Innlegg 1/21 – England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

GLOBALE GLIMT // Februar 2021 - KIRKE I PARKEN
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

KIRKE I PARKEN

Må en kirke ha vegger og tak? Eller kan kirken være akkurat der hvor vi er til vanlig? Her kan du lese om hvordan misjonærene Solgunn Phillipine Smith og Kristian Tjemsland deler tro, tid, ting og talent med barn og ungdom i England.

Bilde
Bildetekst: Solgunn og ungdommene spiller kort i parken

Solgunn forteller:

«I England er det ikke så vanlig at barn og ungdom går i kirke eller på bedehus. Mange vet ikke mer om Jesus enn det de har lært på skolen, og de fleste kjenner ikke noen som er kristne. Derfor jobber vi i NMS i England med å fortelle barn og unge om Jesus, og vi prøver å gjøre det på et sted og på en måte som gjør at barna og ungdommene forstår. Vi lager nemlig til en kirke i den lokale parken sammen med dem!

Denne kirka ser ikke ut som en vanlig kirke. I stedet for et bygg er vi ute i en park. I stedet for kirkekaffe har vi kakao. Og i stedet for sanger og andakt pleier vi å ha «ukens spørsmål», som kan være alt fra «Hva liker du bedre; Marvel eller D.C?» til «Hvis du kunne stilt Gud et spørsmål; hva ville det vært?». I kirka vår er det oftest ungdommene selv som bestemmer hva vi skal snakke om, derfor er det de som bestemmer mest hvordan denne kirka vår skal se ut

Bilde
Bilde
Bilde

Selv om denne kirka ser helt annerledes ut enn hva vi kan være vant til fra Norge, vet vi at Jesus sier at der hvor to eller tre er samlet i Hans navn, der er han til stede midt iblant dem (Matt 18:20). Derfor tror vi at Jesus er til stede i parken sammen med oss, og derfor kan vi også kalle det en kirke. Selv om det ser annerledes ut.»

Her kan du besøke parken sammen med Kristian Tjemsland

 

 

DELE-VLOGGEN - Globalt glimt

Se det globale glimtet fra kirka i parken i England i denne episoden av DELE-VLOGGEN

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk