UCamp Færder

27. jun -1. julFærder leirsted, Nøtterøy
Sommeren 2018 tar vi med oss det beste fra TMF og skaper Ucamp Færder – vårt nye sommerparadis!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om
arrangementet

Starter
onsdag 27. juni 2018
Avsluttes
søndag 1. juli 2018
Sted
Færder leirsted, Nøtterøy
Aldersgruppe
Ungdom (14-19)
Unge voksne (19+)

Sommeren 2018 tar vi med oss det beste fra vår tidligere sommerfestival TMF, og lager noe helt nytt for deg som skal begynne i 9. klasse og oppover!

Vi tar med oss den beste sommer- og leirstemninga, god stemning til aktivitetene, deilig lovsang og spennende møter, med globalt perspektiv. Dette er noe av det vi tar med oss til øya med saltvannsmak, deilig sol og ekte sommerleirglede i veggene, vannet og lufta! Vi gleder oss så sykt til å vise deg hva vi har planlagt!

Følg med på Facebook! Klikk her!

Påmelding

Påmeldingen åpner 20. desember kl 17.00. Og du! De første 15 som melder seg på får en valgfri NMS U-genser*.

(*Du må være/bli medlem for å få påmeldingspremien – bli medlem her)

Pris

Medlem av NMS U: 2 200 kr
Ikke medlem av NMS U: 2 500

Aktiviteter

Øya har en helt egen fotballbane, beachvolley-bane, flere volleyballnett, skogsløype, flere badestrender, flerbrukshall, frisbeegolfbane, aktivitetsrom med bordtennis og mye mer! Det blir også aktiviteter for deg som vil på spille spill, chille i sola eller lære noe å lage noe fint. Mer informasjon om påmelding til aktiviteter og hvilke aktiviteter vi tilbyr, vil komme når sommeren nærmer seg.

Overnatting og mat

Med over 300 sengeplasser blir det innendørs overnatting på Ucamp Færder – ekte, god leirstemning på seksmannsrom inkludert i prisen, der altså! I tillegg er alle måltider inkludert i prisen. Har du allergier, skriver du det i påmeldingen. Det er selvfølgelig også en kiosk på øya hvor du får kjøpt is, brus og godis!

Reise

Ta tog, buss, bli kjørt eller benytt fellesreise til Tønsberg. Derfra blir det satt opp egne avganger med båt i regi av Ucamp Færder ut til øya. Det vil bli arrangert fellesreise fra Stavanger (via Kristiansand), Bergen, Møre og Trondheim (via Lillehammer og Oslo). Ønsker du å benytte fellesreise, klikker du ja for å få mer informasjon om dette når du melder deg på.

Andre behov?

Vi vil at alle som vil skal ha mulighet til å reise på leir. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller noe spesielt vi trenger å vite om.


Se andre arrangementer

Nyttårsleir på Mesnali 2017

NMS U har slått oss sammen med HEKTA - og vi er klare for å gi deg tidenes nyttårsleir! Ta med deg venner og få nye. Vi lover deg gode minner og flotte opplevelser. Leiren er for deg som går på ungdomsskolen og vgs.
28. des -1. jan

Vinterferieleir for 2.-5. klasse

Velkommen til vinterferieleir på Mjuklia!
19. - 21. februar

Uteam Egypt

En sommerleir som du kan være leder på, gjør at egyptiske gutter kan få leke, som barn skal, men likevel få lønn, slik familien trenger. Søk i dag!
20. jul -5. aug

Uteam Etiopia

Vil du være med og skape bånd mellom ulike folkegrupper i Etiopia? Vær med å skape en sommerleir for livet!
20. jul -5. aug
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro