Hva skal vi finne på nå?

På grunn av korona-pandemien har de fleste familier plutselig fått mye mer tid til å være sammen. Vi har forslag til aktiviteter med fokus på å dele. Last ned gratis fra linken i denne artikkelen.
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Det kan være både vondt og godt når kalenderen tømmes og alle er hjemme samtidig hele tida. Mulighetene til både samtaler og aktiviteter vi ellers ikke har rom for, er der. Men hva skal vi finne på? Kanskje kan det være fint å få noen gode tips?
Derfor har NMS og NMSU laget kort med 27 forslag til aktiviteter som kan gjøres og samtaler som kan startes nå i «korona-tiden».

Historien fortsetter under bildet.

Bilde

Her kan du laste ned en gratis PDF med tre ark.
Kortene kan f.eks. klippes opp og legges i en boks eller kurv, slik at man trekker et kort hver dag og dermed får et forslag til en aktivitet. De kan også henges opp på veggen. Kryss av etter hvert som dere prøver de forskjellige aktivitetene. Klarer dere gjennomføre alle?

Historien fortsetter under bildet.

Bilde

Ressurser Fra NMSU:

Fargeleggingsark med Maki:

Maki og fiskMaki og dyreneMaki og Madagaskar

NMSUnorge på youtube!

NMSU starter youtubekanal: Se første episode av DELE-VLOGGEN med dele-challenge, Silje lager banankake med oppskrift fra Madagaskar. Du får høre om å være kobla på det som gir næring.  Følg kanalen så får du med deg videre episoder. Trykk her NMSUnorge.

Lær ein gassisk barnesang:

Syng med Rebeka og lær den enkle gassiske barnesangen Jesosa tia (Jesus elsker oss).

Enkelt opplegg for en kristen samling hjemme:

Den gylne regelen som Jesus lærte oss utfordrer til å tenke på andre (Matt 7,12). Maskoten Maki viser hverdagslige dilemmaer i å leve etter den gylne regelen i en morsom PowerPoint.  I heftet finner dere også fine lage-aktiviteter. Vi oppmuntrer til å dele ting gjennom utfordring i delekortet og Maki-film fra NMS gjenbruksbutikken.

Ressurs: Den gylne regelen

 

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk