Nyhetsbrev nr. 1 – 2020

I NMSU ønsker vi å dele tro, tid, ting og talent. Derfor deler vi også av oss selv gjennom dette nyhetsbrevet. Her kan du følge med på hva som skjer av lek og sprell i organisasjonen.
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Inndeling

Bilde

LANSERING AV KIRKEMIDDAG

I høst lanserte vi i NMSU et nytt konsept som vi har kalt «Kirkemiddag». Kirkemiddag er et breddetiltak der femåringer blir invitert på middag i kirka sammen med sin familie. Vi tror at fellesskapet rundt måltidet er en god plattform for den gode samtalen, og en lav terskel til kirkelig sammenheng!

Under lanseringsuka i oktober var det masse aktivitet fra NMSU rundt om i landet. Vi hadde blant annet et lunsj-webinar som nå er sett over 100 ganger. På Stenbekk og Mesnali inviterte vi ansatte i kirken til middag(lunsj) og info om konseptet. Og det kom til sammen 12 personer som representerer enda flere menigheter!

Bilde

Kirkemiddag kan også være kontinuerlig middag i menigheten. Med mange gode og nyttige ressurser for middagslaging, leker og samlinger er Kirkemiddag noe vi anbefaler menigheter å begynne med! Kanskje kan du starte Kirkemiddag i din menighet?

Hvorfor lager vi ressurser spesielt for trosopplæring i Den norske kirke? Det er fordi NMSU ønsker å være en naturlig samarbeidspartner for menigheter som ønsker at barn og unge skal få et lokalt og globalt misjonsengasjement.

SE KIRKEMIDDAG.NO

 

 

MÅNEDENS FRIVILLIGE

Bilde

Navn: Janne Fagerland Sjursen
Alder: 18 år
Hvor: Region Stavanger

Hvordan frivillig?
Leder og hovedleder på barneleirer. Sitter også i regionrådet til NMSU Stavanger.
Hvorfor frivillig? Å være frivillig er noe av det gøyeste som finnes. Man kan treffe nye folk og være med på mange forskjellige aktiviteter.

Hva er det gøyeste med å være frivillig i NMSU? Det gøyeste med å være med i NMSU er leirene, der man får lære barn om Jesus og se dem utvikle seg gjennom årene de er med på leir. Det hender ofte at det er de samme deltakerne som kommer på leirene, og da er det spesielt gøy når den «faste gjengen» kommer bort til meg og sier: «Hei! Jeg har gledet meg til denne leiren, fordi mamma sa at du skulle være leder!» Vi som er frivillige ledere gir et så stort inntrykk på barn, noe som er et stort ansvar. Det er en stor glede å kunne være en god påvirkning i andres liv.

 

 

ÅRSINNSAMLING TIL ETIOPIA 

Året 2020/2021 ønsker vi å samle inn penger og fokusere på minoritetsgruppers samfunnsposisjon i Etiopia. Alle har rett på en plass i fellesskapet, uavhengig av morsmål og etnisk tilhørighet.

Se hvor mye vi har samlet inn til nå, og finn ut hvordan du kan være med å bidra. Lær mer om prosjektet også.

Bilde

TRE DELE-VLOGGER OM ETIOPIA

Hans Olav & Silje snakker om hjertesaker vi har sammen med misjonær Marit Breen, og influencerne Ellen Aabol og Multiguru. Vi blir også bedre kjent med Etiopisk kultur 🤩🇪🇹

NETTBUTIKK

Vi har mange fine NMSU-produkter i nettbutikken vår. Både klær, drikkeflasker, handlenett, ressurser og mye annet.

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk