.

Vil du være kjøkkenhjelp på nyttårsfesten?
Vi har behov for hjelp fra noen voksne som kan bidra med litt kjøkkentjeneste.
Vil du hjelpe til? Kontakt Guro Haave Reknes på e-post: guro.haave.reknes@nmsu.no

 

De harde fakta

Oppmøte: 28. desember kl. 17.00
Avreise: 1. januar ca. 13.45
Aldersgruppe: ungdomsskole og vgs.
Pris for deg som er medlem i HEKTA og/eller NMSU: 1250 kr
Pris for deg som ikke er medlem: 1550 kr.
Bli medlem i NMSU og HEKTA = billig nyttårsleir!

Vi håper du ønsker å melde deg inn i HEKTA og NMSU og dra nytte av de fordelene det gir deg.
Bl.a. får du nyttårsleiren til 1250 kr. 300 kr billigere enn dem som ikke er medlem.

Spørsmål om påmeldingen/påmeldingsskjemaet?
Guro Haave Reknes på guro.haave.reknes@nmsu.no  eller 93491379

Spørsmål om leiren:
Guro Haave Reknes på guro.haave.reknes@nmsu.no  eller 93491379
Mona Phillips på mona-ph@hotmail.com eller 91372272

Spørsmål om fellesreise med buss?
Kontakt Åse Mari Kessel på kessel@konfirmantleiren.no eller 90141225.

Aktiviteter

To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Noen av disse har en ekstra utgift, de betaler du når du melder deg på. Du velger aktivitet når du melder deg på. Du kan velge mellom:

Sjusjøen skisenter: Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag. Pris for heiskort: 390 kr. Dette dekker også buss til og fra bakken. Ønsker du å leie utstyr kommer dette i tillegg og ordnes individuelt på skisenteret.

Langrennstur på Sjusjøen: Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

DIY: På «do it yourself»-gruppa slipper vi kreativiteten løs og lager spennende eller pene ting.

Spill og bordtennis: Vil du utfordre deg selv på bordtennis? Vi kjører i gang turnering. Samtidig blir det brettspill og annen moro for dem som liker strategiske spill, spill som får frem latteren eller kortspill.

Skogstur med mat på bål: Vi forbereder et måltid inne, før vi går ut i skogen, finner en fin leirbålsplass og lager maten ferdig. Så sitter vi rundt bålet og spiser og hygger oss. Ta med sitteunderlag, varme klær, turservise og termos.

Aktiviteter ute rundt leirstedet: Dette er tingen for deg som liker å bevege deg og å ha det gøy! Her blir det ulike leker og konkurranser, og topp stemning!

Fellereise

Mer informasjon om reisetidspunkt kommer. 

Det vil bli satt opp buss fra Oslo til Mesnali lørdag 28. desember med retur 1. januar.

Bussen koster 300,- kr. tur-retur for de som går på bussen i Oslo, Akershus og Hadeland. De som bor i Hedmark/Oppland betaler 200 kr.

Reise betales inn på HEKTA sin konto: 1822 68 29683.
Betalingen merkes «Buss til nyttårsleiren på Camp Sjusjøen for «ditt navn»)

Bussen stopper på følgende steder:

Oslo S,

Kløfta, Shell-stasjonen på høyre side når bussen kommer sørfra

Lunner, ved Rådhuset på Roa

Gjøvik stasjon

Lillehammer stasjon*
* Kun for dem som kommer med buss fra Veldres eller Gudbrandsdalen og tog. Det er dessverre ikke plass på bussen for dem som bor på Lillehammer eller i Gausdal. De må ordne transport selv.

Kryss av på påmeldingen om du vil benytte fellesreisen.

Gi beskjed til Åse Mari Kessel, 90141225, eller e-post: kessel@konfirmantleiren.no hvis du ønsker at bussen skal stoppe et annet sted, f.eks. Gran, Eina, Biri. De som bor på Lillehammer eller i Gausdal kan få skyss med fellesbussen fra Lillehammer. Kryss av når du melder deg på om du ønsker det.

Bli medlem

Bli medlem i HEKTA
HEKTA er en ungdomsorganisasjon som lager store konfirmantleirer sommer og vinter. Hekta lærer også opp konfirmantledere. De jobber for og i Den norske kirke. På Mesnali får du mulighet til å fylle ut et skjema som du signerer og betaler 50,- kr. Da mottar du også et medlemskort.

Bli medlem i NMSU
NMSU er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon med medlemmer over hele Norge. Vi vil sette utropstegn ved korset. Det handler om å dele. Bli medlem i NMSU her: https://nmsu.no/bli-medlem/

Deltakerbrev

Like før jul vil du motta et deltakerbrev. Med oppdatert pakkeliste, program, busstider og nyttig info for at du skal få en helt fantastisk nyttårsleir!

Pakkeliste

Putevar, laken  og dynetrekk, ev. egen sovepose, gode vintersko, innesko, masse varme klær, ullundertøy, ullsokker, varm genser, lue, votter, skjerf eller ullbuff, vinterbukse, vindtett utejakke, termos, skiutstyr eller alpinutstyr hvis du ønsker å være med på det, festklær til nyttårsaften, kopp med hank, 3 slag med pålegg du liker godt selv, Bibel hvis du har, penn, håndklær, toalettsaker og penger, og premie (verdi ca 20 kr, eller ta med en ting du ikke bruker lenger) til BASAR! (lotteri)».

Hvordan melder jeg meg på?

Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

1 – Du melder deg på ved å klikke på meld deg på her-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.
2 – Logg inn på min side
Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord.
Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia
3  – Melde seg på selve leiren: Fylle ut påmeldingsskjema du kommer til når du er inne på min side – Når du har fylt ut selve påmeldingsskjema trykker du lagre.
4 –  Da kommer du på en ny side hvor du må velge betalingsmåte: kort eller faktura (skal du betale med kort er det greit å ha kort tilgjengelig når du er igang med påmeldingsprosessen). Husk å huk av og les betalingsvilkårene.
5 – Få bekreftelsesmail på oppgitt mailadresse

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt (gjennomgått alle 5 steg nevnt ovenfor). Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du andre eller flere spørsmål? Kontakt arrangementskonsulent, Vegar Isachsen på mail vegari@nmsu.no.


Se andre arrangementer

Vinterleir for 2.-7. klasse

Velkommen til Vinterleir på Kjeldsund!
14. - 16. februar

Lederhelg

Velkommen til Lederhelg på Fjelltun!
14. - 16. februar

Vinterleir for 2.-7. klasse

Velkommen til Vinterleir på Alværa!
14. - 16. februar

Lederdøgn for 8 klasse og oppover

Velkommen til lederdøgn på Mjuklia!
16. - 17. februar
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro