Lokallag i NMSU

Er dere en gjeng som møtes jevnlig og bruker tid sammen er dere velkommen hos oss. Felles for NMSU sine lokallag er et ønske om å dele tro, tid, ting og talent.

Finn ditt lokallag

Vi har lokallag over hele landet! Finn oversikten nederst på siden, ta kontakt og bli med i et lokallag.

Opprette lokallag

Det kreves ikke så mye, men hvis dere er minimum fem stykker som betaler kr 50,- eller mer i kontingent (som dere beholder selv), har et styre og fyller ut noen enkle skjemaer får dere årlig støtte fra oss gjennom Frifond. Videre på denne siden kan du lese om hvordan en oppretter og opprettholder et lokallag.

Hvordan oppretter jeg lokallag?

Scroll ned på denne siden. Der finner du et skjema.

Hva får vi som lokallag?

Når dere melder dere inn i NMSU får dere automatisk kr 5.000,- i oppstartstøtte og tilgang til alle ressursene som finnes i ressursbanken vår.

Får lokallaget mer penger senere?

I 2019 fikk hvert lokallag omtrent kr 3550,- i grunnstøtte + ca.kr 170,- per person. Det vil si at et lag med 20 medlemmer fikk ca 7000,- utbetalt i støtte. I tillegg til medlemskontingenten de tar inn selv.

Vi har en god idé til et arrangement – kan vi få mer støtte? 

Har dere et nytt og spennende arrangement på gang kan dere søke om prosjektstøtte og dermed få ekstra tilskudd. Det gjør du på Min side. I 2019 ble det delt ut kr 144 000,- til lokallag i prosjektstøtte. Sjekk ut kriteriene for prosjektstøtte HER

Må vi være tilknyttet en menighet?

Vi oppfordrer alle våre lokallag å knytte seg til en menighet, men krever det ikke.

Jeg har allerede lokallag – hvor finner jeg min side? 

Klikk her. Du kan også alltid klikke på sidemenyen, som er tilgjengelig uansett hvilken side du er på på nettsiden. Der klikker du på Min side, nederst i menyen.

Hvor kan vi få tips om aktiviteter og innhold til lokallaget?

Er dere på jakt etter gode ideer til hva dere kan drive med i lokallaget er et godt tips å ta en titt på ressursene våre.

Alle lokallag og medlemmer får tilsendt en praktisk oppfordring til å dele fire ganger i året (digitalt eller på papir). På denne måten vil vi oppmuntre medlemmene i lokallaget til å dele tro, tid, ting og talent.

Finn et lokallag

Start et lokallag!

INFORMASJON OM LOKALLAGET

BANKKONTO

INFORMASJON OM STYRELEDER

INFORMASJON OM KASSERER

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk