Ressurser

Type
Aktivitet
Andakt
Bønn
Grafiske ressurser
Lederkurset
Lek
Misjonsprosjekt
Samtale
Konsept
Familiemiddag
Ledertrening
Smågruppe
Ucamp
Uteam
Aldersgruppe
13-18 år
6-12

Familiemiddag: Dele tid

Fri tilgang: Maki stresser og får verken tid til Gud eller familie. Blant annet glimt fra Egypt og bibelhistorien om Maria og Marta viser at det er godt å dele tid!
6-12

Journalister for Guds rike

Journalister for Guds rike er et opplegg inspirert av journalistikk, og utfordrer ungdommer til å tenke kreativt rundt hvordan de kan spre nyheten om Jesu oppstandelse.
13-18 år

Familiemiddag: Å være en stjerne

Fri tilgang: Denne Familiemiddagen handler om å være stjerne for Jesus! Den inneholder andakt, film, delekort og hobbyaktiviteter som passer perfekt til advent og jul.
6-12

Lederkurset: Kopiorginaler

I denne ressursen finner du utskriftsvennlige pdf-er til oppgaver og tekster fra boka Lederkurset.

Lederkurset: Ledelse (+)

Tiende samling i Lederkurset. Fokus på å utvikle seg som leder. Lær om prioriteringer, verdier, lederstiler, forbilder og ulike måter å lære på. Globalt glimt om en brasilianers ledererfaringer. Foredrag om å lede seg selv.
13-18 år

Lederkurset: Trosopplæring og globalt engasjement (+)

Niende samling i Lederkurset. Bli kjent med kirken din, det å dele tro og lær om trosopplæring gjennom stigespillet. Globalt glimt om det å være en av få kristne i et land. Foredrag om det å gi penger til organisasjoner vs. private prosjekter.
13-18 år

Lederkurset: Barn, tweens og ungdommer (+)

Åttende samling i Lederkurset. Hvem er vi og hvem er de vi er ledere for? Lær om identitet, selvfølelse, gruppepress og ordbruk. Globalt glimt om å bygge relasjoner. Foredrag med en psykologisk vinkling på hvem barn, tweens og ungdommer er.
13-18 år

Lederkurset: Samarbeid (+)

Sjuende samling i Lederkurset. Bli kjent med ulike roller i et team og nådegaver. Bli sammensveiset i kursgruppen gjennom samarbeidsøvelser. Globalt glimt om det å samarbeide og foredrag om «Use Your Talent».
13-18 år

Lederkurset: Førstehjelp (+)

Sjette samling i Lederkurset. Lær førstehjelp og hvordan møte følelser til barn og unge. Det globale glimtet viser hvor viktig det er å bry seg om andre. Foredrag om psykisk førstehjelp.
13-18 år

Lederkurset: Grenser (+)

Femte samling i lederkurset. Reflekter rundt grenser og trygge rammer i hverdag, som leder og i sosiale medier. Globalt glimt om å ikke overse mobbing. Foredrag om makt, ansvar, seksualitet og gode grenser.
13-18 år

Lederkurset: NMSU (+)

Fjerde samling i Lederkurset. Lær om NMSU sitt arbeid, årsmøter og om det å dele tro, tid, ting og talent. Globalt glimt om å dele talenter og foredrag om trosforsvar.
13-18 år

Lederkurset: Kristen tro (+)

Ellevte samling i Lederkurset. Bli bedre kjent med Jesus, bibelen og trosbekjennelsen. Utforsk troen sammen, så den videre kan utforskes sammen med de vi er ledere for. Globalt glimt om en muslim som hadde drømmer om Jesus. Foredrag om hva kristen tro er.
13-18 år
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro