Ucamp Færder

27. jun -1. julFærder leirsted, Nøtterøy
Meld deg på!
Sommeren 2018 tar vi med oss det beste fra TMF og skaper Ucamp Færder – vårt nye sommerparadis!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
onsdag 27. juni 2018
Avsluttes
søndag 1. juli 2018
Sted
Færder leirsted, Nøtterøy
Aldersgruppe
Ungdom (14-19)
Meld deg på her!

Sommeren 2018 tar vi med oss det beste fra vår tidligere sommerfestival TMF, og lager noe helt nytt for deg som akkurat er ferdig i 9. klasse og oppover!

 

Vi tar med oss den beste sommer- og leirstemninga, god stemning til aktivitetene, deilig lovsang og spennende møter, med globalt perspektiv. Dette er noe av det vi tar med oss til øya med saltvannsmak, deilig sol og ekte sommerleirglede i veggene, vannet og lufta! Vi gleder oss så sykt til å vise deg hva vi har planlagt!

Følg med på Facebook! Klikk her!

Påmelding

Påmeldingen er åpen!

Medlem av NMSU: 2 200 kr
Ikke medlem av NMSU: 2 500

Aktiviteter

Øya har en helt egen fotballbane, beachvolley-bane, flere volleyballnett, skogsløype, flere badestrender, flerbrukshall, frisbeegolfbane, aktivitetsrom med bordtennis og mye mer! Det blir også aktiviteter for deg som vil på spille spill, chille i sola eller lære noe å lage noe fint. Mer informasjon om påmelding til aktiviteter og hvilke aktiviteter vi tilbyr, vil komme når sommeren nærmer seg.

Overnatting og mat

Med over 300 sengeplasser blir det innendørs overnatting på Ucamp Færder – ekte, god leirstemning på seksmannsrom inkludert i prisen, der altså! I tillegg er alle måltider inkludert i prisen. Har du allergier, skriver du det i påmeldingen. Det er selvfølgelig også en kiosk på øya hvor du får kjøpt is, brus og godis!

Reise

Ta tog, buss, bli kjørt eller benytt fellesreise til Tønsberg. Derfra blir det satt opp egne avganger med båt i regi av Ucamp Færder ut til øya. Det vil bli arrangert fellesreise fra Stavanger (via Kristiansand), Bergen, Møre og Trondheim (via Lillehammer og Oslo). Ønsker du å benytte fellesreise, klikker du ja for å få mer informasjon om dette når du melder deg på.

Andre behov?

Vi vil at alle som vil skal ha mulighet til å reise på leir. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller noe spesielt vi trenger å vite om.


Se andre arrangementer

Påskeleir for 4.-7. klasse

Velkommen til påskeleir på Solsetra!
24. - 26. mars

Påsketenleir

Velkommen til påsketenleir på Mesnali!
24. - 28. mars

Tweensleir for 5.-8. klasse

Velkommen til Tweensleir på Mjuklia!
13. - 15. april

Vårleir for 2.-5. klasse

Velkommen til vårleir på Mjuklia!
13. - 15. april
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro