Din menighet kan få 10 000kr i støtte til menighetstur!

Korona, lockdown, kohorter og reiserestriksjoner. Etter lang tid med uforutsigbarhet og begrensede reisemuligheter, kan vi endelig se lyst på tiden fremover. Norge åpner sakte opp, flere vaksineres og utenlandsturer er i sikte. NMSU arrangerer turer til NMS sine samarbeidspartnere over hele verden, og ønsker nå å hjelpe menigheter å komme i gang med reiseplanene.
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Uteam er NMSU sin satsning på turer til NMS sine samarbeidspartnere. Vi ønsker å legge til rette for at flere unge i Norge skal få en større forståelse for verdens globale utfordringer, møte unge fra andre deler av verden og få lære mer om hva misjon er. Gjennom turene vil vi at du og din menighet skal få oppleve å være en del av en verdensvid kirke, møte nye kulturer og få en smakebit av det arbeidet NMS gjør.

Vi ønsker å skape bånd mellom unge på tvers av landegrenser.

NMS (Det Norske Misjonsselskap) jobber med å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom i store deler av verden. Gjennom Uteam hjelper NMSU deg med planlegging og gjennomføring av menighetstur til et av prosjektene.

På Uteam-tur vil dere få bidra gjennom at teamet får spennende oppgaver der hver enkelt får bruke sine talenter. NMSU er også i tett dialog med lokale partnere, og sørger for at bidraget til teamet er nyttig. Tidligere har vi for eksempel arrangert ledertreningsleir for ungdommer fra ulike folkegrupper i Vest-Etiopia, seminar om å styrke kvinners rolle i kirken på Madagaskar, matutdeling i Mustamäe menighet i Estland, og feiring av Songkhan (thailandsk nyttår) med thailandske ungdommer. Gjennom Uteam får man undervisning om språk og kultur i landet man reiser til, samt erfaringsutveksling på tvers av landegrenser.

De 10 første menighetene som melder seg på vil få 10 000kr i økonomisk støtte!

NMSU ønsker å hjelpe menigheter å sette i gang misjonstur for ungdommer. De 10 første menighetene som melder seg på og signerer en Uteam avtale vil dermed få 10.000kr i ekstra økonomisk støtte, i tillegg til den ordinære støtten som vi allerede tilbyr for Uteam (k-stud og medlemsrabatt).

Ta kontakt under så vil vi gi deg en hjelpende hånd!

Vil du arrangere menighetstur med oss?

Ta kontakt for en uforpliktende prat her. Huk av for UTEAM.

    Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk