Ucamp Færder 2019

26. - 30. juniØstre Bolærne, Nøtterøy
Meld deg på!
Ucamp Færder er leiren for deg som vil ha påfyll til troen, engasjere deg for rettferdighet og henge med andre fra hele landet som vil det samme! PÅMELDIGEN ER I GANG.
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
onsdag 26. juni 2019
Avsluttes
søndag 30. juni 2019
Sted
Østre Bolærne, Nøtterøy
Aldersgruppe
Ungdom
Meld deg på her!

Påmeldingen er åpen!

Det blir åndelig påfyll, fokus på global rettferdighet, aktiviteter happenings og deilige sommervibber når vi samles på Ucamp Færder. Se recapen fra fjorårets leir under her, for å få noen hint om hva du kan se frem til.

Hvem er det for? Deg som er født i år 2000 til 2005.
Hvor er det? Øya heter Østre Bolærne, og ligger en 20 minutter lang båttur unna Tønsberg, ute i Oslofjorden.
Hvordan kan jeg komme meg dit? Du bestiller selv reise til Tønsberg. Vi kommer snart med noen tips til reisa lenger ned på siden under fanen «Reise».

Se programglimt, teaser og bli kjent med tema på leiren på denne siden!

Deltakerpåmelding

Er du klar til å melde deg på nå? Les gjennom disse punktene under først, for å ha all infoen på plass.

Overnatting

Med over 300 sengeplasser blir det innendørs overnatting på Ucamp Færder – ekte, god leistemning på seksmannsrom er derfor inkludert i prisen.

 

Reise

Ucamp Færder foregår på Østre Bolærne, ei øy i Oslofjorden utenfor Tønsberg. Vi tar båt sammen over fra Fiskebrygga i Tønsberg. Du ordner selv transporten til Tønsberg, så er det ca. 20 min gåtur fra togstasjonen til Fiskebrygga.Vi vil da stå klar med transport som frakter bagasjen fra togstasjonen og bussterminalen.

Programmet på leiren vil starte kl. 18.00, så det er viktig at alle har kommet seg over med båt innen den tid. Båttidene er enda ikke klare, men bestill reise så du er på Fiskebrygga i Tønsberg senest kl 16.00, så du er sikker på å være på øya i tide. Mer info om båttider kommer når rutetidene hos Bolærnebåtene AS er klare.

Bli medlem i NMSU (rabatt på leir!)

Meld deg inn ved å sende SMS «NMSU medlem» til 2490 (da blir 100 kr trukket av din mobilregning) eller meld deg gjennom skjema og betal gjennom giro.

Pris

Fra 17.12.18-14.01.19 kr. 1900,-
Fra 15.01.19-31.04.19 kr. 2300,-
Fra 01.05.19-09.06.19 kr. 2600,-

Disse prisene er for medlemmer av NMSU. For ikke-medlemmer koster det kr. 300,- mer. Les i fanen «Bli medlem i NMSU» for mer informasjon om hvordan du kan bli medlem og dermed også få en god rabatt på leir!

Deltakerbrev

Du vil motta et deltakerbrev på mail i god tid før leiren, der du får pakkeliste, program, båttider og nyttig info for at du skal få en nydelig sommerleir på Ucamp Færder!

Helse

Vi vil at alle som vil skal ha mulighet til å reise på leir. Ta kontakt med leirsjef Elise hvis det er noe du lurer på eller noe spesielt vi trenger å vite om som du ikke har notert i påmeldingen.

På Ucamp Færder har vi noen ledere som er både sykepleiere og lege. Disse hjelper oss dersom det er behov for det. I tilfelle større komplikasjoner tar sykepleier/lege kontakt med lege/sykehus.

Allergier og andre behov. Skriv det i påmeldingen, så tilpasser vi.

Hvordan melder jeg meg på?

Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

  1. Du melder deg på ved å klikke på meld deg på her-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.
  2. Logg inn på min side
    1. Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord.
    2. Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia
  3. Melde seg på selve leiren: Fylle ut påmeldingsskjema du kommer til når du er inne på min side – følge instruksjonene
  4. Velge betalingsmåte: kort eller faktura (skal du betale med kort er det greit å ha kort tilgjengelig når du er igang med påmeldingsprosessen). Husk å huk av og les betalingsvilkårene
  5. Få bekreftelsesmail på oppgitt mailadresse

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt (gjennomgått alle 5 steg nevnt ovenfor). Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du andre eller flere spørsmål? Kontakt arrangementskonsulent, Vegar Isachsen på mail.

Kontaktperson

Elise Slettebø Melhus
90239480
elisem@nms.no

Se andre arrangementer

Vinterferieleir for 2.-5. klasse

Velkommen til vinterferieleir på Mjuklia!
18. - 20. februar

Vinterfamilieleir på NMS Camp Sjusjøen

Velkommen til familieleir på NMS Camp Sjusjøen for alle familier – fra små barn, til besteforeldre, foresatte og tenåringer! Vi gleder oss til å bli kjent med dere!
20. - 24. februar

Vinterleir for 2.-4. klasse

Velkommen til vinterleir på Kjeldsund!
26. - 27. februar

EnerSkileir for ungdommer (8. klassse til 3. klasse)

Velkommen til EnerSkiLeir!
28. feb -3. mar
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro