Ressurser for 6-12 år

Gjennom lek, sanger, bibelfortellinger, samtaler, konkrete oppdrag og bønnepraksiser, inviteres barn og tweens til å utforske tro, og reflektere over problemstillinger de møter i hverdagen.

Kontaktperson

Gunnhild Bremer
40406013
gunnhildb@nmsu.no

Ressurspakken inneholder

  • 7 samlinger m/temaer
  • Forslag til filmer; globale glimt, sanger fra verdensvide kirke
  • Aktiviteter
  • Oppdrag
  • Bønnepraksis

Ressursheftet ønsker å engasjere 6-12 åringer til å dele tro, tid, ting og talent lokalt i sitt eget nærmiljø, og globalt gjennom NMS’ samarbeidspartnere. Sjekk ut den nye sangen Del det du har! (NMSU) som understreker temaet å dele det vi har fått med andre.

Heftet inneholder 7 samlinger med temaene: Vennskap, Å være en velsignelse, Se og bli sett, Være en stemme, Disiplene Johanna, Susanna og Maria, Nattverd og Tilgivelse. Forslag til globale glimt som du finner på våre nettsider fraThailand, England og Madagaskar.  Ressursene til hver samling er delt inn i «Bibelverset», «Globalt glimt», og «Fellesaktiviteter». En kan plukke og mikse fra ressursene for å sette sammen en tilpasset samling for den aktuelle gruppen.
Målgruppen er 6-12 åringer som går fast i smågrupper, eller unge som stikker innom tweensklubben i kirka. Opplegget kan brukes på leir, og ved andre trosopplæringstiltak med relaterte tema.

Hvordan får man tak i ressursene?

Første samling er gratis og åpen for nedlastning for alle. Samlet hefte kjøper du i nettbutikken
https://nettbutikk.nmsu.no

Ved å melde inn dere inn som et lokallag hos oss, har vi mulighet til å gi klubben 5000 kroner i oppstartsstøtte fra frifond og videre økonomiske støtteordninger i årene fremover. Midlene kan brukes til å kjøpe formidlingsressurser. Det er ganske stas for både oss og menigheten! Vinn-vinn!

MELD INN DIN TWEENS GRUPPE HER

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk