Ny sommerleir på helt egen øy

INNBLIKK: I ti år har sommeren vært TMF på Åpta for David Rindal Opsal – som deltaker, leder og festivalsjef. 27. juni til 1. juli i år har en helt ny overskrift i hans kalender: Ucamp Færder.
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

– Jeg gleder meg veldig til solfylte dager med lovsang og nydelige ledere og deltakere. Jeg gleder meg til å bevege meg mellom de tre strendene på øya og bare nyte skjærgården, sier David.

David er i år leirsjef på Ucamp Færder, NMS U sin nye sommerleir. Deltakerne og lederne har øya Oslofjorden, i Færder kommune, helt for seg selv.

Bilde: Mange mennesker i feststemning

– Det vil gi en helt ny feeling. Festivalområdet har blitt en hel øy som vi disponerer til alt gøy og fjas! Øya legger til rette for en unik opplevelse,

– David Rindal Opsal

Bilde

Ville refreshe TMF

I fjor var det slutt for Tenmisjonsfestivalen. Selv om David mener TMF var modent for forandringer, var det ikke lett å gi slipp.

– Det var trist å måtte si hadet, men det var nok riktig valg. Vi hadde behov for å flytte og forandre på oss. NMS U har vært gjennom en overhaling av profil, og vi ville gi TMF en refresh også. Da ble det Ucamp Færder, forteller leirsjefen.

Live talkshow hver kveld

David forteller at leiren kommer til å fokusere på misjon i verden og i hverdagen på morgen- og kveldsmøter. Leiren skal være et sted for venner og sommeraktiviteter som beachvolleyball, fotball og frisbeegolf.

– I tillegg blir det mye nytt! Vi skal ha tidenes deiligste, helt akustiske lovsangskro. Der blir det rom for bønn, stillhet og god lovsang. Jeg tror det kan bli en sykt fin avslutning på energifulle dager.

– Kveldene byr også på talkshowet Færder Night Live! Det blir vittige programledere, god musikk, konkurranser og andre overraskelser, forteller en oppglødd leirsjef.

Bilde

Håper å fylle øya

En stor del av David sine gode sommerminner er fra TMF. Nå tror og håper han at leirkomitéen er på vei til å skape noe helt nytt som kan bety noe for andre.

– Sammen skal vi gjøre så utrolig mye gøy, og vi skal til og med skape noe helt nytt. Jeg tror leiren kommer til å bety noe for folk – i lang tid! Derfor håper jeg vi fyller opp øya, så vi kan dele disse gode opplevelsene med flest mulig!

Teksten ble først publisert i Misjonstidende 2/2018. Finn denne og mange andre historier og dykke ned i her.

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk