Menighetsinfo om Thailand

6-12
Har dere valgt Thailand som misjonsprosjekt? Her vil dere finne en komplett undervisningspakke som gir innsikt i misjonsprosjektet på en morsom og lettfattelig måte for barn og barnefamilier.

Denne undervisningen inneholder

  • Informasjon om Thailand
  • Et møte med ei jente fra Thailand
  • Bønn
  • Makis pantefest
  • Tips til andakter og aktiviteter (bl.a. fargeleggingsark og quiz til andakten)
  • Konkrete tips til lek fra Thailand, mat og deletips

Tusen takk for at dere har valgt å ha misjonsprosjekt gjennom NMS!

Vi har her laget prosjektinformasjon som vi håper og tror vil oppleves relevant for barn og barnefamilier. Last ned informasjonen og presentasjonen på denne siden.

Pantefest

Vi ønsker vi å gi barna en konkret mulighet til å være med på å dele. Derfor har vi laget en pantefest. Du finner informasjon om pantefesten i undervisningsmateriellet.

Tips til hvordan dere kan lage Pantefest finner dere her.

Du finner også andakter som kan brukes i tilknytning til pantefesten i vårt opplegg Familiemiddag (nr 3 av 4 våren 2018). Denne ressursen er fritt tilgjengelig for alle å laste ned.

Et møte med en gutt fra Thailand

En sentral del av denne undervisningen, er en fortelling om en gutt fra Thailand. Dette er en fortelling som representerer arbeidet på Thailand. Navn og bilde er fiktivt. Fortellingen er basert på virkelige hendelser, likevel er det er diktet fortelling. Vi skriver ikke om hendelser som ikke har funnet eller kan finne sted.

Bli kjent med Maki!

I opplegget vil dere bli kjent med maskoten til NMSU. Han er ringhalelemur og heter Maki. Han elsker å reise og vil lære barn å dele tro, tid, ting og talent. Når han er i Norge, bor han på NMS Gjenbruk. Kanskje noen har sett ham der..?

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk