Påsketenleir

13. - 17. aprilNMS Camp Sjusjøen
Meld deg på!
Velkommen til Påskeleir på Mesnali. Hekta og NMSU gjentar leirsuksessen!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
lørdag 13. april 2019
Avsluttes
onsdag 17. april 2019
Sted
NMS Camp Sjusjøen
Aldersgruppe
Ungdom
Meld deg på her!

Vi inviterer deg til leir på Mesnali leirsted hvor du kan bli kjent med nye venner, gå på langrenn, dra i bakken for å kjøre slalom eller snowboard, nyte peiskos, spill, bli kjent med Jesus gjennom undervisning og samtaler, gallamiddag og festkveld m.m. Kom og skap gode leirminner!

Camp Sjusjøen
Du er hjertelig velkommen til Mesnali, et av leirstedene til NMS. Det ligger like ved skieldoradoet Sjusjøen og ca. 20 minutter med bil fra Lillehammer. Her finner vi flere overnattingsbygg med firemannsrom som har senger, dyner og puter som venter på deg. Peisestua, spisesal og møtesalen er der du vil treffer andre leirdeltakere og utenfor er det nok av plass til å base rundt i snøen og leke. Husk å noter hvem du ønsker å sove på rom med i påmeldingsskjemaet, hvis du vil bo sammen med noen du kjenner fra før.

Aktiviteter
To av dagene kan du velge hvilke aktiviteter du vil delta på, på dagtid. Dette gjelder søndag og mandag. Noen av disse har en ekstra utgift, de betaler du når du melder deg på. Du velger aktivitet når du melder deg på. Du kan velge mellom:

Sjusjøen skisenter
Liker du å suse nedover alpinbakken og kjenne luften under skiene eller brettet når du prøver deg på et hopp? I alpinbakken ligger alt til rette for at både du som er helt ny i bakken og du som føler deg trygg med alpinskiene på beina får en god dag.

Priser:
Endagskort: 170,- (Gjelder kun én av dagene. Da må du velge noe annet den andre dagen)
Todagerskort: 270,- (Gjelder både søndag og mandag)*

* Skal du stå i bakken begge dagene velger du kun Sjusjøen (heiskort begge dager) i påmeldingsskjemaet. Aktivitets-valg søndag og mandag trenger du da ikke gjøre noe med.

Leie av skiutstyr: 120,- (Dette leier dere individuelt på skisenteret.)
Keycard: 75,- (Ta med eget hvis du har, hvis ikke kjøper du dette på skisenteret)

Langrennstur på Sjusjøen
Vil du ut på tur og oppleve de flotte skisporene som finnes på Sjusjøen? Her deler vi inn i en lang tur og en kortere tur.

På Huset
Hjemme på Mesnali tilbyr vi bordtennisturnering, kreativt verksted, spill, kanskje baker vi sammen og åpner for leik i gymsal!

Singer-/Songwriterkurs
Eksklusivt for påskeleiren: Singer-/Songwriterkurs! Fordi leirens hovedleder i år tilfeldigvis har en mastergrad i komposisjon er det for oss en glede å tilby et to-dagers kurs i låtskriving for deg som er glad i musikk og som kanskje sitter med en liten låtskriver i magen. Benytt sjansen! Her får dere høy kvalitet, masse kunnskap og inspirasjon! (Må velges både søndag og mandag)

På tirsdag skal vi være sammen alle sammen hele dagen! Det blir påskestemning, moro og utelek på dagen før vi inviterer til gallamiddag og fest på kvelden! Husk pentøy og gled dere til overraskelsene som venter!
Vi starter og avslutter hver dag sammen med bibeltime om morgenen og kveldsavslutning på kvelden. Vi har dessuten med oss et strålende lovsangsband! Vi lover tidenes leiropplevelse!

Fellesreise:
BUSS:

Det settes opp buss fra Oslo via Gjøvik til Lillehammer og Mesnali for at du skal komme deg enkelt og billig til Mesnali.

BUSSRUTE:
Lørdag 13. April:
Kl. 13.00 Oslo S, spor 19, plattform 40
Kl. 13.30 Kløfta, Shell-stasjonen på høyre side når bussen kommer sørfra
Kl. 14.15 Lunner, ved Rådhuset på Roa
Kl. 15.30 Gjøvik stasjon
Kl. 16.40 Ankomst Lillehammer stasjon.

Kl. 16:50 Avreise til Mesnali Leirsted

Pris for buss: Kr. 300,- for passasjerer fra Oslo/Akershus og 200,- for passasjerer som kommer på i Hedmark og Oppland.
Gratis fra Lillehammer togstasjon. Betaling skjer på bussen eller HEKTAS kontonummer. Endringer kan forekomme. Endelig bussrute samt informasjon om betaling kommer i deltakerbrevet i forkant av leiren.

TOG:
Tog fra Oslo S: 14:34 (stopper på Lillestrøm, Oslo Lufthavn, Eidsvoll, Hamar, Brumunddal og Moelv før Lillehammer)

Ankomst Lillehammer: 16:40.
De av dere som må ta offentlig transport (tog, rutebusser) kan muligens få dekket deler av reisen. Ta vare på billetter/kvitteringer.

BUSS TIL LEIRSTED FRA LILLEHAMMER STASJON:
Bussen kjører innom Lillehammer Skysstasjon for å plukke opp de som kommer med offentlig transport. Så reiser vi sammen til Mesnali Leirsted.
Avreise fra Lillehammer stasjon Lørdag 13. April  kl. 16.50. (Vi venter på toget som ankommer 16:40)
(De av dere som bor i nærheten og får privat skyss kan ikke prioriteres til denne bussen fra Lillehammer stasjon, da den kan bli full, og vi ber foreldre/foresatte kjøre helt til leirstedet)

Harde Fakta

Oppmøte: Lørdag 13. April kl. 17:15
Aldersgruppe: Ungdomsskole og vgs.
Pris for deg som er medlem i HEKTA og/eller NMSU: 1250 kr.
Pris for deg som ikke er medlem: 1550 kr.

Bli medlem i NMS U og HEKTA = billig påsketenleir

Vi håper du ønsker å melde deg inn i HEKTA og NMSU og dra nytte av de fordelene det
gir deg. Bl.a. får du påsketenleiren til 1250 kr. 300 kr. billigere enn dem som ikke er medlem.

Bli medlem i HEKTA
HEKTA er en ungdomsorganisasjon som lager store konfirmantleirer sommer og vinter. Hekta lærer også opp konfirmantledere. De jobber for og i Den norske kirke. På Mesnali får du mulighet til å fylle ut et skjema som du signerer og betaler 50,- kr. Da mottar du også et medlemskort.

Bli medlem i NMS U
NMS U er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon med medlemmer over hele Norge. Vi vil sette utropstegn ved korset. Det handler om å dele. Bli medlem i NMS U ved å sende en sms til 2490 med kodeord «NMSU medlem». Det vil bli trukket 100 kr av din mobilregning. Du får en t-skjorte og rabatt på NMSU-leirer i fremtiden.

Deltakerbrev
Før leiren vil du motta et deltakerbrev på epost. Dette har oppdatert pakkeliste, program, busstider og nyttig info for at du skal få en helt fantastisk nyttårsleir!

Pakkeliste
Putevar, laken  og dynetrekk, evnt. egen sovepose, gode vintersko, innesko, masse varme klær, ullundertøy, ullsokker, varm genser, lue, votter, skjerf eller ullbuff, vinterbukse, vindtett utejakke, skiutstyr eller alpinutstyr hvis du ønsker å være med på det, idrettstøy og sko til bruk i gymsal hvis du velger det, pentøy til festkveld,  KOPP med hank, 3 slag med pålegg du liker godt selv,  Bibel, penn, håndklær, toalettsaker og kontanter. Det er mulig å besøke butikken i nærområdet og vi har utrolig morsomme aktiviteter hvor du kan få være med og støtte NMS sitt misjonsprosjekt i Estland.

Blir denne leiren for dyr for deg?
Om du har problemer med å delta på denne leiren fordi prisen blir for høy, så kan du søke om lavere pris ved å sende en epost til Vegar Isachsen, vegari@nmsu.no. Vi sender dere da et søknadsskjema som dere må fylle ut, og skjemaet må signeres av en foresatt.

Lurer du på noe så er vi mange som er her for å svare på spørsmålene dine:

Spørsmål om påmeldingen/påmeldingsskjemaet? 
Vegar Isachsen, vegari@nmsu.no, 51516132

Litt om påmeldingsprosessen:
1 – Du melder deg på ved å klikke på meld deg på her-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.

2 – Logg inn på min side
– Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord.
– Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia

3 – Melde seg på selve leiren: Fylle ut påmeldingsskjema du kommer til når du er inne på min side – følge instruksjonene

4 – Velge betalingsmåte: kort eller faktura (skal du betale med kort er det greit å ha kort tilgjengelig når du er igang med påmeldingsprosessen)
– Husk å huk av og les betalingsvilkårene.

5 – Få bekreftelsesmail på oppgitt mailadresse

* Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt (gjennomgått alle 5 steg nevnt ovenfor). Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Spørsmål om leiren:
Trine F. Kristiansen (ansatt i NMS U) trinek@nms.no, 94887332
Ingrid Skullerud, ingrid.skullerud@gmail.com, 95966367

Spørsmål om fellesreise med buss? 
Åse Mari Kessel, (Leder for Hekta) kessel@konfirmantleiren.no, 90141225.


Se andre arrangementer

Knøtteleir - våren 2019

Velkommen til knøtteleir på Fjelltun!
27. - 28. april

Årsmøte i region Trøndelag

Velkommen til årsmøte i Sommerveita 4-6!
27. april 2019

Vårleir for 4.-7. klasse

Velkommen til vårleir på Stenbekk!
3. - 5. mai

Familieleir med Mjuklidagen

Velkommen til familieleir med Mjukliadagen - på Mjuklia!
10. - 12. mai
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro