Lokallag i NMS U

NMS U har lokallag i hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele tro, tid, ting og talent.

Er dere en gjeng som møtes jevnlig og bruker tid sammen er dere velkommen hos oss. Det kreves ikke så mye, men hvis dere er minimum fem stykker som betaler kr 50,- eller mer i kontingent (som dere beholder selv), har et styre og fyller ut noen enkle skjemaer får dere årlig støtte fra oss gjennom Frifond (det kan du lese mer om her).

Alle lokallag og medlemmer får tilsendt en praktisk oppfordring til å dele fire ganger i året (digitalt eller på papir). På denne måten vil vi oppmuntre medlemmene i lokallaget til å dele tro, tid, ting og talent.

Når dere melder dere inn i NMS U får dere automatisk kr 5.000,- i oppstartstøtte og tilgang til alle ressursene som finnes i ressursbanken vår. Har dere et nytt og spennende arrangement på gang kan dere søke om prosjektstøtte og dermed få ekstra tilskudd.

I 2016 fikk hvert lokallag omtrent kr 4.800,- i grunnstøtte + ca.kr 220,- per person. Det vil si at et lag med 25 medlemmer fikk mer enn kr 10.000,- utbetalt i støtte. I tillegg til medlemskontingenten de tar inn selv.

Vi oppfordrer alle våre lokallag å knytte seg til en menighet, men krever det ikke.

Er dere på jakt etter gode ideer til hva dere kan drive med i lokallaget er et godt tips å ta en titt på ressursene våre.

Start et lokallag

51516100
nmsu@nms.no

INFORMASJON OM LOKALLAGET

BANKKONTO

INFORMASJON OM STYRELEDER

INFORMASJON OM KASSERER

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro