Ressursutvikling

Vi jobber stadig med å utvikle ressurser til bruk i trosopplæring. Hos oss finner du materiell og metoder som vi ønsker at skal engasjere barn og familier til å dele tro, tid, ting og talent.

Kontaktperson

Ragnhild Kristensen Bøhler
97 70 99 82
ragnhild.bohler@nmsu.no

Overskriften for trosopplæringsreformen i Den norske kirke er “Gud gir – vi deler“. Vi i NMSU vil hjelpe dere å dele – og derfor har vi mange ressurser som knytter seg til “å dele”. Her kan du lese mer om hva NMSU tenker rundt dele tro, tid, ting og talent

Under på denne siden finner du noen smakebiter på ressurser særlig knyttet til “å dele” og om misjon i trosopplæring. For full oversikt over ressursene vi har ta en titt i ressursbanken vår, den oppdateres stadig og vi har snart gode ressurser for alle faser av trosopplæringen. Har du noen ressurser du savner eller du drømmer om at vi skal ha – ta kontakt, vi vil gjerne ha innspill til nye ressurser som du og din menighet har bruk for!

Har du spørsmål? Eller innspill? Ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!

 

 

RESSURSER

Delegudstjeneste

Sjekk ut vår helt nye gudstjenesteressurs for barn og unge med fokus på misjon!

Kirkemiddag - ressurser til samlinger

Nytt trosopplæringstiltak for 5-åringer i din menighet eller et jevnlig tilbud for familier. Her finner du ressursene knyttet til opplegget.

Lederkurset

Ledertreningsressurser for unge frivillige ledere i kirke og organisasjon.

DEL DET DU HAR (sang)

Her finner du ressurser knyttet til vår helt egne DELESANG: Del det du har! Her kan du lære deg sangen, dansen og finne noter slik at sangen kan brukes slik det passer best for dere!

Deleboksen

DELE-boksen er en boks med 356 samtale- og aktivitetskort med fokus på misjon og globalt engasjement.
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk