Ukid

Ressurser for barn og barnefamilier!

Kontaktperson

Dorrit Vignes Isachsen
40406024
dorritvi@nmsu.no

Våre to konsept familiemiddag og smågrupper, tilbyr vi til familier og barn opp til 7. trinn. NMS U tilbyr primært ressursmateriell som ansatte og frivillige i menigheten kan bruke, men kan også i noen tilfeller være med menigheter og veilede i en oppstartsfase. Vi har også trosopplæringstiltak tilknyttet konseptene (1. trinn og 4. trinn).

Klikk på ressursene nederst på siden – der finner du gratisressurser og (+)-merkede. De merket med (+) krever innlogging, og det gjør du når du klikker deg inn på ressursen.

Konseptene og ressursene er bygget opp slik at de både kan brukes til trosopplæringstiltak og til kontinuerlig arbeid med utgangspunkt i at NMS U ønsker å engasjere barn til å dele tro, tid, ting og talent. Les mer om konseptene under her.

Familiemiddag

Familiemiddag kan være et godt redskap for menigheter som ønsker å bygge fellesskap mellom barn og familier, eller som ønsker å få økonomisk støtte til middager som allerede arrangeres i menigheten.

Smågrupper

Vi tilbyr ressursmateriell og tips til gjennomføring av smågruppesamlinger for mellomtrinnet. Vi vet nemlig at det skjer noe med engasjement og tilhørighet når barn møtes sammen over tid!

Ressurser for barn og barnefamilier

Familiemiddag 1 av 4

Her finner du opplegg for hele Familiemiddag 1 av 4, høst 2017.
6-12

Familiemiddag (reklamemateriell)

Her kan dere se alt reklamemateriellet som vil være fritt tilgjengelig for alle menigheter som arrangerer Familiemiddag. Annonse til menighetsblad, plakat, invitasjon, Facebookbanner - som dere i word (innen august) kan tilpasse eget bruk.
6-12

Familiemiddag 4 av 4

Her finner du et hefte med forslag til innhold til Familiemiddag 4 av 4, høst 2017. I tillegg til heftet finner du link til film og delekort. Dette er en samling som handler om hva det vil si å være en stjerne for Jesus: Om å være lys i mørket og å vise andre vei til Jesus.
6-12

Familiemiddag 3 av 4 (+)

Her finner du et hefte med forslag til innhold til Familiemiddag 3 av 4, høst 2017. I tillegg til heftet finner du et brev/delekort fra Maki som kan skrives ut, utprint til bruk i hobbyaktivitet med fyrstikker. Dette er en samling som handler om å dele Jesus med andre. I samlingen tipses det om bruk av glow-sticks både i en av andaktene og en aktivitet. Det er lurt å bestille/handle inn glow-sticks i god tid.
6-12
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro