Tårnagenthelg

Oppdag talentene dere har! Ressursmateriell til Tårnagenthelg utviklet av NMSU med støtte fra Størst av alt - trosopplæring i Den norske kirke.
Bilde
Bildetekst: Tårnagentarrangement Flå Kirke Foto: Lena Knutli

NMSU har flere ressurser dere kan bruke på tårnagenthelgen deres. Her er en egen Tårnagent-episode av Dele-Vloggen.

Under denne finner du et større opplegg som handler om å finne talenter.

Bruk litt av tårnagenthelgen til å gå på leiting etter egne og hverandres egenskaper og talenter! Når vi bruker våre egenskaper og talenter til beste for oss selv eller andre i gudstjenesten eller hverdagen tar vi del i Guds misjon i verden.

Opplegget inneholder forslag til tre samlinger om talenter og egenskaper, en film om gudstjenesten som misjonshandling og et dele-kort til bruk på samling eller  i gudstjenesten. Bruk hele heftet eller de delene du trenger. Ressursmateriellet består av enkeltressurser som kan brukes inn i et allerede eksisterende program. Plukk og miks slik at det passer programmet deres! Opplegget kan også brukes i andre sammenhenger enn tårnagenthelg.

Dele-kortene til utdeling i gudstjenesten/samlingen finnes i utskriftsvennlig versjon i oversikten under. Du kan også bestille ferdig opptrykkede kartongkort i nettbutikken til NMSU. Dette er gratis og en må beregne to ukers leveringstid. Link til nettbutikken finner du også i oversikten under.

Når vi deler talent utgjør vi en forskjell for andre.

Ressursmateriell til Tårnagenthelg utviklet av NMSU med støtte fra Størst av alt – trosopplæring i Den norske kirke.

Ressursene er en del av et større prosjekt som også boka Fokus: Misjon og ressurser til Lys våken og misjon i trosopplæringen er en del av.

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk