Nyheter

Innlegg 2 - England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Hør om skolen i England! I sist blogg fra England fortalte vi om kirken vår i parken, som ser annerledes ut enn en kirke i Norge. Nå ville vi derfor fortelle om noe som er mer likt, nemlig skolen!

Nyhetsbrev nr. 3 - 2021

I NMSU ønsker vi å dele tro, tid, ting og talent. Derfor deler vi også av oss selv gjennom dette nyhetsbrevet. Her kan du følge med på hva som skjer av lek og sprell i organisasjonen.

Nyhetsbrev nr. 2 - 2021

I NMSU ønsker vi å dele tro, tid, ting og talent. Derfor deler vi også av oss selv gjennom dette nyhetsbrevet. Her kan du følge med på hva som skjer av lek og sprell i organisasjonen.

"followme" blir en del av NMSU!

followme er et nettverksbyggende oppfølgingskonsept som ønsker å se, samle og styrke unge ledere i alderen 15–25! Dette arbeidet blir nå en del av NMSU og vi gleder oss til å ta followme nasjonalt!

UTEAM

Korona, lockdown, kohorter og reiserestriksjoner. Etter lang tid med uforutsigbarhet og begrensede reisemuligheter, kan vi endelig se lyst på tiden fremover. Norge åpner sakte opp, flere vaksineres og utenlandsturer er i sikte. NMSU arrangerer turer til NMS sine samarbeidspartnere over hele verden, og ønsker nå å hjelpe menigheter å komme i gang med reiseplanene.

Ønsker økt fokus på måltidsfellesskap i trosopplæringen

NMSU har utarbeidet trosopplæringstiltaket Kirkemiddag i håp om at flere satser på jevnlige middager i kirken.

Bruker YouTube for å nå ut til tweens i trosopplæringen

Barn- og unges skjermbruk har økt betraktelig de siste årene, og YouTube er en av plattformene som brukes mest. NMSU ønsker å gjøre trosopplæringen relevant og engasjerende for barn og unge, og satser derfor på video i formidlingen.

Innlegg 3 – Estland 🇪🇪

DELE-BLOGGEN // Juli 2021 - Gøy med Barnas Dag

Innlegg 3 - Etiopia 🇪🇹

DELE-BLOGGEN // Juni 2021 Vil du bli med Kalid og Amina på skolen?
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk