Innlegg 1/21 – England đŸŽó §ó ąó „ó źó §ó ż

GLOBALE GLIMT // Februar 2021 - KIRKE I PARKEN
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

KIRKE I PARKEN

MĂ„ en kirke ha vegger og tak? Eller kan kirken vĂŠre akkurat der hvor vi er til vanlig? Her kan du lese om hvordan misjonĂŠrene Solgunn Phillipine Smith og Kristian Tjemsland deler tro, tid, ting og talent med barn og ungdom i England.

Bilde
Bildetekst: Solgunn og ungdommene spiller kort i parken

Solgunn forteller:

«I England er det ikke sÄ vanlig at barn og ungdom gÄr i kirke eller pÄ bedehus. Mange vet ikke mer om Jesus enn det de har lÊrt pÄ skolen, og de fleste kjenner ikke noen som er kristne. Derfor jobber vi i NMS i England med Ä fortelle barn og unge om Jesus, og vi prÞver Ä gjÞre det pÄ et sted og pÄ en mÄte som gjÞr at barna og ungdommene forstÄr. Vi lager nemlig til en kirke i den lokale parken sammen med dem!

Denne kirka ser ikke ut som en vanlig kirke. I stedet for et bygg er vi ute i en park. I stedet for kirkekaffe har vi kakao. Og i stedet for sanger og andakt pleier vi Ä ha «ukens spÞrsmÄl», som kan vÊre alt fra «Hva liker du bedre; Marvel eller D.C?» til «Hvis du kunne stilt Gud et spÞrsmÄl; hva ville det vÊrt?». I kirka vÄr er det oftest ungdommene selv som bestemmer hva vi skal snakke om, derfor er det de som bestemmer mest hvordan denne kirka vÄr skal se ut

Bilde
Bilde
Bilde

Selv om denne kirka ser helt annerledes ut enn hva vi kan vÊre vant til fra Norge, vet vi at Jesus sier at der hvor to eller tre er samlet i Hans navn, der er han til stede midt iblant dem (Matt 18:20). Derfor tror vi at Jesus er til stede i parken sammen med oss, og derfor kan vi ogsÄ kalle det en kirke. Selv om det ser annerledes ut.»

Her kan du besĂžke parken sammen med Kristian Tjemsland

 

 

DELE-VLOGGEN - Globalt glimt

Se det globale glimtet fra kirka i parken i England i denne episoden av DELE-VLOGGEN

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk