Ressurser

Type
Aktivitet
Andakt
Bønn
Lek
Samtale
Konsept
Familiemiddag
Smågruppe
Ucamp
Uteam
Aldersgruppe
13-18 år
6-12
Foto: Pixabay

Familiemiddag 1 av 4

Her finner du opplegg for hele Familiemiddag 1 av 4, høst 2017.
6-12

Lag din egen Ucamp (+)

I denne ressursen kan du finne ulike verktøy til å planlegge og arrangere en vellykket leir.
13-18 år,6-12

Journalister for Guds rike

Journalister for Guds rike er et opplegg inspirert av journalistikk, og utfordrer ungdommer til å tenke kreativt rundt hvordan de kan spre nyheten om Jesu oppstandelse.
13-18 år

Familiemiddag (reklamemateriell)

Her kan dere se alt reklamemateriellet som vil være fritt tilgjengelig for alle menigheter som arrangerer Familiemiddag. Annonse til menighetsblad, plakat, invitasjon, Facebookbanner - som dere i word (innen august) kan tilpasse eget bruk.
6-12

Familiemiddag 4 av 4

Her finner du et hefte med forslag til innhold til Familiemiddag 4 av 4, høst 2017. I tillegg til heftet finner du link til film og delekort. Dette er en samling som handler om hva det vil si å være en stjerne for Jesus: Om å være lys i mørket og å vise andre vei til Jesus.
6-12

Familiemiddag 3 av 4 (+)

Her finner du et hefte med forslag til innhold til Familiemiddag 3 av 4, høst 2017. I tillegg til heftet finner du et brev/delekort fra Maki som kan skrives ut, utprint til bruk i hobbyaktivitet med fyrstikker. Dette er en samling som handler om å dele Jesus med andre. I samlingen tipses det om bruk av glow-sticks både i en av andaktene og en aktivitet. Det er lurt å bestille/handle inn glow-sticks i god tid.
6-12

Familiemiddag 2 av 4 (+)

Her finner du et hefte med forslag til innhold til Familiemiddag 2 av 4, høst 2017. I tillegg til heftet finner du link til film, delekort og utprint til en aktivitet. Dette er en samling som handler om at Jesus er en usynlig venn - og en oppfordring til å dele videre av alt vi har fått.
6-12

Familiemiddag (praktiske tips)

Vi har samlet gode tips til dere som ønsker å arrangere Familiemiddag. Hvis dere har flere gode tips og innspill, så send gjerne inn slik at vi kan oppdatere etterhvert! Vi blir best når vi deler.
6-12

Trosopplæringssamling for 1. trinn (+)

Vi holder for tiden på å utarbeide og teste ut et trosopplæringstiltak for 1. trinn. Har du lyst å være med å teste ut tiltaket og vil du ha litt mer informasjon? Ta kontakt med oss.
6-12
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro