Innlegg 3/21 – England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

GLOBALE GLIMT // November 2021 - Kristen på skolen i England?
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Skolelag

Mange av dere kjenner til skolelag, enten det er Laget eller Ny Generasjon. Her i England har vi også skolelag, som kanskje ser litt annerledes ut enn skolelagene i Norge.

Her hvor vi er, er det NISCU som driver skolelag. Vi i Carlisle NYC har fått lov å være med på to ungdomsskoler, for å hjelpe dem med å drive skolelag. På den ene skolen pleide vi å gjøre mest leker og aktiviteter, hvor spesielt Unovar populært. På den andre skolen gjorde vi også leker og aktiviteter, hvor Empires var det mest populære. På begge skolene var det viktig at vi hadde med kjeks som alle som kom kunne få.

Som så mye annet måtte vi stoppe skolelagene under korona, men nå, dette skoleåret, er vi i gang med å starte dem opp igjen. Den ene skolen har fått sin egen avdeling hvor han som er kapellan på skolen holder til. Her har han et rom som benyttes som kapell hvor ungdommene kan komme inn, sitte i stillhet og skrive ned bønneemner. Det andre rommet har saccosekker og sofa hvor ungdommene kan komme og henge, drøse, og få et avbrekk før lunsjpausen er over.

 

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når vi nå har fått et bedre sted å være er det lettere for ungdommene å komme til skolelaget, noe som betød at vi hadde over 50 ungdommer innom på sist samling! Tidligere hadde vi som regel bare rundt 10 stykker, så det blir spennende å se om flere ungdommer kan føle seg hjemme her framover.

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk