Familiemiddag 1 av 4

6-12
Her finner du et hefte med forslag til innhold til Familiemiddag 1 av 4, høst 2017. I tillegg til heftet finner du link til film, delekort og fargeleggingsark. Dette er en samling som handler om misjonsbefalingen og hvordan Jesus er verdens lys - og vi kan være lys for hverandre.

Litt info om samlingen:

1: Hele heftet med Familiemiddag første samling finner du i linken til høyre.

2: Samlingen er lagt opp med følgende element: Intro, andakt, en filmsnutt hvor vi møter NMSu sin maskot Maki, et delekort som gjemmes i salen, forslag til hobby-aktiviteter og en oppsummering. Ingen vil bruke alle ressursene – men vi håper det kan være noe her du kan trekke ut og bruke!

3: Disse ressursene har et delekort knyttet til seg. Du kan skrive ut delekortet selv. Bruk gjerne da et tykt papir. Dersom du vil ha dele- kortet tilsendt, send bestilling med adresse og antall til nmsu@nmsu.no (regn med to ukers bestillingstid). Er du et lokallag i NMS U er det gratis å få tilsendt kortene. For andre koster kortene 5 kroner pluss porto.

4: Til samlingen kan det også være aktuelt å skrive ut et fargeleggingsark og en oppgave til delekortene. Det finner du som vedlegg til høyre.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro