Vi deler – bibelsamlinger for familier og barn

Forslag til introleker, dramatiseringer og kreative andakter knyttet til konkrete bibeltekster og dele tro, tid, ting og talent

Vi-deler er et hefte med 8 bibelsamlinger for familier og barn som gir deg forslag til introleker, dramatiseringer og kreative andakter knyttet til konkrete bibeltekster. Gjennom disse ressursene ønsker vi å engasjere dere til å dele tro, tid, ting og talent lokalt i deres nærmiljø, og globalt gjennom NMS’ samarbeidspartnere. Samlingene kan brukes slik som det passer hos dere, enten det er på barnegruppe, leir, kirkemiddag, familiegudstjenester eller noe annet.

Temaene i heftet er: Misjonsbefalingen, Jesus som usynlig venn, Jesus verdens lys, Å være en stjerne, Den gode gjeteren, Misfornøyd eller takknemlig, Takknemlighet, Takk for alt det skapte.

Bilde

HVER SAMLING BESTÅR AV:
En eller flere forslag til introaktivitet
Her finner du en konkurranse eller lek som setter tonen for tema. Her er det ofte flere alternativer, noen kan brukes som en kort andakt. Noen egner seg for samlinger med mange, noen for mindre grupper.

Bibeltekst som hører til samlingen.

En eller flere forslag til andakt
Her finner du andakter som kan fortelles eller dramatiseres, noen ganger en kort versjon, noen ganger en lang versjon. Noen av andaktene bruker powerpoint. De kan lastes ned under her.

Delekort
Flere av samlingene har et oppgavekort med deleutfordringer som kan brukes som en del av opplegget. Disse kaller vi «delekort». De kan enten deles ut ved at en bruker «intro til delekort» eller så fletter du det inn der du synes det passer best å dele de ut. Vi vil gjerne at barna får hjelp til å fylle de ut, tar de med hjem og henger de opp et sted, slik at de husker på innholdet i andakten i hverdagen sin. Delekortene til å laste ned og skrive ut finner du under her, eller du kan bestille de ferdig trykket i nettbutikken vår (se link  under)

 

 

 

 

Vi deler +kirkemiddag

Vi deler passer godt som samlinger på kirkemiddag. Les mer om kirkemiddagskonseptet her

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk