Messy Church

Her finner du ressurser knyttet til misjonsavtalen dere har med NMS som dere kan bruke inn i Messy Church-opplegget.

Søndagsskolen Norge og NMSU har sammen ansvaret for Messy Church i Norge.
Mer om Messy Church, nettverket, matriellet og medlemsskap  finner du på www.messychurch.no 

Messy Church er en gylden arena for å skape engasjement rundt menighetens misjonsavtale hos enda flere. NMSU ønsker at barn og unge skal oppdage at de er del av den verdensvide kirke og selv få være med i Guds misjon. Små og store kan ta del i Guds misjon gjennom å dele evangeliet om Jesus Kristus i ord og handling, ved å dele tro, tid, ting og talent.

Bilde

 

Det er mange måter å lære mer om både misjonsavtale og det landet avtalen deres har fokus på. Vi ønsker å hjelpe dere å spille på mange sanser for å bli kjent med land og kultur, arbeidet dere er med og støtter, og utfordre til å dele tro, tid, ting og talent for, og med, misjonsavtalen deres. Til hver av samlingene i materiellet er det laget et forslag til en misjonsaktivitet. Noen av disse er generelle, mens andre er tenkt at kan tilpasses misjonsavtalen dere har, og landet den har fokus på. .  På land-sidene under her finner dere leker, formingsaktiviteter, sanger, ord og fraser man kan lære – mye som kan brukes som aktiviteter på Messy Church – og ikke minst konkrete tips til misjonsaktivitetene på Messy Church for deres fokusland. Det er også matoppskrifter som kan gi dere en smakebit av landet, alt fra middagsoppskrifter til enkle snacks.

Under her finner du også engasjerende innsamlingsideer, og enkle bønner og sanger med misjonsperspektiv som kan passe godt i en Messy Church-setting.

Dersom menigheten har misjonsavtale med en annen organisasjon anbefaler vi dere å ta kontakt med de å spørre om de har tilsvarende ressurser. Mange misjonsorganisasjoner har det.

Ressurser til ulike NMS-samarbeidsland

Madagaskar

Her finner du informasjon om NMS sitt arbeid på Madagaskar, tips til aktiviteter og andre ting relatert til dette.

Estland

Her finner du informasjon om NMS sitt arbeid i Estland, tips til aktiviteter og andre ting relatert til dette.

England

Her finner du informasjon om NMS sitt arbeid i England, tips til aktiviteter og andre ting relatert til dette.

Thailand

Her finner du informasjon om NMS sitt arbeid i Thailand, tips til aktiviteter og andre ting relatert til dette.
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk