Agentleir for 2.-4. klasse

17. - 19. juniFurutangen
Velkommen til agentleir på Furutangen!
Del Facebook Twitter E-post
Tilbake

Fakta om arrangementet

Starter
fredag 17. juni 2022
Avsluttes
søndag 19. juni 2022
Sted
Furutangen
Aldersgruppe
Barn

Kontaktperson

Laudecir Daniel Kern
40 82 05 61
laudecir.daniel.kern@nmsu.no

Velkommen til agentleir på Furutangen!
Har du noen gang drømt om å bli detektiv? Har du lyst til å prøve deg som hemmelig agent en helg? Da er agentleir den perfekte leiren for deg!

På leiren skal vi løse ulike agentoppdrag, høre om Paulus og Silas i fengsel, og få vite litt om detektivarbeidet de som jobber på skoler for døve og blinde på Madagaskar gjør for hjelpe barn som vanligvis ikke får gå på skole til å få en skoleplass. Pakk agentkofferten, ta med en venn, og bli med på agentleir!

Agentleiren er en konseptleir. Det vil si at den inneholder program som henger sammen gjennom hele leiren, men mye av innholdet fra de vanlige sommerleirene er også tatt med i programmet. Så om man har vært på sommerleir før og lurer på hvor den er blitt av, så er dette den samme leiren, bare med enda mer spennende program!

På agentleir får barna bli med på agenttrening (som heter bootcamp i programmet) der de får øve seg på å lese fingeravtrykk, forstå punktskrift, lære å løse koder, og prøve seg på fysiske oppgaver for å nevne noen oppgaver. I starten av leiren får de utdelt et «agentpass» med plass til stempel. Hver gang de gjennomfører en samling eller programpost får de stempel. På slutten av leiren vil alle agentene få diplom for vel gjennomført agenttrening.

I løpet av leiren får agentene et oppdrag som heter «mystiske poster». Dette oppdraget vil vi ikke avsløre nå hva handler om, men det inneholder å gjøre oppgaver i grupper. Oppgavene er basert på den «treningen» agentene har fått på bootcamp og innebærer å bruke det de lærte da til å løse et mysterie.

I tillegg til alle disse kjekke aktivitetene skal vi ha noen ulike samlinger der vi snakker om misjon som et oppdrag vi har fått om å dele tro, tid, ting og talent med hverandre, for at flest mulig skal ha det bra, få være en del av et fellesskap, få utfolde seg, og ikke minst få lære at Gud elsker dem.

Ledere
Vi har med tidenes lederteam bestående av Laudecir Kern, Anne Brit og Arne Hustrulid og en flott gjeng med ungdomsledere!

Transport for deltakere fra Nord-Jæren området
Vi er glade for å tilby fellesreise med buss direkte fra Fiskepiren i Stavanger frem til Furutangen leirsted. Turen tar ca. 80 min og det vil bare være leirdeltakere om bord. Husk å velge ja eller nei til fellesreise i påmeldingen. Buss skal kjøre innom på Tau og Årdal, gi en beskjed hvis du blir hentet der på kommentarfelt i påmeldingen.

Pris
Deltakeravgift: 1450 kr.
Pris med søskenrabatt: 1400 kr.
Pris NMSU-medlem: 1150 kr.
Medlemskap i NMSU koster 100 kr. i året

Introduksjonstilbud: 725 kr.
For barn som er på leir med NMSU for første gang.

Fellesreisen fra og til Stavanger er inkludert i prisen.
Husk å velg ja eller nei til fellesreise i påmeldingen

I NMSU ønsker vi at flest mulig barn, ungdom og familier skal få mulighet til å dra på leir. Les mer om støtteordningen vår her: https://nmsu.no/deltakerstotte/

*Er du ikke medlem sjekk ut alle fordelene her: https://nmsu.no/bli-medlem/

Program

*Endringer kan forekomme

Fredag
16.45 Oppmøte fellesreise Fiskepiren i Stavanger
17.00 Avreise med buss
17.15 Henting Tau kirke
18.30 Innkvartering
18.45 Kveldsmat
19.30 Bootcamp (agenttrening i form av ulike oppgaver som gjøres i grupper)
21.00 Kveldssamling
21.30 På rommene

Lørdag
08.30 Vekking
09.00 Frokost
10.00 Temasamling: Oppdrag
12.00 Lunsj
12.30 Kiosk
13.30 Agentoppdrag: Mystiske poster (oppgaver i grupper for å løse et mysterie som har dukket opp på leiren).
16.00 Globalglimt: Madagaskar
17.00 Middag
18.00 Fritid/øving underholdningskveld
19.00 Underholdningskveld
20.30 Noe å bite i
21.00 Kveldssamling
21.30 På rommene

Søndag
08.30 Vekking
09.00 Frokost
09.30 Rydding og pakking
10.00 Agentoppdrag: Action! (fortsettelse på agentoppdraget fra lørdag. Klarer vi løse leirens mysterie gjennom å bruke det vi har lært?)
11.00 Avslutningssamling
12.00 Lunsj
13.00 Henting på Furutangen
13.45 Avreise med buss fra Furutangen
15:00 Henting Tau Kirke
15.20 Henting Fiskepiren i Stavanger

Ofte stilte spørsmål

Hvordan melder jeg meg på?
Det korte svaret er: klikk på «Meld deg på her»-knappen øverst på denne siden.

Trenger du hjelp til å forstå påmeldingen? Gå gjennom punktene under for detaljert beskrivelse av hvordan du melder deg på.

1 – Klikke på «Meld deg på her»-knappen i den grønne firkanten oppe til høyre.

2 – Logg inn på min side
Logg deg på med den brukeren du allerede har (med mobilnummeret du registrerte deg med forrige gang du var på leir i NMSU). Husker du ikke passordet trykker du glemt passord. Har du ikke vært på leir i NMSU før trykker du ny bruker og registrerer personalia

3  – Inne på min side får du opp et arrangementsbilde. Under bilde viser en grønn knapp «Videre til påmelding». Trykk der.

4 – Da får du opp et bilde: Påmeldingen gjelder: «meg» eller «andre». Trykk på ditt valg. Velger du meg er personalia ferdig utfylt – trykk da lagre og du kommer rett til påmeldingskjema. Velger du andre må du fylle inn personalia og trykk lagre.

5 – Fylle ut påmeldingsskjema med dine valg. Når du er ferdig trykker du lagre.

6 – Nå kan du gå til betaling eller fortsette å melde på flere.

7 – Går du til betaling får du to valg: Kort eller e-post. Velg det som passer deg.

8 – Få bekreftelsesmail.

Du må fullføre påmeldingen for å være endelig påmeldt. Fullfører du ikke påmeldingen forsvinner påmeldingen innen 30 minutter.

Har du fortsatt spørsmål? Kontakt med arrangementskonsulent Vegar Isachsen: vegari@nmsu.no / 51516130

____________________________________________________________________________________

Hvordan får jeg medlemsrabatten?
Du må ha betalt årets medlemskap i NMSU for å få rabatten.

1 Vil du bli ny medlem? Inne på selve påmeldingen må du klikke deg inn på «bli medlem». Der betaler du årets medlemskontingent (via link til nets). Når kontingenten er betalt går du tilbake og fortsetter påmeldingen.

NB: Betaler du ikke medlemskapet «der og da» vil du inne  på påmeldingen få opp at du er medlem men at du ikke har betalt årets medlemskap. Det er derfor viktig at du betaler medlemskapet med en gang etter å ha klikket på «bli medlem» for at det skal bli registret riktig.

2 Er du medlem fra før, men ikke betalt årets medlemskontingent kan du betale giroen du har fått på SMS eller mail, av NMSU. Medlemsgiroen finner du også under medlem i venstre kolonne inne på min side.

NB: Hvis du er eksisterende medlem, men ikke betalt årets medlemskontingent vil det ta noen virkedager før medlemskapet er registret betalt, etter at det faktisk er betalt. Det kan derfor være lurt å betale den, og gjøre selve påmeldingen noen dager senere. 

3 Har du betalt årets medlemskap blir rabatten trukket fra på sluttsummen.

______________________________________________________________________________________

Blir du syk rett før leir?
Melder du deg på en leir i regi av NMSU har du godtatt våre betalingsvilkår. Skulle du bli syk rett før leiren eller samme dag, kan NMSU dessverre ikke refundere innbetalt deltakeravgift. Det handler om utgifter vi allerede har på deltakeren. Unntaket er hvis du leverer legeattest, da refunderer vi hele beløpet.

Blir du syk dagen før, eller samme dag som leiren starter, og NMSU av den grunn ikke kan refundere deltakeravgiften kan du sjekke om du får beløpet refundert gjennom din eller foresattes reiseforsikring.

Leirer i NMSU

Alle leirer i NMSU skal først og fremst være preget av våre leirverdier:
1. Inkluderende fellesskap
2. Trygge rammer
3. Glede/lek
4. Aktiviteter som bidrar til vekst i kristen tro
5. Aktiviteter som bidrar til et globalt perspektiv

Sammen med flotte ungdomsledere kombinerer vi lek og moro med bibeltimer, sang og misjonsglimt. Vi ønsker å legge til rette for at deltakerne skal få et globalt perspektiv og at de blir engasjert til å dele tro, tid, ting og talent.

 

Furutangen leirsted

Furutangen leirsted ligger vakkert plassert ved sjøen på Randøy i Ryfylke. Kjøretiden fra Stavanger er ca. 90 min. Stedet har 90 sengeplasser fordelt på 4 store hytter og noen leiligheter. På leir sover de fleste på 4-manssrom. I de to største hyttene er det bad på rommene, og i de to minste er det fellesbad. Med sine 30 dekar tilbyr stedet mange aktivitetsmuligheter, bl.a fotball, sandvolleyball, Tarzanløyper, kajakk og kano.


Se andre arrangementer

Nyttårsleir på Camp Sjusjøen

Velkommen til nyttårsleir på Camp Sjusjøen!
29. des -1. jan

Tweensleir vinterferie for 5.-8. klasse

Velkommen til tweensleir i vinterferien på Mjuklia!
20. - 22. februar

Vinterfamilieleir

Velkommen til vinterfamilieleir på Camp Sjusjøen!
22. - 26. februar
Expand Lukk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Lukk