Menighetsinfo om Etiopia

6-12
Har dere valgt Etiopia som misjonsprosjekt? Her vil dere finne en komplett undervisningspakke som gir innsikt i misjonsprosjektet på en morsom og lettfattelig måte for barn og barnefamilier.

Denne undervisningen inneholder

  • Informasjon om Etiopia
  • Et møte med ei jente fra Etiopia
  • Bønn
  • Makis pantefest
  • Tips til andakter og aktiviteter (bl.a. fargeleggingsark og quiz til andakten)
  • Konkrete tips til lek fra Etiopia, mat og deletips

Tusen takk for at dere har valgt å ha misjonsprosjekt gjennom NMS!

Vi har her laget prosjektinformasjon som vi håper og tror vil oppleves relevant for barn og barnefamilier. Last ned informasjonen og presentasjonen på denne siden.

Pantefest

Vi ønsker vi å gi barna en konkret mulighet til å være med på å dele. Derfor har vi laget en pantefest. Du finner informasjon om pantefesten i undervisningsmateriellet.

Tips til hvordan dere kan lage Pantefest finner dere her.

Du finner også andakter som kan brukes i tilknytning til pantefesten i vårt opplegg Familiemiddag (nr 3 av 4 våren 2018). Denne ressursen er fritt tilgjengelig for alle å laste ned.

Et møte med ei jente fra Etiopia

En sentral del av denne undervisningen er en fortelling om ei jente fra Etiopia. Dette er en fortelling som representerer arbeidet i Etiopia. Navn og bilde er fiktivt. Fortellingen er basert på virkelige hendelser, men historien er sann, i den forstand at det finnes mange slike historier i ulike former.

Bli kjent med Maki!

I opplegget vil dere bli kjent med maskoten til NMSU. Han er ringhalelemur og heter Maki. Han elsker å reise og vil lære barn å dele tro, tid, ting og talent. Når han er i Norge, bor han på NMS Gjenbruk. Kanskje noen har sett ham der..?

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk