Nyheter

Nyhetsbrev mars 2023

2023 er allerede godt i gang, og vi har mye gøy i vente. Årsinnsamlingen for 2023 er startet, og i år går den til barne- og ungdomsarbeid i Frankrike. Planleggingen av årets followmekonferanse er godt i gang, og årets tema er "Grow". Vi gleder oss allerede til juni! Det ble arrangert vinterfamilieleir på Camp Sjusjøen i vinterferien og vi får et innblikk i hvordan de hadde det på leir. I tillegg starter vi et nytt konsept i nyhetsbrevet, "Månedens grådis", som er et samarbeid med Grådighetsbekjemper.

Innlegg 1/23 - Kina 🇨🇳

GLOBALE GLIMT // Mars 2023 - Dele tid i Hongkong

Innlegg 1/23 - Frankrike 🇫🇷

GLOBALE GLIMT // Februar 2023 - Dele talenter i Frankrike

Innlegg 1/23 - Madagaskar 🇲🇬 

GLOBALE GLIMT // Januar 2023 - GLEDE ER Å SPILLE SAMMEN

Nyhetsbrev - godt nyttår

Dette nyhetsbrevet er en nyttårshilsen fra daglig leder med en oppsummering av året som har gått.

Innlegg 3/22 - Thailand 🇹🇭

GLOBALE GLIMT // Desember 2022 - Juledele!

Nyhetsbrev november 22

Denne måneden har det skjedd mye spennende i NMSU. Vi hadde stand på trosopplæringskonferansen, i høstferien arrangerte vi tre vellykkede tweensleirer på noen av leirstedene våre. Vi ser også frem til 29. november som er Giving Tuesday. Det er også verdt å nevne at NMSU har inngått en intensjonsavtale med Søndagskolen Norge for å se om det engelske kirkekonseptet, Messy Church, kan passe inn i norske menigheter.

Nyhetsbrev september 22

I dette nyhetsbrevet vil du få et lite innblikk i hva som rører seg i organisasjonen vår nå. Det er gledelig å se at vi har hatt en sommer med mange fulle leirer rundt om i landet! I tillegg har NMS og NMSU inngått en samarbeidsavtale som har ført til starten på et veldig spennende konsept, BAZAAR 1914.

Innlegg 3/22 – Estland 🇪🇪

GLOBALT GLIMT // November 2022 - Menighetstur
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk