Påsketenleir

24. - 28. marsMesnali Leirsted
Meld deg på!
Velkommen til påsketenleir på Mesnali!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
lørdag 24. mars 2018
Avsluttes
onsdag 28. mars 2018
Sted
Mesnali Leirsted
Aldersgruppe
Ungdom
Meld deg på her!

Velkommen til Påskeleir på Mesnali. Hekta og NMS U gjentar leirsuksessen!

Vi inviterer deg til leir på Mesnali leirsted hvor du kan bli kjent med nye venner, gå på langrenn, dra i bakken for å kjøre slalåm eller snowboard, nyte peiskos, spill, bli kjent med Jesus gjennom undervisning og samtaler, gallamiddag og festkveld m.m. Kom og skap gode leirminner!

Dato: 24-28 Mars 2018
Sted: Mesnali Leirsted, Lillehammer
For ungdommer fra 8. klasse og opp til 3. klasse vgs.
Pris: 1050,- for medlemmer av Hekta og NMS U, 1350,- for ikke-medlemmer.
Oppmøte: 24. Mars kl. 17:30

Mesnali leirsted
Du er hjertelig velkommen til Mesnali, et av leirstedene til NMS. Det ligger like ved skieldoradoet Sjusjøen og ca. 20 minutter med bil fra Lillehammer. Her finner vi flere overnattingsbygg med firemannsrom som har senger, dyner og puter som venter på deg. Peisestua, spisesal og møtesalen er der du vil treffer andre leirdeltakere og utenfor er det nok av plass til å base rundt i snøen og leke. Husk å noter hvem du ønsker å sove på rom med i påmeldingsskjemaet, hvis du vil bo sammen med noen du kjenner fra før.

Aktiviteter
To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Dette gjelder søndag og mandag. Noen av disse har en ekstra utgift, de betaler du når du melder deg på. Du velger aktivitet når du melder deg på. Du kan velge mellom:

Sjusjøen skisenter: Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag. Pris for heiskort: 336 kr. Ta med Keycard om du har, hvis ikke betaler du for det på Mesnali. Ønsker du å leie utstyr kommer dette i tillegg og ordnes individuelt på skisenteret (Vi har forhandlet leiepris til 120,- pr. person).

Langrennstur på Sjusjøen: Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

På Huset: Hjemme på Mesnali tilbyr vi bordtennisturnering, kreativt verksted, spill, kanskje baker vi sammen og åpner for leik i gymsal!

Singer-/Songwriterkurs: Eksklusivt for påskeleiren: Singer-/Songwriterkurs! Fordi leirens hovedleder i år tilfeldigvis har en mastergrad i komposisjon er det for oss en glede å tilby et to-dagers kurs i låtskriving for deg som er glad i musikk og som kanskje sitter med en liten låtskriver i magen. Benytt sjansen! Her får dere høy kvalitet, masse kunnskap og inspirasjon! (Må velges både søndag og mandag)

På tirsdag skal vi være sammen alle sammen hele dagen! Det blir påskestemning, moro og utelek på dagen før vi inviterer til gallamiddag og fest på kvelden! Husk pentøy og gled dere til overraskelsene som venter!

Vi starter og avslutter hver dag sammen med bibeltime om morgenen og kveldsavslutning på kvelden. Vi har dessuten med oss et strålende lovsangsband! Vi lover tidenes leiropplevelse!

Fellesreise
Det settes opp buss fra Oslo – Lillehammer – Mesnali for at du skal komme deg enkelt og billig til Mesnali. Skriv hvor du ønsker å gå på bussen når du melder deg på. Det går buss hvis mer enn åtte melder seg på fra et område. (Eks: Hvis flere enn åtte melder seg på fra Gjøvik, kjører bussen innom her) Vi skal gjøre vårt beste for at bussen stopper i nærheten av ditt hjemsted. Endelig bussrute sendes ut på deltakerbrevet dere mottar kort tid før leir. Finn så ditt nærmeste busstopp, og møt opp der.

De av dere som må ta offentlig transport (tog, rutebusser) kan få dekket deler av reisen. Ta vare på billetter/kvitteringer.

Bussen kjører innom Lillehammer Skysstasjon for å plukke opp de som kommer med offentlig transport. Så reiser vi sammen til Mesnali Leirsted.

Avreise fra Lillehammer stasjon Lørdag 24. Mars kl. 16.45. (Vi venter på toget som ankommer 16:40)

(De av dere som bor i nærheten og får privat skyss kan ikke prioriteres til denne bussen fra Lillehammer stasjon, da den kan bli full, og vi ber foreldre/foresatte kjøre helt til leirstedet)

Pris for buss: Kr. 200,-

Gratis fra Lillehammer togstasjon. Betaling skjer på bussen eller HEKTAS kontonummer. Nærmere info om betaling kommer sammen med oversikten på stoppesteder i deltakerbrevet.

Bli medlem i HEKTA
HEKTA er en ungdomsorganisasjon som lager store konfirmantleirer sommer og vinter. Hekta lærer også opp konfirmantledere. De jobber for og i Den norske kirke. På Mesnali får du mulighet til å fylle ut et skjema som du signerer og betaler 50,- kr. Da mottar du også et medlemskort.

Bli medlem i NMS U
NMS U er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon med medlemmer over hele Norge. Vi vil sette utropstegn ved korset. Det handler om å dele. Bli medlem i NMS U ved å sende en sms til 2490 med kodeord «NMSU medlem». Det vil bli trukket 100 kr av din mobilregning. Du får en t-skjorte og rabatt på NMSU-leirer i fremtiden.

Deltakerbrev
Før leiren vil du motta et deltakerbrev på epost. Dette har oppdatert pakkeliste, program, busstider og nyttig info for at du skal få en helt fantastisk nyttårsleir!

Pakkeliste
Putevar, laken  og dynetrekk, ev. egen sovepose, gode vintersko, innesko, masse varme klær, ullundertøy, ullsokker, varm genser, lue, votter, skjerf eller ullbuff, vinterbukse, vindtett utejakke, skiutstyr eller alpinutstyr hvis du ønsker å være med på det, idrettstøy og sko til bruk i gymsal hvis du velger det, pentøy til festkveld,  KOPP med hank, 3 slag med pålegg du liker godt selv,  Bibel, penn, håndklær, toalettsaker og kontanter. Vi åpner kiosken og har utrolig morsomme aktiviteter hvor du kan få være med og støtte NMS sitt misjonsprosjekt i Estland.

Lurer du på noe så er vi mange som er her for å svare på spørsmålene dine:

Spørsmål om påmeldingen, og påmeldingsskjema:
Vegar Isachsen, arrangementskonsulent: vegari@nmsu.no / 51516156

NB: Påmelding og betaling av leiren skjer ved å melde deg på via meld på knappen til høyre.
Når du har registret dine valg husk å trykk lagre før du går videre.
Husk å fullfør påmeldingen. Du er ikke påmeldt før du har valgt betalingsmåte (kort eller faktura på mail.)

Spørsmål om leiren:
Trine F. Kristiansen (ansatt i NMS U) trinek@nms.no, 94887332
Ingrid Skullerud (ansatt i HEKTA) ingrid@konfirmantleiren.no
Spørsmål om fellesreise med buss? Kontakt Åse Mari Kessel på kessel@konfirmantleiren.no eller 90141225.

 

 


Se andre arrangementer

Lederhelg

Velkommen til lederhelg på Mesnali!
19. - 21. oktober

Tweensleir for 5.-8. klasse

Velkommen til Tweensleir på Solhaug!
19. - 21. oktober

Barneleir for 5.-7. klasse

Velkommen til leir på Bakksætra!
19. - 21. oktober

Ungdomsleir på Hallarheim for konfirmanter og oppover

Velkommen til ungdomsleir på Hallarheim!
26. - 28. oktober
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro