Sammen vil vi være kirkens unge!

NYHET: Vi er stolte av å stå sammen med ti flotte kristne barne- og ungdomsorganisasjoner om den strategiske plattformen ”Kirkens Unge”!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake
Bilde

Elleve av Norges kristne organisasjoner som driver med barne- og ungdomsarbeid, deriblant vi i NMS U, kunne denne uka avsløre nyheten: vi har gått sammen om den strategiske plattformen Kirkens Unge.

– Denne plattformen åpner opp for mer og bedre samarbeid med Den norske kirke. Dette er noe vi satser stort på i NMS U, og vi er glade for at 11 organisasjoner klarer å finne sammen på tross av forskjeller, sier daglig leder i NMS U, Stig Sunde.

Kirkens Unges visjon

Vi som står sammen på denne plattformen, er frivillige organisasjoner som deler visjonen at kirken skal være et hjem for unge mennesker hvor de finner hjelp til å leve og vokse i tro på Jesus Kristus.

– Sammen vil vi jobbe for at flere unge skal kjenne seg hjemme i kirken, og her har vi som organisasjoner en viktig rolle å spille, sier Stig Sunde videre.

Organisasjonene som har gått sammen om avtalen er disse elleve: NLM Ung, Norges KFUK-KFUM-speidere, Norges KFUK-KFUM, Søndagsskolen Norge, Skjærgårds LIVE, Ung kirkesang, KRIK, Kristen Idrettskontakt, return2sender, Laget (NKSS) og NMS U.

 

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk