Tips til innsamling

Trenger du innsamlingstips eller hjelp til hvordan du skal levere penger?
Foto: unsplash.com

.

 

HVOR SKAL PENGENE SENDES?

Vil du se oversikt over innsamlet beløp? Sjekk foreløpig resultat på denne siden!


Beløp til #643876
Innsamling – Mada Metaam

Kontanter
Har du samlet inn kontanter setter du det inn på egen bankkonto og overfører det til dette kontonummeret: 8220.02.85057
Merk overføringen med med “Mada Metaam”

.

HVORDAN SAMLE INN PENGER PÅ EGENHÅND?

Det er mange måter å bidra på om du ønsker du å samle inn penger til NMSUs årsinnsamling. Har du meldt deg på et løp, blitt utfordret til noe eller kanskje du har bursdag? Uansett hva som er motivasjonen til at du ønsker å ha en egen innsamling til MAMA METAAM så er dette mulig å gjøre via spleis.no

 

På Spelis kan du opprette innsamling og legge til bilder, film eller tekst som passer deg og ditt formål.
Har du spørsmål om dette så ikke nøl med å ta kontakt. Kontaktinfo finner du nederst på siden.

Du kan også sende meldinger til venner og familie og fortelle at du samler inn penger og spørre om de har lyst til å bidra.

Det er også mulig å gi et engangsbeløp eller bli fast giver til årsinnsamlingen. Det gjør du via NMS sin nettside her: nms.no/gi, og velger NMSU årsinnsamling som prosjekt.

Eksempel på tekst som kan brukes på Spleis:

I Etiopia finnes det mer enn 80 ulike etniske grupper, allikevel er det bare hovedspråket Amharisk som har status som offisielt språk. Mange av de andre folkegruppene blir undertrykt og har mistet stoltheten for egen identitet. NMS jobber for å styrke små kulturer gjennom morsmålsutdanning der både barn og voksne får mulighet til å lese og skrive på eget språk. Da kan de få en bedre posisjon i samfunnet og få stolthet for egen kultur.

Årsinnsamlingen heter Mada Metaam. Det kommer fra minoritetsspråket Gumuz og kan oversettes til å være i enhet. Vi ønsker at alle skal ha en plass i fellesskapet på tross av folkegrupper og språk. Kulturen i Etiopia er gjestfri og åpen, men ulikhetene blant folket har dessverre gjort at ikke alle er velkomne. Å bli dårligere behandlet på grunn av familien du er født inn i er ikke rettferdig, derfor jobber NMS for at alle kan bli sett på som likeverdige. Logoen for årets innsamling er en Etiopisk kaffekanne som står sentralt i kulturen, den representerer fellesskapet man kan ha sammen hvis man kan få se forbi forskjellene blant folk. Det skal være plass til alle rundt bordet.

Bli med du også! Det er nå det gjelder og alle kroner teller!
Les mer om prosjektet her: nmsu.no/plassifellesskapet/laer-mer-om-prosjektet

Eksempel på tekst som kan sendes på melding til venner og familie:

Hei (navnet på personen)! Hvordan går det? 😀

Jeg skal holder på å samle inn penger til NMSU sitt prosjekt som heter Mada Metaam og lurte på om du ville støtte med noen kroner. Det trenger ikke være mye, men alle bidrag hjelper.

Uttrykket Mada Metaam kommer fra Gumuz og kan oversettes til å være i enhet. Vi ønsker at alle skal ha en plass i fellesskapet på tross av folkegrupper og språk. I Etiopia finnes det mer enn 80 ulike etniske grupper, allikevel er det bare hovedspråket Amharisk som har status som offisielt språk. Mange av de andre folkegruppene blir undertrykt og har mistet stoltheten for egen identitet.  Kulturen i Etiopia er gjestfri og åpen, men ulikhetene blant folket har dessverre gjort at ikke alle er velkomne. Å bli dårligere behandlet på grunn av familien du er født inn i er ikke rettferdig, derfor jobber NMS for at alle kan bli sett på som likeverdige.

 

Bli med du også! Det er nå det gjelder fordi alle kroner teller!

Om du vil lese mer om prosjektet kan du gjøre det her:

nmsu.no/plassifellesskapet/laer-mer-om-prosjektet

MATERIELL TIL NEDLASTNING

Ønsker du å bruke vår kortfilm som forklarer prosjektet? Eller ønsker du å bruke eller vise bilder fra Etiopia? Da kan du laste de ned her “Materiell til nedlastning” Der vil du også finne andre ressurser du kan bruke for å samle inn penger til Mada Metaam. Som foreksempel “Tips til innsamling”s-dokumentet

Tusen takk for bidraget og støtten. Ikke minst: masse lykke til! Din innsats gjelder fordi alle kroner teller!

Kontaktperson

Ingrid Skullerud Handeland
95 96 63 67
ingridsh@nmsu.no

Om du har spørsmål knyttet til selve prosjektet, innholdet i ressursene som ligger ute og andre ting er det bare å ta kontakt med oss

Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk