Tweensleir – vinterferie for 5.-8. klasse

22. - 24. februarMjuklia
Meld deg på!
Velkommen til tweensleir - vinterferie på Mjuklia!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
mandag 22. februar 2021
Avsluttes
onsdag 24. februar 2021
Sted
Mjuklia
Aldersgruppe
Barn
Meld deg på her!

Kontaktperson

Jakop Stavset
jakop.stavset@nmsu.no

Med forbehold om endringer

Tweens + vinterferie = Mjuklia!

NMSU Trøndelag har lyst til å invitere deg som er i 5.-8. klasse til Vinterferieleir på Mjuklia og håper du har lyst til å bli med. Vi skal ha masse morsomme aktiviteter og samlinger, samtidig som vi skal lære mer om Jesus og misjonen. Vi skal også selvfølgelig dele Tro, Tid, Ting og Talent sammen.

På vinteren har vi i Norge mørketid, der dagene er korte og nettene lange. Vi skal høre mer om hva som kan gi oss lys i mørke tider, og hvordan vi kan finne veien. Jesus, som er “Lys i Mørket” kan lede oss fram til målet.

I tillegg til dette skal vi også få høre om misjonen i Etiopia, som NMSU samler inn penger til dette skoleåret gjennom aksjonen Mada Metaam.

Har du lyst til å være med oss på leir?

Pris
Deltakeravgift: 1050 kr.
NMSU-medlem: 950 kr.
* Medlemskap i NMSU koster 100 kr. i året

Introduksjonstilbud: 525 kr.
For barn som er på leir med NMSU for første gang

– Fra og med 8. februar stiger prisen med 100 kr.

Hvordan får jeg medlemsrabatten?

* Du må ha betalt årets medlemskap i NMSU for å få rabatten.

Vil du bli ny medlem? Inne på selve påmeldingen må du klikke deg inn på «bli medlem». Der betaler du årets medlemskontingent (via link til nets). Når kontingenten er betalt går du tilbake og fortsetter påmeldingen.

NB: Betaler du ikke medlemskapet «der og da» vil du inne  på påmeldingen få opp at du er medlem men at du ikke har betalt årets medlemskap. Det er derfor viktig at du betaler medlemskapet med en gang etter å ha klikket på «bli medlem» for at det skal bli registret riktig.

2 Er du medlem fra før, men ikke betalt årets medlemskontingent kan du betale giroen du har fått på SMS eller mail, av NMSU. Medlemsgiroen finner du også under medlem i venstre kolonne inne på min side.

NB: Hvis du er eksisterende medlem, men ikke betalt årets medlemskontingent vil det ta noen virkedager før medlemskapet er registret betalt, etter at det faktisk er betalt. Det kan derfor være lurt å betale den, og gjøre selve påmeldingen noen dager senere. 

3 Har du betalt årets medlemskap blir rabatten trukket fra på sluttsummen.

Program

*med forbehold om endringer*

Leiren starter med registrering klokka 12:00 på mandag, og avsluttes klokka 17:00 på onsdag.

Praktisk info

Ledere på leiren
Hovedleder Jakop Stavset tar med en gjeng både nye og gamle ledere, som er klare for å lage en super leir for alle barna! Vil du være med som leder, eller kjenner du noen som har lyst? Ta kontakt!

Reise
Kommer dere med bil, er det bare å følge E6 til Berkåk sentrum, og ta av mot Mjuklia ved Shell-stasjonen.

Bilder
I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMSU kan få bruke bilder av deltakeren. Bildene kan da brukes på nettsider, i leirbrosjyrer og på sosiale medier. Vi publiserer aldri med navn. Det er krav om aktivt samtykke. Foretar du deg ingenting på de punktene vil det bli stående på nei. Husk derfor å ta stilling til om det er greit med bilder eller ikke. På den måten får vi registrert det rett i systemet – enkelt for både deg og oss!

Mobil/nettbrett
Vi ønsker en mobil- og nettbrettfri leir, og ber om at sånt legges igjen hjemme. Dersom deltakere ønsker å ringe hjem, kan vi ledere være behjelpelige, og mamma og pappa kan også ringe hovedleder for å få kontakt.

Allergier
Kjøkkenet på Mjuklia ønsker veldig gjerne å gi deg riktig mat når du kommer på leir.
Har du mat-allergi er det derfor fint om svarer på denne når du registrerer påmeldingen din:

Du tåler ikke gluten, tåler du da hvetestivelse?

Du tåler ikke laktose, tåler du da hvitost?

Du spiser vegetar kost, spiser du da melk, fisk, egg?

Du er diabetiker, trenger du grove kornprodukter og dia sukker?

Du tåler ikke egg, kan det serveres egg til de andre?

Leirer i NMSU

Alle leirer i NMSU skal først og fremst være preget av våre leirverdier:
1. Inkluderende fellesskap
2. Trygge rammer
3. Glede/lek
4. Aktiviteter som bidrar til vekst i kristen tro
5. Aktiviteter som bidrar til et globalt perspektiv

Sammen med flotte ungdomsledere kombinerer vi lek og moro med bibeltimer, sang og misjonsglimt. Vi ønsker å legge til rette for at deltakerne skal få et globalt perspektiv og at de blir engasjert til å dele tro, tid, ting og talent.

På Mjuklia i Rennebu møter du et toppmoderne leirsted med bad på hvert rom, et fantastisk uteområde med klatretårn, to ulike zipliner, frisbeegolfbane, fjøs med mang en type dyr og en gapahuk hvor det er fantastiske forhold for å innta matpakken utendørs. Det finnes også mulighet for å skyte med luftgevær og forsøke seg på pil og bue.

Vinterstid kjøres det opp skiløyper rundt leirstedet, og på sommeren er det gåavstand til Buvatnet, hvor det er muligheter for bading, kanopadling, waterwalkers og flere beachvolleyballbaner.

Spørsmål om påmelding

Ta kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516132

Blir du syk rett før leir?

Melder du deg på en leir i regi av NMSU har du godtatt våre betalingsvilkår. Skulle du bli syk rett før leiren eller samme dag, kan NMSU dessverre ikke refundere innbetalt deltakeravgift. Det handler om utgifter vi allerede har på deltakeren. Unntaket er hvis du leverer legeattest, da refunderer vi hele beløpet.

Blir du syk dagen før, eller samme dag som leiren starter, og NMSU av den grunn ikke kan refundere deltakeravgiften kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom din eller foresattes reiseforsikring.

Koronavirus: Er det trygt å dra på leir?

NMSU følger myndighetenes retningslinjer om å gjøre en risikovurdering knyttet til hvert enkelt arrangement. I denne vurderingen legger vi til grunn myndighetenes smittevernsregler på det aktuelle sted og tidspunkt leiren skal arrangeres. Hvert enkelt leirsted har også egne retningslinjer for smittevern som er godkjent av kommuneoverlegen, og alle ledere får nøye innføring i disse. Vi ønsker at våre leirer skal være så trygge som mulig, og vil avlyse på kort varsel dersom retningslinjer for smittevern ikke kan overholdes. Lurer du på noe mer? Ta kontakt med kontaktpersonen på leiren du ønsker deg til. Kontaktinformasjonen deres finner du inne på påmeldingssiden til den aktuelle leiren.


Se andre arrangementer

Lederhelg - Leiren er full

Velkommen til lederhelg på Fjelltun!
12. - 14. februar

Vinterleir 2021: Agentleir for 2.-7. klasse

Velkommen til agentleir på Alværa!
19. - 21. februar

Lederdøgn for 8 klasse og oppover - Avlyst

Velkommen til lederdøgn på Mjuklia!
21. - 22. februar

Agentleir for 2.-4. klasse

Velkommen til agentleir på Kjeldsund!
21. - 23. februar
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk