Påsketenleir på Camp Sjusjøen

27. - 31. marsCamp Sjusjøen
Velkommen til påsketenleir på Camp Sjusjøen!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
lørdag 27. mars 2021
Avsluttes
onsdag 31. mars 2021
Sted
Camp Sjusjøen
Aldersgruppe
Ungdom

Kontaktperson

Petter Berg
41285043
petter.berg@nmsu.no

Hjertelig velkommen til Påsketenleir på Camp Sjusjøen, Mesnali!

Påskeleir er fullspekket med morsomme aktiviteter, god bibelundervisning og god stemning! Vi skal gå på ski, kjøre slalåm, leke og spille, be, lovsynge, spise god mat, og base i snøen! Her er det gode muligheter for å treffe gamle venner og bli kjent med nye!

Velkommen på leir!

Påmeldingen åpner 1. februar

Program

Kommer

Aktiviteter

To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Noen av disse har en ekstra utgift, de betaler du når du melder deg på. Du velger aktivitet når du melder deg på. Du kan velge mellom:

Sjusjøen skisenter:
Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag.

Langrennstur på Sjusjøen:
Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

Lek/spill/Kreativt:
Dette er forskjellige aktiviteter i området til leirstedet:

DIY:
På «do it yourself»-gruppa slipper vi kreativiteten løs og lager spennende eller pene ting.

Spill og bordtennis:
Vil du utfordre deg selv på bordtennis? Vi kjører i gang turnering. Samtidig blir det brettspill og annen moro for dem som liker strategiske spill, spill som får frem latteren eller kortspill.

Aktiviteter ute rundt leirstedet:
Dette er tingen for deg som liker å bevege deg og å ha det gøy! Her blir det ulike leker og konkurranser, og topp stemning!

Hvordan melder jeg meg på?

Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

1 – Du melder deg på ved å klikke på meld deg på her-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.
2 – Logg inn på min side
Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord.
Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia
3  – Melde seg på selve leiren: Fylle ut påmeldingsskjema du kommer til når du er inne på min side – Når du har fylt ut selve påmeldingsskjema trykker du lagre.
4 –  Da kommer du på en ny side hvor du må velge betalingsmåte: kort eller faktura (skal du betale med kort er det greit å ha kort tilgjengelig når du er igang med påmeldingsprosessen). Husk å huk av og les betalingsvilkårene.
5 – Få bekreftelsesmail på oppgitt mailadresse

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt (gjennomgått alle 5 steg nevnt ovenfor). Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du andre eller flere spørsmål? Kontakt arrangementskonsulent, Vegar Isachsen på mail vegari@nmsu.no.

Blir du syk rett før leir?

Melder du deg på en leir i regi av NMSU har du godtatt våre betalingsvilkår. Skulle du bli syk rett før leiren eller samme dag, kan NMSU dessverre ikke refundere innbetalt deltakeravgift. Det handler om utgifter vi allerede har på deltakeren. Unntaket er hvis du leverer legeattest, da refunderer vi hele beløpet.

Blir du syk dagen før, eller samme dag som leiren starter, og NMSU av den grunn ikke kan refundere deltakeravgiften kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom din eller foresattes reiseforsikring.

Koronavirus: Er det trygt å dra på leir?

NMSU følger myndighetenes retningslinjer om å gjøre en risikovurdering knyttet til hvert enkelt arrangement. I denne vurderingen legger vi til grunn myndighetenes smittevernsregler på det aktuelle sted og tidspunkt leiren skal arrangeres. Hvert enkelt leirsted har også egne retningslinjer for smittevern som er godkjent av kommuneoverlegen, og alle ledere får nøye innføring i disse. Vi ønsker at våre leirer skal være så trygge som mulig, og vil avlyse på kort varsel dersom retningslinjer for smittevern ikke kan overholdes. Lurer du på noe mer? Ta kontakt med kontaktpersonen på leiren du ønsker deg til. Kontaktinformasjonen deres finner du inne på påmeldingssiden til den aktuelle leiren.


Se andre arrangementer

Nyttårsleir på Camp Sjusjøen - Avlyst

Velkommen til nyttårsleir på Camp Sjusjøen!
28. des -1. jan

KICK-OFF - lederdag

Velkommen til kick-off lederdag i Ukirke!
16. januar 2021

Lederdøgn for 8 klasse og oppover

Velkommen til lederdøgn på Mjuklia!
21. - 22. februar

Agentleir på Kjeldsund for 2.-4. klasse

Velkommen til agentsleir på Kjeldsund!
21. - 23. februar
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk