Påsketenleir på Camp Sjusjøen – Avlyst

27. - 31. marsCamp Sjusjøen
Velkommen til påsketenleir på Camp Sjusjøen!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
lørdag 27. mars 2021
Avsluttes
onsdag 31. mars 2021
Sted
Camp Sjusjøen
Aldersgruppe
Ungdom

Kontaktperson

Petter Berg
41285043
petter.berg@nmsu.no

Med forbehold om endringer

Hjertelig velkommen til Påsketenleir på Camp Sjusjøen, Mesnali!

Påskeleir er fullspekket med morsomme aktiviteter, god bibelundervisning og god stemning! Vi skal gå på ski, kjøre slalåm, leke og spille, be, lovsynge, spise god mat, og base i snøen! Her er det gode muligheter for å treffe gamle venner og bli kjent med nye!

Velkommen på leir!

Pris
Deltakeravgift: 1550 kr.
NMSU-medlem: 1450 kr.
* Medlemskap i NMSU koster 100 kr. i året

Introduksjonstilbud: 775 kr.
For de som er på leir med NMSU for første gang

 

 

Hvordan får jeg rabatten?

* Du må ha betalt årets medlemskap i NMSU for å få rabatten.

Vil du bli ny medlem? Inne på selve påmeldingen må du klikke deg inn på «bli medlem». Der betaler du årets medlemskontingent (via link til nets). Når kontingenten er betalt går du tilbake og fortsetter påmeldingen.

NB: Betaler du ikke medlemskapet «der og da» vil du inne  på påmeldingen få opp at du er medlem men at du ikke har betalt årets medlemskap. Det er derfor viktig at du betaler medlemskapet med en gang etter å ha klikket på «bli medlem» for at det skal bli registret riktig.

2 Er du medlem fra før, men ikke betalt årets medlemskontingent kan du betale giroen du har fått på SMS eller mail, av NMSU. Medlemsgiroen finner du også under medlem i venstre kolonne inne på min side.

NB: Hvis du er eksisterende medlem, men ikke betalt årets medlemskontingent vil det ta noen virkedager før medlemskapet er registret betalt, etter at det faktisk er betalt. Det kan derfor være lurt å betale den, og gjøre selve påmeldingen noen dager senere. 

Har du betalt årets medlemskap blir rabatten trukket fra på sluttsummen.

Program

Kommer

Aktiviteter

To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Noen av disse har en ekstra utgift, de betaler du når du melder deg på. Du velger aktivitet når du melder deg på. Du kan velge mellom:

Sjusjøen skisenter: Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag.

210 kr. for en dag

400 kr. for begge dagene

Dette dekker også buss til og fra bakken. Ønsker du å leie utstyr kommer dette i tillegg og ordnes individuelt på skisenteret.

Skal du stå i trekket begge dager velger du «Sjusjøen skisenter – heiskort (Begge dager)» inne på påmeldingen. 

Langrennstur på Sjusjøen: Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

Lek/spill/Kreativt: Dette er forskjellige aktiviteter i området til leirstedet.

DIY: På «do it yourself-gruppa er for deg som er glad i å være kreativ! Her får du brukt dine egenskaper sammen med andre!

Spill og bordtennis: Vil du utfordre deg selv på bordtennis? Vi kjører i gang turnering. Samtidig blir det brettspill og annen moro for dem som liker strategiske spill, spill som får frem latteren eller kortspill.

Aktiviteter ute rundt leirstedet: Dette er tingen for deg som liker å bevege deg og å ha det gøy! Her blir det ulike leker og konkurranser, og topp stemning!

Skøyter: Nytt av året har Mesnali anskaffet seg skøytebane! VI vil derfor arrangere forskjellige leker og spill på skøytebanen for de som vil det. De som vil må ha med seg egne skøyter hjemmefra!

 

Hvordan melder jeg meg på?

Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

1 – Klikke på «Meld deg på her»-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.

2 – Logg inn på min side
Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord. Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia

3  – Inne på min side får du opp et arrangementsbilde. Under bilde viser en grønn knapp «Videre til påmelding». Trykk der.

4 – Da får du opp et bilde: Påmeldingen gjelder: «meg» eller «andre». Trykk på ditt valg. Velger du meg er personalia ferdig utfylt – trykk da lagre og du kommer rett til påmeldingskjema. Velger du andre må du fylle inn personalia og trykk lagre.

5 – Fylle ut påmeldingsskjema med dine valg. Når du er ferdig trykker du lagre.

6 – Nå kan du gå til betaling eller fortsette å melde på flere.

7 – Går du til betaling får du to valg: Kort eller e-post. Velg det som passer deg.

8 – Få bekreftelsesmail.

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt. Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du andre eller flere spørsmål? Kontakt arrangementskonsulent, Vegar Isachsen på mail vegari@nmsu.no.

Blir du syk rett før leir?

Melder du deg på en leir i regi av NMSU har du godtatt våre betalingsvilkår. Skulle du bli syk rett før leiren eller samme dag, kan NMSU dessverre ikke refundere innbetalt deltakeravgift. Det handler om utgifter vi allerede har på deltakeren. Unntaket er hvis du leverer legeattest, da refunderer vi hele beløpet.

Blir du syk dagen før, eller samme dag som leiren starter, og NMSU av den grunn ikke kan refundere deltakeravgiften kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom din eller foresattes reiseforsikring.

Koronavirus: Er det trygt å dra på leir?

NMSU følger myndighetenes retningslinjer om å gjøre en risikovurdering knyttet til hvert enkelt arrangement. I denne vurderingen legger vi til grunn myndighetenes smittevernsregler på det aktuelle sted og tidspunkt leiren skal arrangeres. Hvert enkelt leirsted har også egne retningslinjer for smittevern som er godkjent av kommuneoverlegen, og alle ledere får nøye innføring i disse. Vi ønsker at våre leirer skal være så trygge som mulig, og vil avlyse på kort varsel dersom retningslinjer for smittevern ikke kan overholdes. Lurer du på noe mer? Ta kontakt med kontaktpersonen på leiren du ønsker deg til. Kontaktinformasjonen deres finner du inne på påmeldingssiden til den aktuelle leiren.

Leir i NMSU

Alle leirer i NMSU skal først og fremst være preget av våre leirverdier:
1. Inkluderende fellesskap
2. Trygge rammer
3. Glede/lek
4. Aktiviteter som bidrar til vekst i kristen tro
5. Aktiviteter som bidrar til et globalt perspektiv

Sammen med flotte ungdomsledere kombinerer vi lek og moro med bibeltimer, sang og misjonsglimt. Vi ønsker å legge til rette for at deltakerne skal få et globalt perspektiv og at de blir engasjert til å dele tro, tid, ting og talent.


Se andre arrangementer

Vinterleir for 3.-6. klasse - Avlyst

Velkommen til vinterleir på Mjuklia!
5. - 7. mars

Påskeleir for 2.-5. klasse - Avlyst

Velkommen til påskeleir på Fjelltun!
12. - 14. mars

Påskeleir for 4.-7. klasse - Avlyst

Velkommen til påskeleir på Fjelltun!
19. - 21. mars

Påskeleir for 2.-7. klasse - Avlyst

Velkommen til påskeleir på Furutangen!
26. - 28. mars
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk