Giving Tuesday

Giving Tuesday er årets beste anledning til å snakke med tweens og tenåringer om giverglede og hjertesaker. Her finner du gratis materiell som handler om Giving Tuesday. I 2022 er Giving Tuesday 29. november.
Bilde

 

Giving Tuesday er en motreaksjon på store handledager i november som Black Friday. I 2022 er Giving Tuesday tirsdag 29.november, men kan gjerne markeres både i forkant og etterkant i dette for å rette søkelyset mot giverglede og hjertesaker.

Giving Tuesday er dagen for å gi – du, eller din tweens- eller ungdomsgruppe, kan få gi til deres hjertesak, kanskje til menighetens misjonsprosjekt eller et annet prosjekt dere brenner for? I år reiste tre influensere til Madagaskar for å bli kjent med NMS sitt arbeid der. Se deres inspirerende filmer fra Madagaskar som har blitt en hjertesak for dem!

 

Bilde

Materiell til samling om Giving Tuesday

Her kan du laste ned opplegg for samling om Giving Tuesday. Samlingen er rettet mot tweens, konfirmanter og ungdommer.

Ressursene er gratis og kan fint brukes også om dere ønsker å samle inn penger til en annen organisasjon enn NMS, for eksempel til menighetens misjonsavtale. Dere står fritt til å bruke de elementene dere ønsker, det er ikke meningen at man skal gjennomføre alt, men plukke ut og tilrettelegge slik det passer dere.


Kontaktperson

Ingrid Skullerud Handeland
95 96 63 67
ingridsh@nmsu.no
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk