Samlinger for Tweens

Gjennom lek, sanger, bibelfortellinger, samtaler, konkrete oppdrag og bønnepraksiser, inviteres tweens til å utforske tro, og reflektere over problemstillinger de møter i hverdagen.

Kontaktperson

Gunnhild Bremer
40406013
gunnhildb@nmsu.no

Dette får dere:

  • 4 samlinger m/temaer
  • Filmer; globale glimt
  • Aktiviteter
  • Bibelvers
  • Bønnepraksis

Samlinger for Tweens ønsker å engasjere 9-12 åringer til å dele tro, tid, ting og talent lokalt i sitt eget nærmiljø, og globalt gjennom NMS’ samarbeidspartnere. Sjekk ut sangen Del det du har! (NMSU) som er laget for tweens.

Heftet inneholder 4 samlinger med temaene: Vennskap, Å være en velsignelse, Se og bli sett, og Være en stemme. De globale glimtene er hentet fra Thailand, England og Madagaskar.  Ressursene til hver samling er delt inn i «Bibelverset», «Globalt glimt», og «Fellesaktiviteter». En kan plukke og mikse fra ressursene for å sette sammen en tilpasset samling for den aktuelle gruppen.

Målgruppen er tweens som går fast i smågrupper, eller unge som stikker innom tweensklubben i kirka. Opplegget kan brukes på leir, og ved andre trosopplæringstiltak med relaterte tema.

Hvordan får man tak i ressursene?

Første samling er gratis og åpen for nedlastning for alle. De siste tre samlingene får en ved å melde tweens gruppen inn som et lokallag i NMSU. Da får dere materiellet gratis.

Ved å melde inn dere inn som et lokallag hos oss, har vi mulighet til å gi klubben 5000 kroner i oppstartsstøtte fra frifond og videre økonomiske støtteordninger i årene fremover. Det er ganske stas for både oss og menigheten! Vinn-vinn!

Meld inn din tweens gruppe her!

Ressursene som er laget til Tweens samlinger

Lys våken

Sjekk ut det nye ressursmateriellet til Lys våken som NMSU har utviklet med støtte fra Størst av alt - trosopplæring i Den norske kirke.
9-12 år

Tweens samling 4: Være en stemme

Hvordan kan vi bruke talentene våre til å være en stemme for andre? Hva er verdt å stå opp for? Møt døperen Johannes som var en stemme for Guds rike. Fortellingen står i Lukas 3, 1-19
9-12 år

Tweens samling 3: Å se og bli sett (+)

Hvordan ser Gud oss, og hvordan ser vi andre? Spørsmålene utforsker dere i fortellingen om Hagar som havner i en vanskelig situasjon.  Fortellingen står i 1. Mosebok 16 og 21.
9-12 år

Tweens samling 2: Å være en velsignelse (+)

Status, popularitet og velsignelse – hvordan forholder vi oss til det? Hør om Abrahams store framtidsdrøm og se rekkevidden av drømmen i denne samlingen (1. mosebok 12,1-3).
9-12 år
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro