Nyttårsleir på Mesnali 2017

28. des -1. jan
Meld deg på!
NMS U har slått oss sammen med HEKTA - og vi er klare for å gi deg tidenes nyttårsleir! Ta med deg venner og få nye. Vi lover deg gode minner og flotte opplevelser. Leiren er for deg som går på ungdomsskolen og vgs.
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
torsdag 28. desember 2017
Avsluttes
mandag 1. januar 2018
Meld deg på her!

Kontaktperson

Silje Merete Ljosland
99388256
siljel@nmsu.no

Leiren byr blant annet på nye venner, langrennstur, alpinbakke, romjulsfeiring og juletregang, bål, stjernehimmel, underholdningskveld, samlinger i mindre grupper, kiosk, lek, global formiddag, bli bedre kjent med Jesus gjennom undervisning og samtaler, gallamiddag, fakkeltog, nyttårsgudstjeneste, fyrverkeri og mange nye gode leirminner.

Mesnali leirsted
Du er hjertelig velkommen til Mesnali, et av leirstedene til NMS. Det ligger like ved skieldoradoet Sjusjøen og ca. 20 minutter med bil fra Lillehammer. Her finner vi flere overnattingsbygg med firemannsrom som har senger, dyner og puter som venter på deg. Peisestua, spisesal og møtesalen er der du vil treffer andre leirdeltakere og utenfor er det nok av plass til å base rundt i snøen eller nyte synet av nyttårsrakettene. For deg som har vært på HEKTAs nyttårsleirer tidligere, vil du oppleve at vi nå har høyere standard. Husk å noter hvem du ønsker å sove på rom med i påmeldingsskjemaet, hvis du vil bo sammen med noen du kjenner fra før.

Aktiviteter

To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Noen av disse har en ekstra utgift, de betaler du på når du melder deg på. Du velger aktivitet når du melder deg på. Du kan velge mellom:

Sjusjøen skisenter: Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag. Pris for heiskort: 336 kr. Vi jobber med å få til en avtale om billigere heiskort. Ta med Keycard om du har, hvis ikke betaler du for det på Mesnali. Ønsker du å leie utstyr kommer dette i tillegg og ordnes individuelt på skisenteret.

Langrennstur på Sjusjøen: Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

DIY: På «do it yourself» gruppa slipper vi kreativiteten løs og lager spennende eller pene ting.

Spill og bordtennis: Vil du utfordre deg selv på bordtennis? Vi kjører i gang turnering. Samtidig blir det brettspill og annen moro for dem som liker strategiske spill, spill som får frem latteren eller kortspill.

Hundespann (kun 30. desember): Har du lyst til å prøve å kjøre hundespann? Det har du mulighet til her. Det koster 650 kr pr. pers. Begrenset antall plasser.

Gymsal: Ballspill og lek i gymsal. Begrenset antall plasser.

Fellesreise

Det settes opp busser fra flere steder for at du skal komme deg enkelt og billig til Mesnali. Skriv hvor du ønsker å gå på bussen når du melder deg på. Det går buss hvis mer enn åtte melder seg på fra et området. Vi skal gjøre vårt beste for at bussen stopper i nærheten av ditt hjemsted. Se info på nettsiden. Fra 20. desember ligger det oppdatert bussliste ute. Vi kjører tilbake til de samme stedene 1. januar.

Mulige startsteder: Moss, Flisa, Vågå og Jevnaker. Stopper alle steder langs ruta til Mesnali. Avreise fra Lillehammer stasjon torsdag 28. desember kl. 16.45. Bussene våre kjører innom her.
Pris for buss: Kr. 200,- for Akershus, Oslo og Østfold. Kr. 100,- for Hedmark og Oppland. Gratis fra Lillehammer togstasjon. Betaling skjer på bussen eller HEKTAS kontonummer. Nærmere info om betaling kommer sammen med oversikten på stoppesteder.

 

Harde fakta

 • Oppmøte: Torsdag 28. desember kl. 17.00
 • Avreise: Mandag 1. januar ca. 13.45
 • Aldersgruppe: ungdomsskole og vgs.
 • Pris for deg som er medlem i HEKTA og/eller NMS U: 1000 kr
 • Pris for deg som ikke er medlem: 1300kr.

Bli medlem i NMS U og HEKTA = billig nyttårsleir

Vi håper du ønsker å melde deg inn i HEKTA og NMS U og dra nytte av de fordelene det gir deg. Bl.a. får du nyttårsleiren til 1000 kr. 300kr billigere enn dem som ikke er medlem.

Bli medlem i HEKTA
HEKTA er en ungdomsorganisasjon som lager store konfirmantleirer sommer og vinter. Hekta lærer også opp konfirmantledere. De jobber for og i Den norske kirke. På Mesnali får du mulighet til å fylle ut et skjema som du signerer og betaler 50,- kr. Da mottar du også et medlemskort.

Bli medlem i NMS U
NMS U er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon med medlemmer over hele Norge. Vi vil sette utropstegn ved korset. Det handler om å dele. Bli medlem i NMS U ved å sende en sms til 2490 med kodeord «NMSU medlem». Det vil bli trukket 100 kr av din mobilregning.

Deltakerbrev
Like før jul vil du motta et deltakerbrev. Med oppdatert pakkeliste, program, busstider og nyttig info for at du skal få en helt fantastisk nyttårsleir!

Pakkeliste
Putevar, laken  og dynetrekk, ev. egen sovepose, gode vintersko, innesko, masse varme klær, ullundertøy, ullsokker, varm genser, lue, votter, skjerf eller ullbuff, vinterbukse, vindtett utejakke, skiutstyr eller alpinutstyr hvis du ønsker å være med på det, idrettstøy og sko til bruk i gymsal hvis du velger det, pentøy til julefeiring, festklær til nyttårsaften, KOPP med hank, 3 slag med pålegg du liker godt selv,  Bibel, penn, håndklær, toalettsaker og penger til Globalmarked. Kanskje har du noe du vil selge eller en aktivitet du og gruppa kan gjøre. Ta gjerne med utstyr.

Lurer du på noe så er vi mange som er her for å svare på spørsmålene dine:

 • Spørsmål om påmeldingen/påmeldingsskjemaet? Silje M. Ljosland (ansatt i NMS U) siljel@nmsu.no  eller 99388256
 • Spørsmål om leiren:
  Sigrid Sævik
  Silje M. Ljosland (ansatt i NMS U) siljel@nmsu.no  eller 99388256
  Ingrid Skullerud (ansatt i HEKTA) ingrid@konfirmantleiren.no
 • Spørsmål om fellesreise med buss? Kontakt Åse Mari Kessel på kessel@konfirmantleiren.no eller 90141225.

Facebookevent finner du ved å trykke her.


Se andre arrangementer

Knøtteleir

Velkommen til Knøtteleir på Himmel & Hav!
22. - 23. september

Uteam HEKTA til Estland

Her kan du betale egenandelen til Uteam-turen til Estland.
30. sep -7. okt

Høstleir for 2.-4. klasse

Velkommen til høstleir på Stenbekk!
1. - 3. oktober

Høstleir for 2.-7. klasse

Velkommen til høstleir på Alværa!
8. - 10. oktober
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro