Ucamp Færder 2019

26. - 30. juniØstre Bolærne, Nøtterøy
Meld deg på!
Ucamp Færder er leiren for deg som vil ha påfyll til troen, engasjere deg for rettferdighet og henge med andre fra hele landet som vil det samme!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
onsdag 26. juni 2019
Avsluttes
søndag 30. juni 2019
Sted
Østre Bolærne, Nøtterøy
Aldersgruppe
Ungdom
Meld deg på her!

Husk påmeldingsfristen som er 10. juni!

Ucamp Færder er NMSU sin nasjonale sommerleir for ungdommer! Dette er leiren for deg som vil ha åndelig påfyll, fokus på global rettferdighet, aktiviteter happenings og deilige sommervibber! Ucamp Færder 2019 er for deg som er født mellom 2000 og 2005.

Sjekk ut årets teaser på Facebook-siden til Ucamp Færder! Lik siden og få de ferskeste nyhetene om programmet.

Årets tema er «Nær»! Det skal vi utforske med god prat, deilig lovsang og spennende taler! Les mer om årets tema og hvem du skal få høre taler fra på leiren, lenger ned på siden.

Ucamp Færder finner sted på ei øy som heter Østre Bolærne. Øya ligger en en 20 minutter lang båttur unna Tønsberg, ute i Oslofjorden. Du kommer deg selv til Tønsberg (se «Reise» lenger ned for tips). Og hvorfor det heter «Færder»? Jo, det er kommunen eventyret finner sted i!

Tema for leiren og talere

Årets talere

Eirik Austeng. Eirik Austeng er skikkelig klar for å være taler på Ucamp Færder 2019. Han er studentpastor på Hamar. Han er en engasjert mann for NMSU og har også hatt et stort engasjement for Ucamp Færder sin forgjenger, TMF! Han gleder seg både til å være med på Escape og snakke om tro på leiren i juni.

Kristin Jenssen.  Kristin Jenssen blir også med på leiren til sommeren som taler! Hun kommer fra Bodø. Der skal hun også til høsten begynne som ungdomsprest i Rønvik kirke. Stillingen er et samarbeidsprosjekt mellom NMSU og kirka – så vi gleder oss spesielt til å bli kjent med henne! Hun gleder seg til å le med deltakerne, synge lovsang og tale over temaet NÆR på årets leir!

Årets tema: NÆR

Vi vil snakke om hva det handler om å være nær de rundt oss – både de vi møter hver dag, og de som er langt unna. Og vi skal snakke om hvordan Gud er nær oss i våre liv, i tro og i tvil. Hva betyr det å være nær?

«De sier det er viktig å være nær familien. Nær venner og de i klassen. Men noen ganger når de sitter rett ved siden av meg, kjennes det ikke så nært likevel.

Så kommer hele verden inn på mobilen min. Sier at jeg skal bry meg. Noen ganger er det som om hjertet knuser. Andre ganger bryr jeg meg ikke. Hva er det som gjør at jeg føler meg sånn.

Og så er det Gud, da. Og Jesus. De sier de alltid er nær meg uansett hvor jeg er. Uansett hvordan jeg har det. Skulle ønske jeg alltid klarte å stole på det.»

Verv og vinn!

Får du med deg fem venner på Ucamp Færder, så venter en NMSU t-skjorte eller hettegenser på deg på leiren.

Har du lyst på en hengehøye også, må du ikke la deg stoppe på med fem venner! Verver du flest vinner du nettopp hovedpremien: en deilig hengekøye! Den kan du blant annet bruke på Ucamp Færder til å dele tid, enten med venner eller med Gud.

Alt den du verver må gjøre, for å være registrert som vervet av deg, er å skrive ditt navn i «Vervet av»-ruten, når h*n melder seg på.

Happenings & aktiviteter

Happenings

Tingene vi har satt på programmet er alt fordi vi har skikkelig trua på at det blir moro, fint eller viktig – eller alle tre. Likevel er det noen høydepunkter på programmet, noen happenings, vi gleder oss ekstra mye til.

Såpehockey. Såpehockey er en underholdende vri på vanlig innebandy. Der gulvet er dekket i såpe blir kampene fulle av knall, fall og masse moro! Du trenger ikke å være flink i verken innebandy eller å stå på to ben for å ha det kjekt når du spiller såpehockey.

Escape. På Ucamp Færder skal vi få laget tidenes Escape-løype for alle deltakere over hele øya! Har du testa et Escape room, har du fått en smak på hva dette blir. Løypa blir nemlig laget av Trine F. Kristiansen, som er daglig leder i Perfect Escape AS, en av Norges største escape room-leverandører. Det blir hjernetrim, teambuilding, spennende oppgaveløsing og fantastisk moro! Måtte beste laget vinne!

Aktiviteter

Her er det noe for alle! For deg som vil være kreativ, chille og kjenne på høy puls! Ingen ekstra kostnader, forkunnskaper påkrevd eller påmelding for noen av aktivitetene og du velger aktivitet leiren.

Redesign. Vi tar med et lass av tekstiler og symaskiner og aktiviteten Redesign når vi kjører båten over til Ucamp Færder i juni. Bli med å utfolde ditt kreative (eller ikke-kreative?) jeg!

Fotball. En tidløs vinner på lista over aktiviteter! Det blir mye spill når vi går på gressbanen på Østre Bolærne.

Volleyball. Det blir gunnleggende teknikk og mye spill når vi stiller oss opp ved nettet. Nyt en god match på sandvolleyballbanen!

Singer/songwriter. Utforsk sang- og skriverglede på denne nye aktiviteten på leiren!  Har du litt lyst til eller interessert i å få med deg noen tips og triks for å snekre sammen en sang, så er du velkommen på denne aktiviteten!

Dans. Bli med å lære koregrafi, kjenne på dansefeberen og ha det moro til musikk.

Capture the flag. Dette er et strategispill som foregår ute. Kjenn på energi, finn en taktikk og spill på lag for å stjele det andre lagets flagg og vinne!

Spill og chill. Ta et slag kubb, nyt sommerdagene, en runde sherriff og kanskje best av alt? Chill!

Walk’n’talk. Ta en rolig gåtur rundt på øya, oppdag nye steder og kanskje nye venner? Dette er for deg som vil ha mest mulig ut av stedet vi bor, finne de beste sol- og badespottene og nyte den idylliske øya!

Med forbehold om endringer i aktivitetstilbudet.

Er dette det samme som TMF?

Nei. Men TMF er leirens (stolte) forgjenger! Tenmisjonsfestivalen, eller TMF, var tidligere NMSU sin sommerleir. I 2018 valgte vi å flytte oss til deilige Færder, gjorde en del endringer i programmet og fått med oss en hel gjeng nye folk. Du som har vært på, eller kjenner noen som har vært på TMF, vil derfor kjenne igjen noen av elementene i leiren fra historiene/minnene, men vil også få noen helt nye historier å fortelle og nye tradisjoner å se frem til hvis du blir med på vårt nye sommerparadis!

Overnatting

Med over 300 sengeplasser blir det innendørs overnatting på Ucamp Færder – ekte, god leistemning på seksmannsrom er derfor inkludert i prisen.

Reise

Ucamp Færder foregår på Østre Bolærne, ei øy i Oslofjorden utenfor Tønsberg. Vi tar båt sammen over fra Fiskebrygga i Tønsberg. Du ordner selv transporten til Tønsberg, så er det ca. 20 min gåtur fra togstasjonen til Fiskebrygga. Vi vil da stå klar med ledere som følger alle som kommer til båten som tar oss ut til Østre Bolærne.

Båten går fra fiskebrygga i Tønsberg, Kanalveien 15 kl 17.00. Det er viktig at alle er på plass i god tid før dette.

Få rabatt på leiren

Meld deg inn ved å sende SMS «NMSU medlem» til 2490 (da blir 100 kr trukket av din mobilregning) eller meld deg gjennom skjema og betal gjennom giro. Da får du medlemspris på leiren (300 kr i avslag på ordinær pris).

Pris

Prisen for leiren er kr. 2600,- og gjelder til påmeldingsfristen.

Disse prisene er for medlemmer av NMSU. For ikke-medlemmer koster det kr. 300,- mer. Les i fanen «Få rabatt på leiren» for mer informasjon om hvordan du kan bli medlem og dermed også få en god rabatt på leir!

Utgåtte rabatter:
Earlybird: Fra 17.12.18-14.01.19 kr. 1900,-
Fra 15.01.19-31.04.19 kr. 2300,-

Deltakerbrev

Du vil motta et deltakerbrev på mail i god tid før leiren, der du får pakkeliste, program, båttider og nyttig info for at du skal få en nydelig sommerleir på Ucamp Færder!

Helse

Vi vil at alle som vil skal ha mulighet til å reise på leir. Ta kontakt med leirsjef Elise hvis det er noe du lurer på eller noe spesielt vi trenger å vite om som du ikke har notert i påmeldingen.

På Ucamp Færder har vi noen ledere som er både sykepleiere og lege. Disse hjelper oss dersom det er behov for det. I tilfelle større komplikasjoner tar sykepleier/lege kontakt med lege/sykehus.

Allergier og andre behov. Skriv det i påmeldingen, så tilpasser vi.

Hvordan melder jeg meg på?

Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

  1. Du melder deg på ved å klikke på meld deg på her-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.
  2. Logg inn på min side
    1. Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord.
    2. Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia
  3. Melde seg på selve leiren: Fylle ut påmeldingsskjema du kommer til når du er inne på min side – følge instruksjonene
  4. Velge betalingsmåte: kort eller faktura (skal du betale med kort er det greit å ha kort tilgjengelig når du er igang med påmeldingsprosessen). Husk å huk av og les betalingsvilkårene
  5. Få bekreftelsesmail på oppgitt mailadresse

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt (gjennomgått alle 5 steg nevnt ovenfor). Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du andre eller flere spørsmål? Kontakt arrangementskonsulent, Vegar Isachsen på mail.

Jeg vil fortelle ungdommer om UCF!

Så innmari gøy!

Trenger du PR-materiell til menigheten, klubben eller en flyer å dele ut til en venn? Finn verktøyene du trenger for å fortelle om leiren her. Klikk her for å komme til ressursene.

Har du en god idé eller spørsmål om promotering, send en mail til kommunikasjonsansvarlig i NMSU, Heidi Olsen – heidio@nmsu.no.

 

Kontaktperson

Elise Slettebø Melhus
90239480
elisem@nms.no

Se andre arrangementer

Krepse- og vannleir for 5.-8. klasse

Velkommen til krepse- og vannleir på Solsetra!
6. - 9. august

Camp Kjeldsund

Velkommen til Camp Kjeldsund!
9. - 11. august

Aktivitetsdager med Sola menighet

Velkommen til SFO-leir med Sola menighet på Himmel & Hav!
15. - 16. august

Globusagentleir for 2.-4. klasse

Velkommen til Globusagentleir på Stenbekk!
15. - 16. august
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro