Prosjektleder for DELE-VLOGGEN (40% ettårig prosjektstilling)

Vi søker nå en kreativ person med kompetanse og erfaring med prosjektledelse som kan lede arbeidet med produksjonen av DELE-VLOGGEN i 2021

NMSU er en organisasjon som består av lokallag og enkeltmedlemmer. Vi har vår forankring i Den norske kirke og ønsker å være en naturlig samarbeidspartner for menigheter som ønsker at barn og unge skal få et lokalt og globalt misjonsengasjement. Gjennom vårt arbeid vil vi engasjere barn og unge til å dele tro, tid, ting og talent.

Vi ønsker å utvikle DELE-VLOGGEN som en digital trosopplæringsressurs til bruk hjemme, i menigheter og på leir. I tråd med NMSU sitt overordnede mål om å samarbeide med Den norske kirke ønsker vi at DELE-VLOGGEN skal være en relevant ressurs for menigheter. I løpet av 2021 ønsker vi å produsere 2 sesonger av DELE-VLOGGEN som hver består av 6 episoder. Sesongene utvikles av en redaksjon som består av prosjektleder, fagkoordinator UKID og kommunikasjonsteamet i NMSU. I redaksjonen er det ansatte med bred erfaring fra arbeid i Den norske kirke, og vi ønsker å knytte innholdet tematisk og teologisk til Plan for trosopplæring. Vårt fokus på å dele tro, tid, ting og talent er en viktig ressurs i denne forbindelse.

Delespråket gir en klar kobling til trosopplæringsplanens overskrift «Gud gir, vi deler». Vi ønsker at de ulike episodene skal fortelle historier fra grupper og enkeltpersoner i menigheter ulike steder i landet, og vil ta utgangspunkt i menigheter vi samarbeider med for å utvikle dette. I tillegg vil vi at seerne skal få møte kirken som et globalt fellesskap, for eksempel gjennom å fortelle historier fra kirker i andre land som NMS samarbeider med.

Arbeidsoppgaver:

 • Prosjektledelse av DELE-VLOGGEN2021
 • Utarbeide og følge opp prosjektplaner
 • Utarbeide kommunikasjon- og markedsplan sammen med kommunikasjonsteamet
 • Lede redaksjonsmøtene
 • Etablere ressursgruppe sammen med ukid- fagkoordinator for å kvalitetssikre faglig innhold og metodikk
 • Innholdsproduksjon og utvikling av 2 sesonger av DELE-VLOGGEN med totalt 12 episoder

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant erfaring/utdanning innen prosjektledelse, kommunikasjon og pedagogikk eller annen relevant utdanning/erfaring

Vi ønsker en person som:

 • Er kreativ, nyskapende, tar initiativ og trives med høyt aktivitetsnivå
 • Er strukturert, målrettet og handlingsorientert
 • Er god på prosjektledelse og jobber godt i team
 • Er utviklingsorientert og kvalitetsbevisst
 • Har kjennskap til NMSU, NMS og Den norske kirke

 

Stillingen er en 1 årig prosjektstilling i 40% og vil være en del av hovedadministrasjonen i NMSU, med kontor i Oslo.

Mulig med arbeidssted i tilknyttet et av NMSU sine andre kontorer om det er ønskelig.

Stillingen vil være en del av kommunikasjonsteamet i NMSU og rapportere til organisasjonssjef.  Oppstart snarest. Lønn etter regulativ og arbeidssted etter avtale.

Personlig egnethet vektlegges. Det er en forutsetning at du deler NMSU sitt grunnsyn.

 

For å få vite med om stillingen ta kontakt med organisasjonssjef Bjørn Inge Hauge bjorn.inge.hauge@nmsu.no eller mob: 481 27 481.

Søknad med cv, attester og vitnemål sendes til personalkonsulent Jan Ove Klüver Larssen på e-post: janl@nms.no.

 

Vi ber deg sende dokumenter som inneholder personnummer pr post, eller i sladdet versjon. Søknadspapirer returneres ikke.

Forenklet søkerliste vil være offentlig, og utvidet søkerliste vil være offentlig for andre søkere. Dersom du ønsker å være unntatt dette, bes du om å gi beskjed om det når du søker.

 

Søknadsfrist: 15. november 2020

SE ALLE EPISODENE

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk