Hva vi gjør

Vi jobber for at barn og unge skal få kjennskap til kristen tro, tilhørighet til et kristent felleskap og muligheter til å dele sine talenter der de er.

Vi tilbyr menigheter ressurser og nettverk for å styrke det kontinuerlige barne- og ungdomsarbeidet. Ta en kikk på ressursene våre eller sjekk ut mulighetene for å bli med i et eksisterende lokallag eller danne et lokallag her. Samarbeidet med Den norske kirke skjer med basis i Plan for trosopplæring og samhandlingsplattformen «Kirkens Unge»

Vi tilbyr enkeltpersoner muligheter som frivillig til å engasjere seg for å utgjøre en forskjell for andre. I Norge kan man bruke sine talenter på leir, i ledertrening og i styreverv. Les mer om muligheter som frivillig her. 

Vi jobber i fem fagområder og tilbyr at barn, tweens, ungdommer og barnefamilier kan dele tro sammen (Ressurser), barn og unge over hele landet kan reise på leir (Ucamp), spennende utvekslingsturer til NMS sine samarbeidspartnere i utlandet (Uteam), ledertrening og utrustning (followme) og fokus Giving Tuesday og innsamling til NMS sine prosjekter (Innsamling). Les mer om konseptene på lenkene under.

Våre fagområder

RESSURSER

Trosopplæringsressurser for barn og unge. Til bruk i hjemmet og i menigheten.

UCAMP

Leirer som bygger felleskap, styrker tro og setter fokus på å dele for barn og unge!

UTEAM

Utenlandsturer til NMS sine samarbeidspartnere – møte med kultur, misjon og globale utfordringer.

FollowMe

FollowMe er NMSU sitt nettverksbyggende oppfølgingskonsept for unge ledere i alderen 15–25 år

INNSAMLING

NMSU har et årlig NMS-prosjekt vi samler inn penger til. Det kaller vi for "Plass i fellesskapet". Vi setter også fokus på Giving Tuesday sammen med NMS

Leirer og arrangementer

Vinterleir for 2.-7. klasse

Velkommen til vinterleir på Alværa!
17. - 19. februar

Vinterferieleir for 5.-7. klasse

Velkommen til vinterferieleir på Kjeldsund!
19. - 21. februar

Tweensleir vinterferie for 5.-8. klasse

Velkommen til tweensleir i vinterferien på Mjuklia!
20. - 22. februar
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk