Bli medlem i NMSU

Det er utrolig kjekt at du har lyst til å bli medlem i NMSU!🤩🎉🎊
Ved å bli medlem får du en rekke fordeler, samtidig som du er med å støtte vårt arbeid for barn og unge i hele Norge. Medlemskapet i NMSU gjelder for deg mellom 0 og 25 år, og kalenderåret januar-desember.

Det er to måter du kan bli medlem i NMSU:

 1. Ved å fylle inn skjemaet som ligger nedenfor. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du motta en giro på kr 50 kr fra oss.
 2. Ved å sende SMS til 2490 med kodeord «NMSU medlem». Følg instruksjonene på SMS. Det vil bli trukket 50 kr fra din mobilregning.

Som medlem i NMSU får du:

 • Rabatt på NMSU leirer
 • Invitasjoner til lokale arrangement og leirer, samt info om lokalt arbeid NMSU driver, via epost
 • SMS eller e-post med relevant informasjon angående arrangement eller andre muligheter i organisasjonen
 • Medbestemmelsesrett i det arbeidet som NMSU driver, gjennom regionråd lokalt og landsstyre nasjonalt (alle medlemmer over 12 år kan stille til valg til sitt regionale regionråd og medlemmer over 15 år kan bli sendt som delegater fra regionen til landsmøtet, eller kan stille som kandidater fra regionen til landsstyret)
 • Invitasjon til og stemmerett ved årsmøte i regionen du hører til i

*Etter at du har fylt 19 år får du et dobbelt medlemskap i NMSU og NMS. Hensikten med å gi deg dette gratis er at du også skal bli kjent med NMS, slik at det kan kjennes naturlig å fortsette å være medlem der når du blir 26 år. Når du blir 26 år vil du få medlemsgiro fra NMS og i tillegg mulighet til å bli støttemedlem i NMSU.

Bli medlem

  Salgsvilkår for NMSU

  Last ned våre salgsvilkår her

  Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk