Innlegg 2/21 – Estland 🇪🇪

GLOBALT GLIMT // April 2021 - Korona-pandemien begrenser hva vi kan gjøre. Men av og til gir korona oss også en ny mulighet. I Estland inviterte misjonær Ave Mølster til babysang via internett
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Skal vi ta en tur på baby-sang i Estland?

Korona-pandemien begrenser hva vi kan gjøre. Men av og til gir korona oss også en ny mulighet. I Estland inviterte misjonær Ave Mølster til babysang via internett. Det betyr at vi også kan få være med.
Her kan du være med på babysang i Estland og samtidig lære deg barnesanger på estisk:

 

Deler liv rundt bålet

Har de vanlige aktivitetene du pleier å være med på vært stengt i vinter?
I Estland har de måttet tenke annerledes om mye.
– Det gikk veldig bra å komme i gang med aktiviteter i fjor høst – søndagsskole, babysang, bibelskole, gudstjenester, konfirmantskole, ungdomskvelder osv. Men etter hvert ble mange ting forbudt på grunn av koronaviruset. Da måtte vi være kreative, forteller Ave fra Saku i Estland.

Husgruppe rundt bålet
I tillegg til babysang på nett var Ave og familien samlet med husgruppa de er med i ute rundt bålet med grilling av pølser og marsmallows.
– Rundt bålet har vi delt fra livene våre. Barna kunne ake mens voksne koset seg med prat, forteller Ave.

Bilde
Bilde

 

Ny kirke

Til tross for korona er det en veldig stor og viktig ting som har skjedd: Den 21. desember ble den nye kirka i Saku vigslet av erkebiskopen Urmas Viilma. Det var en stor dag.
– Vi hadde naturligvis håpet at mange venner fra både inn- og utland kunne være med. Men slik ble det ikke. Fra bildet kan du se at vi måtte sitte spredt, sier Ave

Bilde

Kirken er nå tatt i bruk selv om den er ikke helt ferdig. Det mangler for eksempel gulvplater, veggpanel og innebygd lydsystem. Grupperommene i kjelleren er heller ikke ferdig. Det betyr at inntil videre må søndagsskolen være i foajeen.

POWERPOINT MED BILDER OG FILM

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk