Bli med som frivillig

I NMSU setter vi stor pris på alle som kan tenke seg å dele av sin tid og sine talenter for oss! Finn ut mer om hva du kan gjøre som frivillig her.

NMSU er bygget på frivillig engasjement! Derfor setter vi stor pris på alle som kan tenke seg å dele av sin tid og talenter for oss. Vi har flere måter å engasjere seg i vårt arbeid, og her er noen av mulighetene. Klikk og les mer om de ulike mulighetene på denne siden.

Du kan også ta kontakt med en ansatt der du bor for mer konkret informasjon, eller send inn et spørsmål i kontaktskjemaet nederst på denne siden.

Bli leirleder

Vi arrangerer leirer for ulike aldersgrupper og trenger frivillige ledere. Som leder bidrar du til å gjennomføre leiren med kvalitet og gi deltakerne en god opplevelse. Du velger oppgaver som passer deg, får nye venner og blir heiet på av ledere som vil hjelpe deg til å utvikle dine talent.

Vil du prøve deg som formidler?

Vi trenger engasjerte personer som liker å snakke til mellomstore grupper. På våre arrangement har vi både en relevant formidling av kristen tro, samt historiefortelling fra prosjekter i NMS. Vi hjelper deg med ressurser og veiledning slik at du kan vokse i oppgaven

Reis som leder på Uteam

Vi tilbyr personer som har vært i utveksling hos oss mulighet til å være reiseledere på Uteam. Du får ansvar for planlegging og gjennomføring av en tur for en gruppe ungdommer, gjerne i samarbeid med en eller flere menigheter. Vi gir oppfølging og veiledning, og du får anledning til å bruke din erfaring og kompetanse fra året i utveksling!

Engasjer deg i et regionråd

Vi er en demokratisk organisasjon og trenger engasjerte mennesker i styrer og råd. Alle medlemmer kan velges inn i regionråd som tar beslutninger for NMS U-arbeidet i sin region. Regionrådene nominerer også representanter til landsstyre. Dersom du liker å jobbe med organisasjonsutvikling og styrearbeid er dette veldig spennende erfaringer å få med seg. Du vil lære mye om hva det vil si å drive en organisasjon, og bidra i store og små beslutninger.

Bli frivillig i NMS Gjenbruk

NMS har mange gjenbruksbutikker rundt omkring i Norge. Alle butikkene er drevet på frivillig innsats, og det trengs alltid flere frivillige medarbeidere. Her har du en oversikt over alle gjenbruksbutikkene våre: Finn oversikten her.

Bli frivillig

51 51 61 30
nmsu@nmsu.no

    LeirlederReiseleder på UteamFormidlerGjenbrukskafé i OsloGjenbruksmedarbeiderStyremedlem

    Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk