Påske og fugleleir for 4.-7. klasse – Leiren er full

15. - 17. aprilSolsetra
Velkommen til påske og fugleleir på Solsetra!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
mandag 15. april 2019
Avsluttes
onsdag 17. april 2019
Sted
Solsetra
Aldersgruppe
Barn

Kontaktperson

Ragnhild Danbolt Øygard
91728596
ragnhildo@nmsu.no

Går du i 4.-7.klasse og er klar for noen spennende og innholdsrike påskedager? Da er påske og fugleleir på Solsetra noe for deg!
Ornitolog Trygve Danbolt Øygard tar oss med inn i naturens og fuglenes spennende verden. Du får bli med på ringmerking av fugler, fugletitting og fuglekassesnekring. Kanskje blir det også anledning til å holde en levende fugl i hånda! Påsken i år kommer sent, og forhåpentligvis får vi hilst på mange av våre fine og spennende trekkfugler som har vært en tur i varmere strøk i vinter. Kanskje lærer du også hvor de har vært, hvordan de ser ut og hvordan de synger.

Siden det er påske så skal vi selvfølgelig også feire at det er påske! Vi skal lære om hvorfor Jesus feira påske og hvorfor vi feirer påske i dag. Og så skal vi ha påskeverksted der vi lager fuglefjærøredobber, maler på påskeegg og lager påskekyllinger. Og så skal vi ha påskeeggjakt! Kanskje finner du et egg eller to gjemt et sted på Solsetra…?

På NMSU-leirer bruker vi også å bli kjent med og samle inn penger til mennesker i andre land. På denne leiren skal vi lære mer om Etiopia. Maki, maskoten til NMSU, har vært på besøk hos Jonatan i Etiopia. Det skal vi få høre mer om på leiren! Og etterpå skal vi ha Misjonstivoli der vi samler inn penger til NMS sitt arbeid i Etiopia. På misjonstivoliet kan man gjøre mange morsomme aktiviteter som man betaler noen kroner for, og så går pengene til Etiopia. Eksepmpler på misjonstivoliaktiviteter er seigmannstrekking, nonstopflytting og sukkerbitstabling.

I tillegg til alt dette skal vi selvfølgelig leke mye, spise god mat, lage middag på bål og bli kjent med andre leirbarn. Dette blir med andre ord påskedager fyllt med gode opplevelser og nye og gamle venner!
Leiren starter mandag 15.april kl.17 og avsluttes onsdag 17.april med avslutningsmøte kl.17. Vi gleder oss og håper at vi sees på Solsetra i påsken!

Leirhilsen fra hovedlederne Ragnhild og Trygve Danbolt Øygard

 

Pris:
750 kr.
600 kr. for medlemmer i leirklubben.*

* Medlemskapet i leirklubben koster 100 kr. i året, og faktura for leirklubbmedlemskapet vil bli sendt ut på en egen faktura.
Ønsker du å bli med i leirklubben og få rabatten velger du: Er/vil bli medlem i leirklubben, under «medlemsrabatt»

Prisen stiger med 100 kr. etter påmeldingsfrist

Spørsmål om påmelding?
Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

Mer informasjon om leiren kommer.


Se andre arrangementer

Høstleir for 2.-5. klasse

Velkommen til høstleir på Tømmerneset!
20. - 22. september

Første samling: Lederkurs for ungdom på Fjordglimt

Velkommen til Lederkurs for ungdom på Fjordglimt!
20. - 21. september

Knøtteleir - høsten 2019

Velkommen til høstens knøtteleir på Fjelltun!
28. - 29. september

Høstleir for 2.-4. klasse

Velkommen til høstleir på Stenbekk!
30. sep -2. okt
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro