Ungdomsleirer 2022

Høsten 2022 har NMSU fått midler fra Kirkerådet for å satse på ungdom!

Høsten 2022 har NMSU fått midler fra Kirkerådet for å satse på ungdom. Vi tilbyr derfor tre helger der ungdommene i deres menigheter kan komme på leir til en veldig god pris. I NMSU fokuserer vi på at ungdomsleirer skal være gøy, med godt fellesskap og god undervisning om lederskap og tro. Vi håper at dette tilbudet vil gi deres ungdommer påfyll og at de bli med videre i deres menighet!

 

Bilde

 

Kort om leirene
Ungdomshelg på Camp Sjusjøen 14. – 16. oktober: Trylling, trosopplæring og ledertrening med Ruben Gazki, musikkseminar, godt fellesskap. Deltakerpris for medlemmer: 400,-.
AfterKonf i Øyer 28. – 30. oktober: Undervisning og ledertrening med Tore Thomassen, Lasse Thorvaldsen og Brage Midtsund. Leiren passer godt for fjorårets konfirmanter. Aktiviteter: paintball, bobrafting, pil og bue. Deltakerpris for medlemmer: 650,-.
Nyttårsleir på Camp Sjusjøen 29. desember – 1. januarFellesskap i romjulen, ski/slalom/snowboard/aking/hobby, god mat, festkveld, fakkeltog og nyttårsfeiring! Deltakerpris for medlemmer: 650,-.

Bli medlem!
NMSU er avhengig av statlig støtte for å kunne lage så rimelige leirer som mulig. Vi håper derfor at så mange som mulig av de som drar på leir blir medlemmer i NMSU. Medlemskapet koster 50 kr. pr. år. Noen har allerede startet NMSU lokallag, da betaler du til menigheten din. Hvis du velger å ikke være medlem, så koster leirene 350 kr. mer. Les mer om medlemskap her.

Er du ansatt i Den norske kirke og ønsker å sende dine ungdommer? Ta kontakt med Petter Berg eller Åse Mari Kessel for å høre mer.

 

Kontaktperson

Åse Mari Kessel
ase.mari.kessel@nmsu.no

Les mer og meld deg på

Familiecamp på Fjordglimt

Velkommen til familiecamp på Fjordglimt!
1. - 7. juli

Sommerleir for 2.-4. klasse

Velkommen til sommerleir på Fjordglimt!
4. - 6. august

Vann- og krepseleir for 5-8. klasse

Velkommen til vann- og krepseleir på Solsetra!
5. - 8. august

Kontaktperson

Petter Berg
41 28 50 43
petter.berg@nmsu.no

Bli medlem!

    Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk